Claracarina-Stilleskov Qigong underviser

Qigong instruktør

Corrina A. Munch Mikkelsen

Uddannelse

Hold og undervisning

Hold gennem FOF Djursland finder du her.

 

Adresse: Syddjurs
Email: cstilleskov@gmail.com 
Telefon: 61 70 03 22
Facebook: StilleSkov Qigong

Mit møde med Qigong

Jeg prøvede qigong første gang for over 20 år siden på en workshop. Har taget aftenskolekurser med både Tai Chi og Qigong. Det var først, da jeg i 2015, stødte på serien Tai Chi 18 Qigong Shibashi, at jeg for alvor blev nysgerrig.

Jeg købte en video med serien (Vibekes gamle udgave) og begyndte at lære den. Serien består af 18 blide øvelser. I starten kunne jeg kun lave nogle få, med mindre jeg lavede dem siddende. Min energi på det tidspunkt var helt i bund pga. kronisk træthedssyndrom / Bodily Distress Syndrom (herefter forkortet BDS) . Derefter begyndte jeg langsomt at øge antallet med 1 eller 2 nye øvelser hver uge, indtil jeg var nået op på at kunne klare alle 18. Det svarer til 20-25 minutters Qigong.

Jeg mærkede efter nogen tid, at jeg ikke alene begyndte at få mere energi, men jeg følte mig også bedre tilpas i min smerteplagede og anspændte krop. Mine hovedpiner blev færre, og jeg var i bedre humør. Den positive udvikling er fortsat lige siden.

Mit møde med Vibeke Fraling – Qigong Academy

Min interesse for Qigong opstod, i første omgang, ud fra et ønske om at blive rask. Dette efter mange år med forskellige former for stress bl.a. PTSD og BDS. Videnskaben ved ikke, hvad der er årsag til BDS, og derfor er det også svært for lægerne at behandle den.

Da jeg læste om, hvordan Vibeke havde helbredt sig selv for BDS/Fibromyalgi, øjnede jeg håb.

Qigong er ifølge min, og andres, erfaring et særdeles godt redskab til behandling af stress og BDS. Øvelserne er så blide, at selv folk, som er meget hårdt ramt, vil kunne lave nogle. Evt. siddende eller liggende til at begynde med. Samtidig er øvelserne kraftfulde nok til at kunne lindre symptomerne over tid, og genopbygge energien i kroppen. For mig var det den perfekte træningsform.

Claracarina-Stilleskov i naturen

Om Qigong Practitioner og uddannelsen (Level 2 og Level 3)

I første omgang tilmeldte jeg mig Qigong Practitioner februar 2018, fordi jeg gerne ville lære den oprindelige udgave af Shibashi. Jeg var på det tidspunkt ved at afslutte min første Qigong instruktør uddannelse i Roskilde, og var sulten efter at lære mere.

Jeg var meget begejstret for Vibekes undervisning og besluttede at fortsætte på Level 2 bl.a. for at lære endnu mere om dybden og detaljerne i Shibashi.

Jeg kunne mærke, at det gjorde en stor forskel at træne den i den oprindelige udgave i forhold til den udgave, jeg havde stiftet bekendtskab med først.

Da jeg var begyndt at undervise, ville jeg rigtig gerne lære noget mere om undervisningsplanlægning og didaktik. Jeg valgte derfor også at tage Level 3, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. 

Jeg forventede at lære flere forskellige qigong serier, jeg efterfølgende kunne undervise i. Herudover en masse teori og redskaber til personlig udvikling.

Hvad jeg ikke havde forventet at få med i købet, var et fantastisk sammenhold med de andre på holdet. Og at få et kæmpe energiløft hver eneste gang, vi var sammen på kursus.

Jeg har fået meget mere ud af uddannelsen end jeg forventede både personligt og professionelt. Et solidt fundament at stå på som underviser, samt en fantastisk personlig rejse.

Jeg er stolt af at være uddannet ved Vibeke Fraling Qigong Academy. Det er uddannelse på højt niveau, som integrerer rigtig mange forskellige aspekter. Jeg kan bestemt anbefale Vibeke Fraling Qigong Academy.

Vibeke har en kæmpe viden og erfaring, som hun gavmildt deler ud af.

Mine 3 mest exceptionelle oplevelser med Qigong

  • Jeg har fået en forståelse for sammenhængen mellem krop, følelser, tanker og energi. 
  • Jeg har fået redskaber til at mindske stress og øge min energi. Dette har gjort, at jeg efterhånden er sluppet af med de fleste af mine symptomer og gradvist kan klare mere og mere. Både i min hverdag og som underviser. 
  • Jeg har fundet en meningsfuld levevej, hvor jeg kan hjælpe andre mennesker til at få det bedre. 

Min drøm med Qigong

Jeg drømmer om at lave kurser og workshops med Qigong og energimedicin. Dette for at videregive alle disse fantastiske redskaber, som har hjulpet mig så utrolig meget.

Jeg håber at kunne være med til at udbrede kendskabet til disse øvelser, så flere i fremtiden kan undgå at blive alvorligt syge af f.eks. stress. Så de i stedet lærer at hjælpe sig selv til et mere balanceret og glædesfyldt liv.

Hvad er dit bedste råd til en, der spørger om, du tror, de vil have glæde af Qigong?

Alle kan have glæde af Qigong.

Øvelserne arbejder med både det fysiske, følelsesmæssige, mentale og energetiske på een gang. Qigong styrker kroppens selvhelbredende evne, mindsker stress og skaber balance og centrering. Men tag ikke mine ord for det. Kom og prøv det!

Kærlig hilsen

Corrina

Claracarina-Stilleskov laver qigong

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: