Børne Qigong Instruktøruddannelse – videreuddannelse til Qigong instruktøruddannelsen

På Børne Qigong instruktøruddannelse lærer du at instruere børn/unge samt familier i Qigong. Børne Qigong instruktøruddannelsen er overbygning til Vibeke Fraling Qigong Academy Certificerede Qigong Instruktøruddannelse, den kan du læse om her.

Der er kun certificeret Børne Qigong Instruktør uddannelse en gang om året og max. 10 pladser.

Det er en forudsætning for deltagelse på Børne Qigong Instruktør uddannelse, at du allerede er certificeret Qigong instruktør ved Vibeke Fraling Qigong Academy. Hvis du ikke er det, så kontakt mig.

Børne Qigong Instruktør uddannelse – kombineret live og online

BørneQigong instruktør uddannelsen er baseret på tre uddannelsesdage og en spørgetime samt en certificering. Spørgetimen er online og certificeringen videofilmes.

Alle nye øvelser gennemgås på uddannelsesdagene sammen med teorien til Børne og Familie Qigong. Efter uddannelsesdagene har du adgang til videoer med øvelserne i mindst et år efter tilmelding.

Intentionen i Børne Qigong ved Vibeke Fraling Qigong Academy

Denne gamle kinesiske fortælling danner sammen med kolibriens symbolisme værdimæssigt fundament for Børne Qigong i Vibeke Fraling Qigong Academy. Du kan læse mere om værdier og intention i Kolibri Qigong fra Vibeke Fraling Qigong Academy her.

“Det var en varm, fugtig dag i den store kinesiske jungle. Elefanten satte den ene fod foran den anden, mens den svingede sin snabel, som den gik. Pludselig så dette kæmpestore dyr en lillebitte skinnende Kolibri liggende fladt på ryggen på jorden.

Fuglen så ud som om den var død, for dens fødder stak lige op i luften. Den bevægede sig slet ikke. Den lå bare der med fødderne mod Himlen. Elefanten gik helt tæt på kolibrien og skubbede blidt til den med sin snabel.

”Hov, hov! Lad være med at skubbe!”, sagde kolibrien.
”Så du er ikke død?”, sagde den bekymrede elefant. ”Hvorfor i alverden ligger du der med benene op i luften? Du kunne blive trampet på.”
Kolibrien åbnede sine øjne for at se på elefanten.

”Jeg har hørt, at Himlen måske vil falde ned i dag. I tilfælde af, at det skulle været sandt, så er jeg klar til at gøre min del for at holde den oppe.” Elefanten kunne ikke lade være med at grine ad denne lillebitte optimistiske skabning. Hans latter blev til drilleri. ” Helt ærligt, lille fugl, tror du virkelig, at dine små fødder på nogen måde skulle kunne holde Himlen oppe?”

Den lille fugle så op på kæmpen og indrømmede stille, ”Nej jeg kan nok ikke gøre det hele selv, men alle skabninger må gøre det, som den kan. Og det her er, hvad jeg kan gøre!”

Kinesisk fortælling

Fortælling og æstetiske læreprocesser

Af denne fortælling opstod Børne Qigong logoet med elefanten og den kendte kolibri fra Vibeke Fraling Qigong Academy.

Fortælling og metaforer er en værdifuld og gennemgående del af Børne Qigong ved Vibeke Fraling Qigong Academy. Vi arbejder med et aspekt af læring, som kaldes æstetisk læring. Det betyder, at vi etablerer en oplevelse med vore deltagere (børn og familie), som kan have en afgørende betydning for deres forståelse af sig selv, hverdagen og livet. Vi har dermed ikke bare et sundhedsmæssigt sigte, men også et dannelsesmæssigt sigte, hvor deltagerne kommer til at føle sig rustet til at leve livet fuldt ud med gåpåmod og glæde.

Om undervisningsmaterialet

Undervisningen på Certificeret Børne Qigong Instruktør uddannelsen er kombineret Live og online.

Det betyder, at der er kursusdage med live undervisning både i teori og praksis. Dertil kommer videoer med undervisning i Børne Qigong, samt nye øvelser gennemgået på videoer.

Du modtager E-bogsmateriale med teori om samt øvelser til Børne Qigong instruktøruddannelse inden kursusdagene. Desuden pdf fil med billeder af konverterede øvelser fra voksne til Børne Qigong. Disse modtager du inden Live uddannelsesdagene. På Live uddannelsesdagene vil du modtage undervisning i teori og praksis. På uddannelsesdagene vil du desuden lære at omdanne voksenøvelser til børne- og familieQigongøvelser.

Alle nye øvelser vil ligge som videoer på tilhørende online platform.

Al teori beskrives i de to E-bøger. Du kan se billeder af indholdsfortegnelsen af begge E-bøger herunder.

Certificering

For at blive certificeret Børne Qigong Instruktør skal du deltage i kursusdagene, Spørgetimen/Q&A samt filme en certificeringsvideo, hvor du underviser børn/familier i Børne Qigong.

Der er en spørgetime ca. 2 uger efter kursusdagene.

Certificeringsopgaven er en videofilm med dig som underviser. Du skal instruere i 10-14 minutters Børne Qigong for børn og/eller familier. Din certificeringsvideo skal afleveres senest på datoen og tidspunktet for deadline. Den sendes med Wetransfer eller ved at dele link fra Dropbox/Google Drev med min mail kontakt@vibekefraling.dk.

Videoen gennemses af underviserne og du får personlig feedback samtidig med, at du får besked om du er bestået certificeringen. 

Din certificeringsvideo skal afleveres senest på datoen og tidspunktet for deadline. Den sendes med Wetransfer eller ved at dele link fra Dropbox/Google Drev med min mail kontakt@vibekefraling.dk.

Der er individuel feedback, i denne forbindelse får BørneQigong Trainee besked om vedkommende er bestået og dermed certificeret. Feedback gives af Vibeke Fraling. 

På Børne Qigong Instruktøruddannelse får du:

  • Teori om Qigong og især Qigong for/med børn og familier både i E-bog og på kursusdage.
  • Undervisning i en serie, som du kan anvende specifikt til Børn/unge/familier. Den kan også anvendes på dine almindelige hold.
  • Du lærer at omdanne voksenøvelser til brug med børn/unge/familier
  • Adgang til materialet i mindst et år fra kursets live dage.
  • Sparring med Vibeke Fraling og de øvrige certificerede Børne Qigong Instruktører i en lukket Facebook gruppe.
  • Certificering med ret til at anvende ovenstående certificeringslogo og få dine kontaktoplysninger og holdoplysninger samt link på min hjemmeside, derudover vil samme oplysninger komme ud til læserne af mit nyhedsbrev
  • Kaffe/the til alle pauser
  • frisk frugt/chokolade

Pris for uddannelsen

Normalpris 8.497 kr.

Betalt i 5 rater: 1.700 kr betalt hver 30. dag fra tilmelding. I alt 8500 kr.

Betalt i 10 rater: 850 kr betalt hver 30. dag fra tilmelding. I alt 8.500 kr.

Betalt i 20 rater: 425 kr betalt hver 30.dag fra tilmelding. I alt 8.500 kr.

Betalt i 30 rater: 284 kr betalt hver 30. dag fra tilmelding. I alt 8520 kr. 

Skriv på kontakt@vibekefraling.dk for mere information eller send mig en sms på 28830713, så ringer jeg dig op hurtigst muligt. Det er en forudsætning, at du er certificeret Qigong instruktør ved Vibeke Fraling Qigong Academy. Kontakt mig på tlf. 28 83 07 13 eller mail; kontakt@viberekefraling.dk, hvis du vil høre mere om uddannelsen eller om mig.

Næste certificerede Børne Qigong Instruktør uddannelse

Live uddannelsesdagene er torsdag 14-17/1-2021 kl. 9.00-17.00, Søndag kl. 9.00-14.00 I Vibeke Fraling Qigong Academy, Dronningensvej 6, 5800 Nyborg.

Efter uddannelsesdagene er der et Spørgetime/Q&A tirsdag 26/1-2021 kl. 16.30-18.00.

Certificeringsfilm (10-14 minutter) afleveres senest 17/2-2021 kl.12.30 på mail kontakt@vibekefraling.dk enten via wetransfer eller ved at dele link til dropbox/Google Drev.

Jeg fik noget forskelligt ud af cert. Børne Qigong Instruktør/CBQI: Jeg underviser ikke børn (endnu…😉), men jeg er blevet meget bedre til at have en mere legende tilgang til nogle qigongøvelser sammen med de voksne. Slippe mit indre barn mere fri samtidig med at undervise, og den energi blev kærligt sparket igang af også selv at skulle filme undervisning med børn. Jeg har opdaget en side af mig selv jeg ikke vidste jeg havde 🌻 Og teoriens fokus på relationer og energier er spændende. Det var et spadestik dybere ind i underviser rollen, fordi at undervise i Qigong også er at kigge indad og håndtere sin egen energi. ❤ Et spændende løft for mig til de voksne med dyre øvelserne.

Charlotte Rømer Bergstrøm Scheibel

Fysioterapeut og certificeret Børne Qigong Instruktør

Jeg valgte først og fremmest børneqigonguddannelsen for at få endnu mere teori. Og jeg lærte rigtig meget, specielt om sammenhængen mellem krop og sind, og hvordan vi påvirkes af forskellige ubalancer.
Vi lærte også endnu flere øvelser, også lidt mere fjollede øvelser 😊, og der var bare en dejlig lethed over det hele. Vibekes smittende humør og begejstring sammen med hendes evne til at relatere vores nye viden til det, vi allerede kender, gjorde at jeg følte, at jeg kom et spadestik dybere, både i QiGong og i menneskeforståelse. Jeg ved ikke, om jeg kommer til at undervise i børneqigong, men jeg har fået viden med mig, som jeg kan bruge i min voksenqigongundervisning, og jeg har fået en endnu større viden om mig selv. Tak for nogle dejlige dage i godt selskab!

Annette Simling Kristensen

Certificeret Børne Qigong Instruktør