Foredrag, Workshop og Kurser

Her får du et overblik

Jeg afholder forskellige workshop, kurser, foredrag og har Certificeret Qigong samt Certificeret Børne Qigong Instruktør uddannelse.

Foredrag

Foredrag: Knæk koden til et liv uden stress. Foredrag krydret med Qigong Øvelser. Læs mere her.

Workshops og korte kurser – i Danmark og et enkelt i Norge

Qigong Introduktions Workshop er for dig, der gerne vil møde Qigong og præsentere den for fx din forening, dine medarbejder eller dine kolleger. Læs mere her.

Børne Qigong Workshop for dig der vil stifte bekendtskab med Børne Qigong og lære fire øvelser, du kan gøre med børn fx som lærer/pædagog, forælder eller bedsteforælder. Læs mere her.

Barne Qigong Workshop i Norge på norsk! For dig der vil stifte bekendtskab med Børne Qigong og lære fire øvelser, du kan gøre med børn fx som lærer/pædagog, forælder eller bedsteforælder. Læs mere her.

Børne Qigong Ambassadør, et dagskursus for dig, der vil gøre Børne Qigong med børn i dit arbejde. Læs mere her.

Qigong Ambassadør – et dagskursus for dig, der vil gøre Qigong med dine kolleger på arbejde. (kommer snart)

Qigong Practitioner – Basis Level 1 for dig, der vil lære Qigong for din skyld. Læs mere her. Det er et weekendkursus, som også er første niveau/level af Qigong instruktør uddannelsen. Du lærer Qigong til hverdagen.

WebQigong – Qigong med mig som instruktør. Det er et månedligt abonnement på videoer med forskellige temaer. De første 30 for 0 kr. så du kan prøve det af. Læs mere her.

Qigong Instruktør uddannelsen er delt i Level

Qigong Practitioner – Basis Level 1 for dig, der vil lære Qigong for din skyld. Læs mere her. Det er første niveau/level af Qigong instruktør uddannelsen.

Qigonginstruktør Trainee – Basis Level 2 for dig der gerne vil begynde at instruere i Qigong. Læs mere her. Det er andet Level. Efter dette kursus kan du begynde at instruere i Qigong.

Certificeret Qigong Instruktør – Avanceret Level 3 for dig der gerne vil have en certificeret uddannelse med højt fagligt niveau‚ som kvalificerer dig til at undervise mere avanceret. Læs mere her.

Videreuddannelse

Certificeret Børne Qigong Instruktør – for dig, der vil certificeres til at undervise i Børne og Familie Qigong. Læs mere her.

Efteruddannelse

MasterClass er for certificerede Qigong Instruktører fra Vibeke Fraling Qigong Academy. Det er efteruddannelse med teori og praksis knyttet til et tema. Aktuelt lige nu er fx Fascia = Bindevæv. Læs mere her.

SommerCamp

SommerCamp er nyt fra sommer 2020. Det vil være et tilbagevendende arrangement for Vibeke Fraling Qigong Academy certificerede Qigong Instruktører og deres familier. To en halv dag med Qigong for hele familien, sparring, familiehygge og leg. Fast hvert år i uge 29.

Feedback fra en af mine instruktører om mig og min undervisning og mine kurser/uddannelser helt generel.

Følg med på nyhedsbrevet for at få information om foredrag, workshops og kurser.


Få mine 3 trin til mere energi, glæde og overskud

samt videoer med de 3 tilhørende Qigong-øvelser, E-bog og en meditation.

Fornavn og efternavn:

 

Email: