MasterClass – Kejserens Foryngende Øvelser – Fascia 2

MasterClass i Qigong med fokus på Fascia 2

Dette er del 2 af en samlet MasterClass om Fascia. På del 1 lærer du alt det grundlæggende om Fascia.

På denne MasterClass lærer du de 17 øvelser fra formen Kejserens Foryngende Øvelser. Du kender flere af øvelserne allerede fra din uddannelse, men i denne Masterclass lærer du de sidste og vi kobler det med fokus på Fascia, da denne form arbejder rigtig meget med kendte “problemområder i kroppen”.

Fokusområder i formen

Der er flere fokusområder i formen. I denne MasterClass har vi fokus på kernen i kroppen og herunder bækkenringen, dvs. alt det som har betydning for fx kvinder. Det er bækkenringen, som påvirkes mest af graviditet og fødsel. Hos mænd er bækkenringen og især lændedelen, det område, som giver udfordringer i form af diskusprolaps, sammentrykkede disks osv.

Bækkendelen og kernen har desuden betydning for seksualitet og dermed Sexual Qigong. Denne MasterClass er en forudsætning, hvis du ønsker at tage Certificeret Spirituel Qigong Instruktør videreuddannelsen efterfølgende. (Den kommer 2020)

Eksempler fra E-bogen

E-bogen er fyldt med detaljeret beskrivelse af udførelse af øvelserne, teori knyttet til hver enkelt med fokus på Fascia/bindevæv. Billederne er fra skriveprocessen før korrekturlæsning.

Videoer støtter din indlæring

Som altid får du adgang til videoer af enkeltøvelser og de 17 øvelser samlet. Det støtter din indlæring og er din mulighed for altid at fordybe dig yderligere og få lidt flere detaljer med.

Næste MasterClass om Fascia

Dette kursus er et samlet Fascia MasterClass med del 1, del 2 med fokus på Kejserens foryngende Øvelser samt del 3 med fokus på Qigong Fasciareleasemassage. Du kan læse om den samlede MasterClass her. Du vil kunne sikre din plads til næste MasterClass nederst på siden.

Jeg håber vi ses!
Kh Vibeke