WebQigong er din Qigong medlemsklub 

 Din online Qigong træning – når og hvor det passer dig!   

Hvad er WebQigong?

WebQigong er online Qigong træning, hvor du er. WebQigong er din online Qigong medlemsklub. Det betyder, at du kan gøre Qigong med mig på skærmen, hvor du end er og hvornår det end passer dig. 

Qigong er kinesiske helsebringende bevægelser, som fremmer sundhed og indre ro. Læs mere om hvad Qigong er her.

WebQigong

Qigong er rolige bevægelser, nænsomme stræk og klap, gående øvelser samt meditative øvelser. 

Jeg instruerer grundigt og sikkert i Qigong på video. Alle videoer er samlet i temaer på en online platform. Videoerne er filmet inde eller ude. Du kan gøre Qigong med mig på skærmen hvor og hvornår du har tid og mulighed. Det eneste, det kræver, er internet. 

Du kan endda gøre Qigong med hele din familie, da Qigong er for alle og der er deciderede videoer for hele familien, som er instrueret for børn og barnlige sjæle.

Et medlemskab gælder for alle i husstanden.

Medicinsk Qigong

Fakta om Qigong

 • Qigong udtales “Tjigång”. 
 • Qi er det kinesiske ord for energi eller livskraft om man vil.
 • Ordet Qigong betyder: “Den tid jeg koncentrerer mig om at styrke energien i min krop”.
 • Eksistensen af Qi blev i 1978 dokumenteret af atomforsker Gu Hansen i samarbejde med professor Lin Housheng eksistensen. Professor Lin Housheng er udover at være professor i bevægelse herunder Wu Shu – kampkunst – også Grandmaster/stormester i Qigong. Han har udviklet Shibashi systemet og er i dag pensioneret.  
 • Qigong er del af den Traditionelle kinesiske Medicin.
 • Jeg er uddannet og certificeret internationalt til at uddanne Qigong instruktører i Shibashi systemets set 1 af hans repræsentant Fabrice Piché. Og 2020 blev jeg ekstraordinært certificeret direkte af professor Lin i Taichi Qigong Shibashi set 1.

Qigong hjalp mig ud af stress og smerter – og overvægt

Mit møde med Qigong har betydet, at jeg kom ud af et voldsomt stresskollaps. Udover stress udviklede jeg en funktionel lidelse kaldet fibromyalgi. Det betød daglige smerter op til 9,5 på en skala 1-10.

Jeg fik tilkendt fleksjob i april 2013, men var netop blevet certificeret Qigong instruktør på min første Qigong instruktøruddannelse. Jeg fik lov at have Qigong hold, mens jeg søgte fleksjob. Det blev til mellem 7 og 9 hold om ugen i Fitness centre, aftenskoler, i fysioterapeutklinik og gymnastikforeninger. I alt gjorde jeg op til 15 timers Qigong om ugen i den periode. Efter ni måneder var jeg helt smertefri og endte med at få fleksjob som lærer.

Efter knap en måned takkede jeg ja til fuld tid og normale vilkår som lærer. Tre et halvt år efter sprang jeg ud som 100 % selvstændig og lever i dag af at uddanne Qigong Instruktører og undervise i Qigong på WebQigong.

Qigong for MIN egen skyld

I dag gør jeg stadig Qigong for min helt egen skyld. Jeg bruger mellem 15-75 minutter fem ud af ugens syv dage. Det er det, jeg har brug for i min hverdag for at holde mig i den mest optimale balance i krop og sind samt i form. Smerter har jeg stort set ikke haft siden 2014. Jeg tabte mig næsten 24 kilo med Qigong men har taget lidt på igen, så jeg nu er på normalvægt.

Hvorfor WebQigong?

Med internettet er det nu muligt at træne Qigong uanset, hvor i verden man er. Og hvornår på døgnet det er. Det gør det enkelt at få til at passe med en travl hverdag, familie og øvrige aktiviteter.

Du kan planlægge din dag, så din Qigong træning passer til dig og du sparer tid på transport, når du skal gøre din motion. Du kan samtidig gøre korte eller længere Qigong sessioner, som det passer dig. Med WebQigong er du helt sikker på, at du får prioriteret dit helbred.

