Kalender for Qigong Academy ​

Kalender-oversigt over aktiviteter hos Qigong Academy 

Denne kalender viser aktiviteter i Vibeke Fraling Qigong Academy fx:

Alle aktiviteter vises i kalenderen med aktuel dansk tid. Hvis du er i en anden tidszone kan du se her for at se tiden i din tidszone. Hvis du har brug for at konvertere et tidspunkt til en anden tidszone kan du klikke her.  Vær opmærksom på at Danmark har sommer og vintertid og disse skifter forår og efterår. Se datoerne her.

Kalenderopdatering

Denne kalender opdateres hele tiden. Egentlig er det en Googlekalender, jeg har oprettet særskilt til aktiviteterne i Vibeke Fraling Qigong Academy. 

Allerede som sygeplejerske blev jeg begejstret for brug af kalender – det var en nødvendighed for at møde på de rette tidspunkter. Som lærer fortsatte denne vigtighed sammen med min begejstring for at have adgang til en opdateret en.

Nu hvor alt er elektronisk, synes jeg det er fantastisk at kunne opdatere kalenderen på telefon, Ipad eller computer og VUPTI er kalenderen opdateret alle steder.  

På kontoret har jeg også printede kalendre. Dem bruger jeg, når jeg planlægger kurser og uddannelser flere år frem. Der bruger jeg farvede tegnestifter for at skille de forskellige planlagte aktiviteter. I min online kalender har jeg farvekoder. Det er desværre ikke muligt i kalenderen her på siden. Eller måske er det faktisk godt nok – jeg er vist den eneste, der forstår farvekoderne. 😉

kalender på kontoret
Min væg med printet kalender til langtidsplanlægning på væggen mellem autorisation, eksamenbevis og certifikater på uddannelser.

Kalenderen her på siden viser aktuelle kalenderopslag og sletter gamle opslag, så der kun er max 500 aktive ad gangen. Derfor vil du ikke nødvendigvis kunne gå særligt langt tilbage og se aktiviteter i Vibeke Fraling Qigong Academy. 

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: