MasterClass – Kejserens Foryngende Øvelser – Fascia 2

MasterClass med Kejserens Foryngende Øvelser – Fascia 2

MasterClass i Qigong med fokus på Fascia 2

MasterClass Fascia 1 lærte du alt det grundlæggende om Fascia.

På denne MasterClass lærer du de 17 øvelser fra formen Kejserens Foryngende Øvelser. Du kender flere af øvelserne allerede, men i denne Masterclass lærer du de sidste og vi kobler det med mere fokus på Fascia, da denne form arbejder rigtig meget med kendte “problemområder i kroppen”.

Deltagelse i denne MasterClass med Kejserens foryngende Øvelser Fascia 2 forudsætter deltagelse på MasterClass Fascia 1.

Fokusområder i formen

Der er flere fokusområder i formen. I denne MasterClass har vi fokus på bækkenringen og kernen i kroppen, dvs. alt det som har betydning for fx kvinder. Det er bækkenringen, som påvirkes mest af graviditet og fødsel. Hos mænd er bækkenringen og især lændedelen, det område, som giver udfordringer i form af diskusprolaps, sammentrykkede disks osv.

Bækkendelen og kernen har desuden betydning for seksualitet og dermed Sexual Qigong. Denne MasterClass vil være en fordel, hvis du ønsker at tage Sexual Qigong Instruktør videreuddannelsen efterfølgende.

Fascia Qigong Masterclass 2

August 2019 – fuldt booket

Lørdag den 10/8-2019 kl. 10.00-16.00 i Yogaskolens lokaler i Nyborg, Vestervoldgade 4, 1.

Dette kursus er fuldt booket.

November 2019 – del af weekend med begge Fascia MasterClasses

Søndag 24/11-19 kl. 10.00-16.00, Nyborg. Lokaler kommer snarest.

Dette kursus er anden dag på en samlet weekend med begge Qigong MasterClasses med Fascia. Det kan kun bookes direkte via mail, da kurset udelukkende er for Qigonginstruktør Trainees (Level 2) samt certificerede Qigong Instruktører (Level 3) fra Vibeke Fraling Qigong Academy.

Du får en E-bog om Kejserens Foryngende Øvelser.

Du får adgang til videoer med de 17 øvelser.

Kursusbevis for 6 timers kursus.

Jeg giver som altid kaffe, te, frugt og chokolade.

Maj 2020 – del af weekend med begge Fascia MasterClasses

Søndag 10/5-2020 kl. 10.00-16.00 i Nyborg. Lokaler og tilmelding følger på mail, ganske som med Fascia MasterClass 1. Lørdag 9/5-2020 afholdes Fascia MasterClass 1 – læs om den her.

Jeg glæder mig til at lære dig endnu mere om Qigong og de fantastiske muligheder, vi har for at hjælpe andre med Qigong!

Qigong Academy

Kh Vibeke