Qigong giver dig mulighed for at:

Læs om de 10 væsentligste fordele ved at gøre Qigong her

 • afspænde spændte muskler og dermed slippe af med fx spændingshovedpine, smerter i fx skuldre, arme, ryg, bækken og ben
 • styrke ryggen, så du kan lindre og forebygge mange ryggener
 • mindske stress og mindske tendensen til at stresse i hverdagen
 • få bedre nattesøvn
 • bedre din kondition, uden at få sved på panden
 • styrke dit immunsystem
 • lindre menstruationssmerter
 • have en sjov, sund og aktivitet at være sammen med hele familien om

Du kan læse mere om Qigong her.

Mor og søn laver Qigong
10 fordele ved Qigong infografik-2

Få et sneak peak ind i medlemsklubben WebQigong

"Kære Vibeke. Du ved det sikkert, men dette er en bekræftelse på at du er kendt ud over landets grænser. Een af mine klienter fra Færøerne har lige skrevet til mig, at hun har brugt din Qigong Fra i Vinter og Hun har fået øget sin indre balance. (Jeg anbefalede hende det) En anden af mine klienter, er i fuldstændig balance med sine chakra følelse, hvor de fleste behøver nogen afbalancering. Hun gør Qigong hver dag. Min svigerdatter i København startede på dit kursus søndag. Hun er ellers meget til det videnskabelige. Hun glædede sig. Anbefalinger følges jo kun, hvis de virket. 😀 Jeg glæder mig over din succes. Fortsat held og lykke."

Hvordan foregår WebQigong?

Når du har tilmeldt dig via link her på siden, får du en mail med link og login til WebQigong.

WebQigong materialet ligger på en online platform kaldet Simplero og det er den, du tilmelder og betaler ved og det er der, du får adgang til dit materiale. 

I din første mail efter tilmelding modtager du link til din adgang til materialet. Du får desuden en mailserie, som hjællper dig med at få mest muligt ud af dit medlemskab. Der findes 14 videoer med “sådan gør du” til fx at logge ind, afspille en video og finde ønskede videoer, samt ændring af medlemskab og udmeldelse.

Og der er ingen binding, så du kan melde dig ud, når du ønsker blot ved at standse automatisk fornyelse.

“Start her” forløb

Når du bliver medlem vil jeg anbefale dig at starte med “Start her”. Det er 10 videoer på hver 30 minutter med fokus på Basis Qigong. Du får dermed øvelser og programmer, der giver dig et fundament for at få mest ud af øvelserne og dit medlemskab. I Start her forløbet vil du fx lære, hvordan du kan stå bedst i de stående øvelser. Du vil lære at trække vejret dybt, fyldigt og helt roligt. Du vil lære, hvordan du bruger din krop bedst uden at slide på den. Under hver af disse videoer er videoer, hvor jeg uddyber teorien i øvelser og svarer på spørgmål fra medlemmer.

Materiale på WebQigong

Du får med det samme adgang til al materiale.

Der er flere temaer/overskrifter. Der er Qigong træning/sessioner på mellem 4 minutter og op til ca. 1 times varighed. Der er meditationer og videoer med Viden om Qigong.

Det får du som medlem:

 • Hver måned er der WebQigong Live træning (en-to gange månedligt, undtagen i skolernes ferieuger). Live WebQigong session har efterfølgende spørgetid. Der kan du få svar på alle dine spørgsmål.
 • Du har adgang til alle træningsvideoer (mere end 200), alle spørgetimer, alle viden om Qigong videoer, samt dine medlemsbonuser allerede ved tilmelding. 
 • Hver måned er der en online MeTreat på to timer med Qigong, oplæg med henblik på personlig og spirituel udvikling samt meditation. Denne Metreat er inkluderet i dit WebQigong medlemskab. Læs om MeTreat generelt og derfra om de forskellige temaer.
 • Du kan som medlem købe special designet Qigongmåtte med rabat.
 • Du får rabat på køb af High on Qigong T-shirt
 • Du kan som medlem købe helt ned til 20 minutters individuel Qigong ved Vibeke Fraling til hjælp til individuel justering af udførelse af øvelser. Ikke-medlemmer kan kun købe 60 minutter.
 • I juni-september inviteres du til at deltage i SommerQigong med Vibeke Fraling i virkeligheden på en fysisk lokation, hvor der er rart at gøre Qigong og noget køn natur at se på imens. Jeg kommer rundt i hele Danmark og besøger lokationer hos certificerede Qigong instruktører og Instruktører under uddannelse. 
 • Som medlem får du rabat på kurser og workshop:
 • Under medlemsbonusser finder du desuden bonusmateriale om fx De fem elementer i farver i tøj fra Rebekkah Leve samt i essentielle Olier fra Living with Nature. Desuden nogle af mine opskrifter på te, mandelmælk, müsli osv.

Hvor meget Qigong skal man gøre og hvor tit?

Jeg gjorde en overgang 15 timers Qigong om ugen – var det virkeligt nødvendigt? Nej, det var det ikke. Det er det heller ikke for dig.

Jeg startede med fem minutter fem dage ud af ugens syv. Det var alt, hvad min smerteplagede krop kunne holde til dengang. 

Jeg byggede op til en halv time hver anden dag til at starte med. Det nåede jeg på et par måneder. Det var nok til at bringe stressen ned i tåleligt niveau og gradvist reducere smerterne. 

Men jeg blev bidt af Qigong og ville vide mere og ville se, om Qigong kunne hjælpe mig med at vende min livssituation til en mere stabil hverdag, hvor jeg også havde udsigt til måske at føle mig helt rask igen.

De fleste, der prøver Qigong bliver også bidt af det. Det er ganske enkelt så skønt at opleve den tyngde, som en groundet krop giver. Man kan godt føle sig træt, men det er en god træthed. 

Less is more = “Mindre er mere” er en talemåde i Qigong.

Det handler om, at lidt har stor ret. Så hvis du en dag kun trækker vejret dybt, fyldigt, helt roligt og fokuseret, så har du faktisk gjort Qigong. Samtidig så er der ikke et decideret rigtigt eller forkert tidspunkt at gøre Qigong. Der er det tidspunkt, som passer dig bedst og det er så det rigtige for dig.

Personligt ligger min Qigong praksis mellem kl. 5.00-7.00 om morgenen. Fem ud af ugens syv dage, 15-75 minutter. Det har jeg erfaret er mest optimalt for mig. Så starter jeg min dag fuld af ro, grounding og energi til dagen.

Ingen binding i WebQigong

Der er ingen binding i medlemsklubben. Du kan til enhver tid ændre dit medlemskab og abonnement eller afmelde fornyelse af dit medlemskab. Information om hvordan finder du i medlemsklubben. 

Hvad koster WebQigong? 

BEDSTE PRIS

12 måneder

1297 kr. / Bedste pris
 • Spar 26 %
 • Bedste pris
 • 108 kr. pr. måned

6 måneder

697 kr. /
 • Spar 21 %
 • 116 kr. pr. måned

Pr. måned

147 kr. /
 • Denne pris hver måned i tolv måneder bliver 1.764 kr

Ved tilmelding vælger du din pris. Du kan ændre dit abonnement, når du vil.

Feedback fra WebQigong-entusiaster

Kære Vibeke!
Sådan en stor hjælp især under coronakrisens nedlukning af Danmark, som bare var så deprimerende!!!!
At starte morgenerne med Qigong, var en lise for sjælen!!!! Det at bladre rundt i de forskellige øvelser, sådan en god ide. Så blev det gjort, sådan bare af lyst.

Nu er jeg blevet afhængig, så nu beder min krop om, at komme i gang hver dag. Det er rigtig dejligt.

Der er ingen af øvelserne, som er mine favoritter, men vejrtrækning er blevet et must. Nakke og skuldre er kommet på plads. Og hele kroppen beder om mere. Tusind tak for WebQigong og dig.

Annette

Hej Vibeke. Så har jeg været i gang i 1 måned og hold da op hvor det virker … jeg oplever at de spændinger der er roden til skulder nakke øre irritation helt klart er bedre .. energien bedre og forleden sagde min kæreste at jeg har fået meget mindre appelsinhud på benene … det må være blodcirkulationen tænker jeg.. det da helt vildt dejligt og den bedste kur mod appelsinhud jeg endnu har været på 😂😂💃☀️ tak for alle de gode videoer og ikke mindst din behagelige og grundige måde at undervise på 🙏
Christina

Kære Vibeke
Lige en lille sjov historie at vende hjem fra Bornholm på.
Som jeg gør næsten hver dag, stod jeg på min måtte og havde lige sat “dig” på fjernsynsskærmen, da min søde mand kommer forbi. Han siger “jeg mødte hende i en butik fornyelig. Det var lidt mærkeligt for hun kiggede lige forbi mig, jeg synes jo, at jeg kender hende så godt, fordi hun næsten kommer i vores hus hver dag”:-).
Kh. Rikke – Webqigong

Kære Vibeke.
Tak for 2 dages web qigong.
Er netop gået ind i min 3′ uges corona isolation.
Så må bare sige at du har reddet flere af mine dage med al det fantastiske
web materiale der bare ligger og venter på at blive åbnet. Og så har jeg jo også tid til at
lytte til dine spørgetimer. Hvor er der meget “guf” at hente😊
Du er fantastisk til at formidle. 🤗
Kh Karin

Annette Halgreen har gennem lang tid fulgt WebQigong og WebQigong live og har løbende fortalt om, hvad og hvor meget qigong har betydet for hende i den svære periode hun har gennemlevet – Her er enkelte uddrag:

Kære Vibeke!
Tak for idag fredag 9/10.(WebQigong Live) og jeg vil fortælle dig på om min oplevelse. En oplevelse, som en blød bold med dejlig energi efter årstids øvelserne. Du er fantastisk til at sætte ord på alle øvelserne, jeg har lært meget om organer og hvordan vi hænger sammen. Tante puklen kan man godt komme af med skulle jeg hilse og sige. Netop, at begynde mellem skulderbladene, som du fortalte og arbejde med holdning og øvelser i skuldre nakke. Men det tager tid. Lang tid. Uendelighedstegnet og bindevævet, øve øve øve og bindevævet elsker det og det knirker og brager ikke så meget mere hos mig Uuuuuuuhu!!!
Tusind tak og mange knus
Annette Halgreen 

Kære Vibeke!!
Desværre er det min opgave lige nu, at hjælpe min stakkels mand, som fik konstateret kræft. jeg huskede min vejrtrækning og hjalp min mand til at stoppe sin hyperventilering. Sover godt om natten efter din meditation. Bruger alt fra værktøjskassen, vi skal nok komme igennem det her osse. 

Knus Annette Halgreen ❤️

Kære Vibeke!

Desværre har jeg lige mistet min mand til kræften. vi begge lavede åndedrætsøvelser gennem hele hans sygdoms periode Det faldt så naturligt, at dykke ned i værktøjskassen og finde det som passede. .Men Er det ikke bare utroligt, at det var gi gong der faldt mig ind i sådan en krise .Jeg er faktisk stolt af, at kunne denne metode udenad og bruge den i denne chokerende situation. Derfor er jeg nødt til at fortælle dig den. 🙏 Knus og store kram
Annette Halgreen

Hej Vibeke!!
YES!!! Jeg hentede t-shirten igår. Den er super fin passer perfekt og jeg er såååååå glad for den. En ide er måske at sætte yin og yan tegnet på. Osse dit navn under dit logo på ærmet. Det fortjener du faktisk. ☯️ gå du nu bare “all in”
Glæder mig til at gå med den og fortælle dem om dig og Qi-gong. Jeg vil tage den på næste gang jeg skal til Ærø fysioterapi. De hjalp mig i gang med en meget slem akut smerte i venstre skulder. Måske en frozen shoulder? På Ærø er der hospital, så jeg konsulterede en læge, blev røntgen fotograferet, efter 4 dage havde jeg resultat. Det var ikke sket i Nordsjælland.
Lægen sagde, “at det var ikke noget jeg var ved at dø af, “men jeg kunne få en blokade. Nej tak!! Gik hjem og ringede til Fyssen. Søde Fys, hjalp mig, så jeg lidt efter lidt kunne trække min bluse af. MEN, det var sammen med hende og din web Qi-gong, at jeg blev bedre og bedre.
Nakke, skuldre og smerte øvelser hver dag. Universet ryster vejrtrækning. Og meget mere.
Læse om Psoas musklen, bindevævet, det er jo det, som er problemet. Jeg tror selv, at det var og er bindevævet der er slidt og gammelt. ( den med vingummien ) sådan et godt billede!!! ja jeg er en gammel vingummi på 74 år. Og !!! du må godt grine, for jeg har det rigtig godt i skulderen idag. 1 år efter. Hurra for al den energi og grin jeg får gennem alle web’sene. Hvor bliver vi klogere på vores krop, 👍

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: