Om Qigong Academy – vision og mission

Qigong Academy er et uddannelsessted i Qigong.

Jeg har både kurser og uddannelser i Qigong og i relaterede emner, hvori Qigong er den røde tråd.

Hos Qigong Academy sætter jeg standarden højt. Qigong Academy instruktører er veluddannede fagligt såvel som personligt rustede til at varetage kvalificeret undervisning/instruktion i Qigong.

Hos Qigong Academy går vi til kernen og lader Qigongs essens være central for kurser og uddannelsers indhold.

Qigong Academy Vision

Jeg ønsker at uddanne deltagerne til at være eksperter i eget liv

Dette gør jeg gennem bevidst fokus på kropsbevidsthed, energi, visualisering, forståelse af krop-sind sammenhænge samt evnen til at skabe et trygt rum for at fordybe sig i læringen og udviklingen af sin relation med sig selv og Qigong.

Qigong Academy har en vision om at udbrede Qigong til mange flere som et dagligt redskab til at skabe et liv med mere energi, glæde og overskud. Et liv med endnu større balance mellem “at gøre og at være”.

Qigong Academy har en mission om at være det sted, der giver dig, den indsigt, den viden og de kompetencer, og den heling, der kan give dig de bedste forudsætninger for at føle dig hel og glad og fuld af energi.

Det gør jeg ved at være meget vidende, indsigtsfuld, kompetent og lige til. Jeg har en humoristisk og kærlig tilgang til livet og til Qigong. Den lethed, hvormed jeg møder deltagerne afspejler en tro på, at livet faktisk er let og ligetil. Det er blot os mennesker, som får kompliceret tingene. Ikke af ond vilje, men af mange forskellige menneskelige grunde.

Den forståelse at vores krop og sind og energi hænger sammen giver mig en dybdegående viden om årsagssammenhænge og dermed veje til balancering af energi, tanker, følelser og krop.

Qigong Academy er grundlagt af Qigong Master Vibeke Fraling og er en del af Trademark og brand Vibeke Fraling. Du kan læse mere om Vibeke Fraling her.

Om Qigong Academy