Foredrag: Knæk koden til et liv uden stress

Foredrag for dig, der ved, det er muligt at balancere livet og leve uden stress.

Hvad nu, hvis jeg siger, du kan knække koden til et liv uden stress? Og ret enkelt endda!

Hvad nu, hvis du med en lille smule ny viden og ganske få nye redskaber kan foretage små justeringer i din hverdag, som tilsammen knækker din kode til et liv uden stress?

Ville du så være nysgerrig og villig til at give det en chance?

2009 gik jeg ned med stress med et BRAG!

Dette foredrag tager udgangspunkt i min historie om at gå i gulvet med stress. En stress, der udviklede sig til kronisk smertelidelse – fibromyalgi. De de trin og redskaber jeg deler med dig i dette foredrag gjorde mig rask og gav mig mit liv igen. Du kan læse mere om min historie her.

Knæk koden til et liv uden stress

Fx tog jeg 24 kilo på og har siden tabt dem igen med Qigong. Du kan læse om det her.

Min baggrund som sygeplejerske, lærer og coach forsyner mig med fagligheder, som udover min Qigongfaglighed tilsammen kvalificerer mig til ikke bare at give dig den nyeste forskningsbaserede viden om stress. Jeg formår også enkelt og alligevel grundigt at forklare, hvordan den hænger sammen med den flere tusinde år gamle erfaringsvidenskab, som Qigong er en del af. Du får helt lavpraktisk og meget grundlæggende den forståelse og de indsigter, som gør det muligt at foretage de justeringer, som gør hele forskellen i hverdagen.

Og jeg er kendt for min humoristiske tilgang og form. Så du kommer bestemt ikke til at kede dig undervejs i dette foredrag. Sådan her siger en af mine Qigong Instruktører generelt om mig, mine kurser og uddannelser.

Vibeke Fraling i de unge dage til Zumba
Charlotte Rømer og Vibeke Fraling

Indhold i foredraget

Det, jeg deler med dig til dette foredrag, er den helt basale viden og definition om, hvad stress er. Du kan læse om det her. Og det er den nyeste forskning om, hvad der virker og hvorfor i forhold til stress og især, hvordan man udvikler modstandsdygtighed overfor den. Det kan du læse lidt om her, det kaldes Polyvagal teori.

Jeg søger hele tiden den nyeste viden og forskning og jeg deltager i undersøgelser om, hvordan Qigong hjælper mennesker med at få mere energi, glæde og overskud i hverdagen. Fx har jeg sommer 2019 deltaget i en undersøgelse af Qigongs indvirkning på livskvalitet og velvære foretaget af en Pyskologistuderende ved Australian College of Applied Psychology (ACAP), Sydney Campus. James er ved at undersøge dette i forbindelse med sin “Bachelor of Psychological Sciences” (Bachelor i psykologi).

Qigong samtale over webcam
Skærmbillede fra interview via Skype sommer 2019. James interviewer mig i forbindelse med sin bachelor i psykologi ved Australian College of Applied Psychology (ACAP), Sydney Campus.

Min egen vej ud af stress og smerter

Du møder mine daglige vaner og de trin jeg tog for at justere min hverdag for at komme fri af stress og fibromyalgi. Faktisk gik jeg fra sygemeldt over arbejdsprøvning til fleksjob. Derfra over Qigong genoptræning i jobsøgningsfasen til at være lærer i fleksjob i ca. halvanden måned før jeg tog springet til fuld tid og normale vilkår. Kun en måned senere den 29/3-2014 startede jeg Vibeke Fraling Qigong Academy op. 3 1/2 år senere 1/12-2017 gik jeg 100% selvstændig og lever idag af at udbrede Qigong og den viden og erfaring, jeg har. Jeg uddanner og certificerer Qigong Instruktører i hele Skandinavien. Du kan læse om første del af uddannelsen her. Den kan tages alene for dig og for din skyld uden tanke på at skulle være instruktør.

Du får ny viden og jeg lærer dig de mest simple redskaber for at justere din hverdag og dermed få mere energi, glæde og overskud ind i hverdagen. 

Det får du med dig hjem fra foredraget

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  • helt kort og konkret hvad stress er
  • hvordan du med simple redskaber kan standse en akut stressrespons
  • en ny måde at anskue stress
  • hvordan du finder balance i hverdagen med Qigong og den daoistiske livsfilosofi, som Qigong og det meste af traditionel kinesisk medicin kommer fra.

Undervejs i foredraget gør vi enkelte og enkle Qigong øvelser, som du kan integrere i din hverdag. Det er øvelser, som har fokus på at standse en akut stressrespons og øvelser, som bringer ro til krop og tanker. Det er øvelser, som afspænder kroppen og dermed får dig til at slappe endnu bedre af. Jeg har især fokus på at lære dig at trække vejret på en måde, som beroliger nervesystemet og standser stressrespons i krop og sind.

 

Foredrag med vibeke Fraling

Hvor længe varer foredraget?

Foredraget varer ca. to timer med en kort drikke/tissepause undervejs. Øvelserne drysses undervejs. Der er mulighed for at stille spørgsmål især i slutningen af foredraget og jeg går ikke før alle har fået svar.

Hvis du gerne vil have mit foredrag til dit firma, forening, arbejdsplads, aftenskole eller egn

Disse foredrag kommer jeg gerne rundt i hele Danmark til alle brofaste øer og afholder. Du kan kontakte mig, hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud på foredraget i dit regi. Kontakt mig på tel:28830713 eller mailto:kontakt@vibekefraling.dk. På telefon er jeg lettest at træffe i hverdagen mellem 8.30-16.30. 

Med base i Odense kommer jeg nemt til alle trofaste dele af Danmark.

De offentlige foredrag lægger jeg oplysninger om her på siden. Oplysninger sendes desuden på mit nyhedsbrev samt på min Facebook side; Vibeke Fraling – Qigong Academy og min LinkedIn side.

 

Hvis du hellere vil have mere Qigong og mindre foredrag

Hvis du hellere vil introduceres til Qigong og introducere andre til Qigong, så kan du her læse om Qigong Introduktions Workshop.

Kh Vibeke Fraling Qigong Master

Du er altid velkommen til at kontakte mig på:

Undervisning Hvad er Qi

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: