Qigonginstruktør efteruddannelse i medlemsklubben CQI-VFQA

Qigonginstruktør efteruddannelse finder du i medlemsklubben CQI-VFQA. Efteruddannelse som Qigonginstruktør er ligeså vigtig som i ethvert andet hverv. Man bliver aldrig færdig med at lære Qigong.

Og selvom man er certificeret Qigong Instruktør ved Vibeke Fraling Qigong Academy, kan man godt have behov for og lyst til sparring med andre instruktører og Qigong Master Vibeke Fraling. 

Man kan også have glæde af, at få genopfrisket teori og øvelser.

Efteruddannelse for dig og dine deltagere

Qigonginstruktør efteruddannelse giver dig mulighed for at fordybe dig igen og igen. Du får dermed mulighed for at udvikle dig og din faglighed dybere og med langt flere facetter. 

Det styrker dig og din faglighed samt din rolle som Qigonginstruktør. Det fornyer og udvider din viden og gør din instruktion endnu bedre. Du kan endnu bedre forklare øvelser og teori for dine deltagere og din nuancering af øvelsernes detaljer forbedre. 

Hvis der er øvelser og teori, du endnu ikke føler, at du har fået under huden, har du mulighed for dette som medlem i CQI-VFQA og du kan endda får uddybende undervisning direkte af Qigong Master Vibeke Fraling.

Qigonginstruktør efteruddannelse - CQI- VFQA - medlemsklub

Det får du som medlem af CQI-VFQA

Medlemsskabet er for et år ad gangen og du får mulighed for at melde dig ind straks efter din certificering. 

  • 2 timers online live sparring og undervisning med Qigong Master Vibeke Fraling. Det kan fx være gennemgang af et emne eller tema fra uddannelsen. Som medlem kan du ønske emne/tema.
  • 6 timers live undervisning med Qigong Master Vibeke Fraling. Det kan være fordybelse i øvelser og teori fra uddannelsen. Baseret på ønsker fra medlemmerne.
  • Adgang til ALT uddannelsesmateriale til cert. Qigong Instruktør uddannelse, inklusiv opdateringer af både teori og videoer. 
  • Fuldt medlemsskab af WebQigong medlemsklub, som får mindst 20 timers nyt materiale årligt.
  • Særlig side på materialeplatformen Simplero med relevante informationer om aktiviteter i medlemsklubben.
  • Der ansøges om RAB point for 30 timer pr. år.
CQI - VFQA - efteruddannelse medlemsklub - materialeside
Sådan ser materialesiden til medlemsklubben ud.

Kun for cert. Qigonginstruktører

Denne Qigonginstruktør efteruddannelse medlemsklub er kun for Qigonginstruktører, som er certificerede Qigonginstruktører ved Vibeke Fraling Qigong Academy. Der er tilmelding/fornyelse årligt og nycertificerede Qigonginstruktører får mail med mulighed for at melde sig ind. 

Prisen for medlemsskab 2023-2024 er 1947 kr.

Har du spørgsmål angående medlemsklubben, er du velkommen til at kontakte Vibeke. 

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: