Qigong fængede slet ikke, da jeg mødte det første gang

Jeg mødte Qigong i 2006 – en anden form for Qigong, jeg tog et par weekendkurser, men fik aldrig fat i det. Det fængede ikke. Eller også var jeg måske ikke klar til Qigong dengang.

Lone er til venstre i denne film.

I efteråret fik jeg mod på Qigong igen

De sidste 3-4 år har jeg søgt Qigong hold tæt på, hvor jeg bor og fandt så et i Ejby. Siden har jeg gået der en gang ugentlig. Men jeg ville mere end en gang om ugen, og i efteråret fandt jeg en Youtube video med Tai Chi Qigong Shibashi set 1. Den serie fængede. Jeg kunne mærke, den gjorde mig rigtig godt. Den video gjorde jeg Qigong til næsten hver dag. Jeg talte derfor med Qigong instruktøren, jeg gik ved om, hvor jeg skulle tage uddannelse til Qigong Instruktør. Hun anbefalede Vibeke Fraling Qigong Academy. Så jeg fandt hjemmesiden. Vibeke havde gode informationer på hjemmesiden og så sød ud. Jeg fandt Vibeke Fralings Youtube kanal og prøvede nogle af øvelserne der.

Jeg var nødt til at lære Qigong ved Vibeke Fraling Qigong Academy

Jeg var nødt til at lære mere, både for mig og min skyld, men også fordi mine klienter i klinikken kan have glæde af det. Jeg er zoneterapeut og kostvejleder. Samtidig giver det mig mulighed for at kunne undervise på hold og lave Retreats. Fx vil jeg gerne hjælpe andre med stress og smerter, fordi jeg på egen krop har mærket, hvordan Qigong lindrer spændinger og smerter i kroppen, samt giver ro i krop og sind.

Qigong havde lynhurtigt god effekt

Allerede da jeg tog på Qigong Practitioner Level 1 februar 2019 vidste jeg, at jeg vil have hele uddannelsen. Kort efter Qigong Practitioner var det tydeligt, at Qigong hjælper mig med at afspænde og styrke kroppen så jeg stadig efter 23 år med lethed kan holde til at give både massage og Zoneterapi i klinikken. 

Jeg oplevede dyb grounding og mere overskud

Det bedste ved Qigong Practitioner Level 1 kurset er, at det groundede mig rigtig meget og gav mig meget mere overskud. At gøre Qigong hver dag giver en utroligt dejlig ro.

Jeg var for nylig på ferie og sprang da Qigong over i to dage. Det mærkede jeg tydeligt, så faldt energiniveauet og spændingerne viste sig igen.

Level 2 hurtigt efter Qigong Practitioner har været SÅ godt for mig

At få Qigonginstruktør Level 2 allerede april 2019 kort efter mit level 1 har været SÅ godt. De nye øvelser på Level 2 komplimenterer Shibashi set 1 øvelserne helt utroligt godt. Liangong Shibafa som løsner hele kroppens spændinger og de mindful og meditative øvelser i Shibashi tager mig ca. 35 – 60 minutter at gøre dagligt. Og jeg vil helst ikke undvære min daglige Qigong.

De tre vigtigste aspekter Qigong kurserne har givet mig:

  • Grounding  – den ro i bevægelse, som Qigong er.
  • Det meditative og mindful i bevægelse er genialt for mig, da jeg får meget mere ud af at meditere på denne måde.
  • Kroppen styrkes og opbygges, jeg føler mig stærkere i sind og skind og i en stærkere psykisk balance, end nogensinde.

Min drøm med Qigong

Jeg drømmer om at lave Retreats med kvinder, som er ramt af stress, angst osv. Jeg vil gerne rejse til fx Grækenland, spise lækker mad og lave Qigong på stranden.

Jeg vil også gerne lave hold og kurser til samme målgruppe, men også til andre som har behov for at styrke og afspænde deres krop. 

Jeg er stolt af at tage uddannelse ved Vibeke Fraling Qigong Academy fordi materialet gør det muligt at “nørde”

Jeg er stolt af at tage uddannelse hos Vibeke Fraling Qigong Academy, fordi Vibeke er virkeligt dygtig, og hendes materiale er fantastisk! Det at blive undervist igennem hendes videoer og kan se dem igen og igen, gør at man virkelig kan nørde med øvelserne.

Qigong er vitterligt for alle, fordi den kan tilpasses hensyn og behov, så alle kan tilgodeses.

Hvad er det bedste råd til en der spørger om, du tror de vil have glæde af Qigong?

Qigong er for alle. Det kan gøre alle godt. Ja, for dælen. Lige fra “kontormusen” til den mest aktive sportsudøver.

Kærlig Hilsen

Lone

Masterclasses:

Du kan kontakte Lone her

Under denne side blandt Vibeke Fraling Qigong Academys Qigonginstruktør Trainees Level 2 og certificerede Qigong Instruktører avanceret niveau Level 3. Klik her.

Hjemmeside: Lonewozniak.dk – https://lonewozniak.dk/hvad-er-qi-gong/

Lones Retreat i september 2019 kan du læse om her: https://lonewozniak.dk/mindfull-og-healende-retreat/

Undervisning og hold 

I skrivende stund 6/6-2019. Denne side opdateres ikke for hold. Da skal du kontakte Lone selv.

https://assens-middelfart.aof.dk/kurser/Motion+og+bevaegelse/qigong/4638156/