WebQigong er din online Qigong medlemsklub 

 Din online Qigong træning – når og hvor det passer dig!   

Hvad er WebQigong?

WebQigong er online Qigong træning, hvor du er.

WebQigong er din online Qigong medlemsklub. Det betyder, at du kan gøre Qigong med mig på skærmen, hvor du end er og hvornår det end passer dig. 

Qigong er kinesiske helsebringende bevægelser, som fremmer sundhed og indre ro. Læs mere om hvad Qigong er her.

Jeg instruerer grundigt og sikkert i Qigong på video. Du kan gøre Qigong med mig på skærmen hvor og hvornår du har tid og mulighed. Det eneste, det kræver, er internet. 

Et medlemskab gælder for alle i husstanden.

147 kr pr. måned, eller billigere, hvis du vælger et halvt eller et helt år. Der er ingen binding. 

WebQigong

Få et sneak peak ind i medlemsklubben WebQigong

(varighed 1:30 minut)

Indhold i medlemsskab af WebQigong

 • Qigong træning:
  • Basiskursus i Qigong (10×30 minutters Qigong og oplæg efter hver af de 30 minutters Qigong).
  • 350 timers Qigong programmer i varierende varighed fra 4-90 minutter. Mindst 300 videoer Opdelt i temaer og i varighed,
  • Månedens Tema (se overblik over alle temaer og overskrifter i Sneak peak videoen)
   • Qigong enkeltøvelser, træningsvideoer (korte, mellem og lange) samt MeTreats og meditationer, som er relevante for temaet samles under månedens overskrift. 
  • Månedlig MeTreat baseret på Månedens Tema. (10 ud af årets 12 måneder) 
  • Ugentlig mail med mere viden om Månedens Tema, samt link til deltagelse i eventuelle online WebQigong Live / MeTreat.
 • Forløb og events online inkluderet i WebQigong medlemsskab:
  • Live WebQigong træning online med spørgetid efter (6-12 gange årligt) – foregår via onlinemødeprogram Zoom.
  • Månedlig live, online MeTreat 90-120 minutter – foregår via onlinemødeprogram Zoom. Månedligt 10 ud af årets 12 måneder. 
  • Minikursus i Qigong (normalpris 497 kr)
  • Vejen til din livskraft og ud af stress (forløb) (normalpris 597 kr) 
  • Mental Sundhedsuge – uge 41.
  • Adventskalender  i WebQigong er der udover enkeltøvelser også korte Qigong Energizer programmer samt MeTreat.
  • Nytårsforsæt – kun i WebQigong
  • Sommer Qigong med mig i naturen – oftest i Odense N og du kan tage en anden voksen med for 0 kr. (Deltagelse uden medlemskab 100 kr)
  • Som medlem får du rabat på diverse:
   • Special designet Qigongmåtte med rabat.
   • Du får rabat på køb af High on Qigong T-shirt
   • Helt ned til 20 minutters individuel Qigong ved Vibeke Fraling til hjælp til individuel justering af udførelse af øvelser. Ikke-medlemmer kan udelukkende købe 60 minutter.

Under medlemsbonusser finder du desuden bonusmateriale om fx De fem elementer i farver i tøj fra Rebekkah Leve samt i essentielle Olier fra Living with Nature. Desuden nogle af mine opskrifter på te, mandelmælk, bananpandekager, müsli osv.

Medicinsk Qigong

Fakta om Qigong

 • Qigong udtales “Tjigång”. 
 • Qi er det kinesiske ord for energi eller livskraft om man vil.
 • Ordet Qigong betyder: “Den tid jeg koncentrerer mig om at styrke energien i min krop”.
 • Eksistensen af Qi blev i 1978 dokumenteret af atomforsker Gu Hansen i samarbejde med professor Lin Housheng eksistensen. Professor Lin Housheng er udover at være professor i bevægelse herunder Wu Shu – kampkunst – også Grandmaster/stormester i Qigong. Han har udviklet Shibashi systemet og er i dag pensioneret.  
 • Qigong er del af den Traditionelle kinesiske Medicin.
 • Jeg er uddannet og certificeret internationalt til at uddanne Qigong instruktører af Fabrice Piché. Og 2020 blev jeg ekstraordinært certificeret direkte af professor Lin i Taichi Qigong Shibashi set 1.

Qigong hjalp mig ud af stress og smerter – og overvægt

Mit møde med Qigong har betydet, at jeg kom ud af et voldsomt stresskollaps. Udover stress udviklede jeg en funktionel lidelse kaldet fibromyalgi. Det betød daglige smerter op til 9,5 på en skala 1-10. Læs min historie her.

Jeg fik tilkendt fleksjob i april 2013, men var netop blevet certificeret Qigong instruktør på min første Qigong instruktøruddannelse. Jeg fik lov at have Qigong hold, mens jeg søgte fleksjob. Det blev til mellem 7 og 9 hold om ugen i Fitness centre, aftenskoler, i fysioterapeutklinik og gymnastikforeninger. I alt gjorde jeg op til 15 timers Qigong om ugen i den periode. Efter ni måneder var jeg helt smertefri og endte med at få fleksjob som lærer.

Efter knap en måned takkede jeg ja til fuld tid og normale vilkår som lærer. Tre et halvt år efter sprang jeg ud som 100 % selvstændig og lever i dag af at uddanne Qigong Instruktører og undervise i Qigong på WebQigong.

Qigong for MIN egen skyld

I dag gør jeg stadig Qigong for min helt egen skyld. Jeg bruger mellem 15-75 minutter fem ud af ugens syv dage. Det er det, jeg har brug for i min hverdag for at holde mig i den mest optimale balance i krop og sind samt i form. Smerter har jeg stort set ikke haft siden 2014. Jeg tabte mig næsten 24 kilo med Qigong men har taget lidt på igen, så jeg nu er på normalvægt.

Klik på billedet og download en pdf med alle 10 fordele

Hvorfor WebQigong?

Med internettet er det nu muligt at træne Qigong uanset, hvor i verden man er. Og hvornår på døgnet det er. Det gør det enkelt at få til at passe med en travl hverdag, familie og øvrige aktiviteter.

Du kan planlægge din dag, så din Qigong træning passer til dig og du sparer tid på transport, når du skal gøre din motion. Du kan samtidig gøre korte eller længere Qigong sessioner, som det passer dig. Med WebQigong er du helt sikker på, at du får prioriteret dit helbred.

Læs om de 10 væsentligste fordele ved at gøre Qigong her. Du kan læse mere om Qigong her.

Mor og søn laver Qigong
WebQigong er for alle i aldre og hele familien

Hvordan foregår WebQigong?

Når du har tilmeldt dig via link her på siden, får du en mail med link og login til WebQigong.

WebQigong materialet ligger på en online platform kaldet Simplero og det er den, du tilmelder og betaler ved og det er der, du får adgang til dit materiale. 

I din første mail efter tilmelding modtager du link til din adgang til materialet. Du får desuden en mailserie, som hjælper dig med at få mest muligt ud af dit medlemskab. Der findes videoer med “sådan gør du” til fx at logge ind, afspille en video og finde ønskede videoer, samt ændring af medlemskab og udmeldelse.

Der er ingen binding, så du kan melde dig ud, når du ønsker blot ved at standse automatisk fornyelse.

“Start her” forløb

Når du bliver medlem vil jeg anbefale dig at starte med “Start her”. Det er 10 videoer på hver 30 minutter med fokus på Basis Qigong. Du får dermed øvelser og programmer, der giver dig et fundament for at få mest ud af øvelserne og dit medlemskab. I Start her forløbet vil du fx lære, hvordan du kan stå bedst i de stående øvelser. Du vil lære at trække vejret dybt, fyldigt og helt roligt. Du vil lære, hvordan du bruger din krop bedst uden at slide på den. Under hver af disse videoer er videoer, hvor jeg uddyber teorien i øvelser og svarer på spørgmål fra medlemmer.

Materiale på WebQigong

Du får med det samme adgang til al materiale.

Der er flere temaer/overskrifter. Der er Qigong træning/sessioner på mellem 4 minutter og op til ca. 1 times varighed. Der er meditationer og videoer med Viden om Qigong.

Hvor meget Qigong skal man gøre og hvor tit?

Jeg gjorde en overgang 15 timers Qigong om ugen – var det virkeligt nødvendigt? Nej, det var det ikke. Det er det heller ikke for dig.

Jeg startede med fem minutter fem dage ud af ugens syv. Det var alt, hvad min smerteplagede krop kunne holde til dengang. 

Jeg byggede op til en halv time hver anden dag til at starte med. Det nåede jeg på et par måneder. Det var nok til at bringe stressen ned i tåleligt niveau og gradvist reducere smerterne. 

Men jeg blev bidt af Qigong og ville vide mere og ville se, om Qigong kunne hjælpe mig med at vende min livssituation til en mere stabil hverdag, hvor jeg også havde udsigt til måske at føle mig helt rask igen.

De fleste, der prøver Qigong bliver også bidt af det. Det er ganske enkelt så skønt at opleve den tyngde, som en groundet krop giver. Man kan godt føle sig træt, men det er en god træthed. 

Less is more = “Mindre er mere” er en talemåde i Qigong.

Det handler om, at lidt har stor ret. Så hvis du en dag kun trækker vejret dybt, fyldigt, helt roligt og fokuseret, så har du faktisk gjort Qigong. Samtidig så er der ikke et decideret rigtigt eller forkert tidspunkt at gøre Qigong. Der er det tidspunkt, som passer dig bedst og det er så det rigtige for dig.

Personligt ligger min Qigong praksis mellem kl. 5.00-7.00 om morgenen. Fem ud af ugens syv dage, 15-75 minutter. Det har jeg erfaret er mest optimalt for mig. Så starter jeg min dag fuld af ro, grounding og energi til dagen.

Ingen binding i WebQigong

Der er ingen binding i medlemsklubben. Du kan til enhver tid ændre dit medlemskab og abonnement eller afmelde fornyelse af dit medlemskab. Information om hvordan finder du i medlemsklubben. 

Hvad koster WebQigong? 

BEDSTE PRIS

12 måneder

1297 kr. / Bedste pris
 • Spar 26 %
 • Bedste pris
 • 108 kr. pr. måned

6 måneder

697 kr. /
 • Spar 21 %
 • 116 kr. pr. måned

Pr. måned

147 kr. /
 • Denne pris hver måned i tolv måneder bliver 1.764 kr

Ved tilmelding vælger du din pris. Du kan ændre dit abonnement, når du vil.

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: