MasterClass – Kejserens Foryngende Øvelser – Fascia 2

MasterClass med Kejserens Foryngende Øvelser – Fascia 2

MasterClass i Qigong med fokus på Fascia 2

MasterClass Fascia 1 lærte du alt det grundlæggende om Fascia.

På denne MasterClass lærer du de 17 øvelser fra formen Kejserens Foryngende Øvelser. Du kender flere af øvelserne allerede fra din uddannelse, men i denne Masterclass lærer du de sidste og vi kobler det med fokus på Fascia, da denne form arbejder rigtig meget med kendte “problemområder i kroppen”.

Deltagelse i denne MasterClass med Kejserens foryngende Øvelser Fascia 2 forudsætter deltagelse på MasterClass Fascia 1.

Fokusområder i formen

Der er flere fokusområder i formen. I denne MasterClass har vi fokus på kernen i kroppen og herunder bækkenringen, dvs. alt det som har betydning for fx kvinder. Det er bækkenringen, som påvirkes mest af graviditet og fødsel. Hos mænd er bækkenringen og især lændedelen, det område, som giver udfordringer i form af diskusprolaps, sammentrykkede disks osv.

Bækkendelen og kernen har desuden betydning for seksualitet og dermed Sexual Qigong. Denne MasterClass er en forudsætning, hvis du ønsker at tage Daoistisk Sexual Qigong Instruktør videreuddannelsen efterfølgende. (Den kommer 2020)

Eksempler fra E-bogen

E-bogen er fyldt med detaljeret beskrivelse af udførelse af øvelserne, teori knyttet til hver enkelt med fokus på Fascia/bindevæv. Billederne er fra skriveprocessen før korrekturlæsning.

Videoer støtter din indlæring

Som altid får du adgang til videoer af enkeltøvelser og de 17 øvelser samlet. Det støtter din indlæring og er din mulighed for altid at fordybe dig yderligere og få lidt flere detaljer med.

Fascia Qigong Masterclass 2

November 2019 – del af weekend med begge Fascia MasterClasses

Søndag 24/11-19 kl. 9.00-15.00, Nyborg. Lokaler kommer snarest.

Dette kursus er anden dag på en samlet weekend med begge Qigong MasterClasses med Fascia. Det kan kun bookes direkte via mail, da kurset udelukkende er for Qigonginstruktør Trainees (Level 2) samt certificerede Qigong Instruktører (Level 3) fra Vibeke Fraling Qigong Academy.

Du får en E-bog om Kejserens Foryngende Øvelser.

Du får adgang til videoer med de 17 øvelser.

Kursusbevis for 6 timers kursus.

Jeg giver som altid kaffe, te, frugt og chokolade.

Maj 2020 – del af weekend med tre Fascia MasterClasses

Dette kursus er samlet Fascia MasterClass 1, 2 med fokus på Kejserens foryngende Øvelser samt MasterClass Fascia 3 med fokus på Qigong Fasciareleasemassage.

Vi starter fredag den 22/5-20 kl. 16.30-21.00, fortsætter lørdag den 23/5-20 kl. 9.00-16.00, søndag 24/5-20 kl. 9.00-15.00.

Jeg glæder mig til at lære dig endnu mere om Qigong og de fantastiske muligheder, vi har for at hjælpe andre med Qigong!

Qigong Academy

Kh Vibeke