Hvad er en MasterClass

– En MasterClass i Qigong er efter- og videreuddannelse. I Vibeke Fraling Qigong Academy er Masterclass for certificerede Qigong og Børne Qigong Instruktører fra Vibeke Fraling Qigong Academy. 

På MasterClass lærer du nyt og du får taget “endnu et spadestik dybere” i din viden og forståelse af Qigong.

Vi har fokus på at finde ind til kernen af Qigong for os selv som Qigong Instruktører og for vores virke som Qigong instruktører. Som deltager i en MasterClass har du væsentlig erfaring med undervisning efter din certificering.

Du kender derfor til og har erfaring med, at hverdagen som Qigong Instruktør byder på behov for at tilpasse øvelser og instruktion individuelt til deltagerne, så de får optimalt udbytte samt optimal udvikling af eget potentiale på alle måder. Du ved fra din uddannelse, at en forudsætning for, at du som Qigong Instruktør formår at efterkomme dette behov er, at du kontinuerligt dykker dybere i din egen uddannelse og udvikling. 

Som Qigong Instruktører vil vores egen praksis, undervisningspraksis samt videre uddannelse betyde, at vi selv kommer dybere ind i Qigongs essens hele tiden. Det har vi glæde af både fagligt og personligt. 

På MasterClass har vi mulighed for at sparre, få ny viden, dybere indsigt og oplevelsen af kollegialt fællesskab.

Hvordan foregår en MasterClass?

En MasterClass kan være en kort MasterClass Workshop med afgrænset emne og tema. Og det kan også være et MasterClass forløb, der strækker sig over et år ad gangen, fortløbende. MasterClass forløbet består af fx 1-2 gange månedlige online undervisningsgange. I den forbindelse vil der være ny viden, ny læring, nye indsigter og i den forbindelse sparring med holdet og med Vibeke Fraling, som underviser på holdet.

Hvem kan deltage?

Alle der er certificerede Børne Qigong Instruktører ved Vibeke Fraling Qigong Academy er kvalificerede. 

Hvilke MasterClass findes?

MasterClass Workshop – Qigong for ældre på plejehjem (under udarbejdelse)

MasterClass forløb med spirituelt fokus – år 1 

MasterClass forløb Qigong Practitioner lærer – år 2 

MasterClass forløb Helhed – år 3 

 

Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål. 

Feedback Cert. Qigong Instruktør uddannelse

Jeg er igang med min Qigong uddannelse Level 2 hos Vibeke Fraling.Det er online undervisning, med 3-4 timer vi er sammen via Zoom.Og jeg må indrømme at det er over alt forventning. Vibeke er en fantastisk formidler, Når der har været undervisning/spørgetime på holdet og vi har øvet forskellige qi gong øvelser, bliver det optaget på video, hvor man efterfølgende kan sætte sig og nærstudere sig selv og hvilke rettelser der evt. er blevet instrueret af Vibeke, det er så dejligt at man kan sidde i ro og gennemgå de bevægelser man evt skal arbejde på, og samtidig kan se at en "klasse" kammerater udvikler sig. og man lærer at kigge på de rettelser som Vibeke instruere, og man kan i fred og ro arbejde på disse rettelser, der bliver talt om mange ting når vi er sammen online, der kan være ting man ikke får med når der undervises, men det "fanger" man så efterfølgende når man ser videoerne.On line undervisning virker.
Irene Solvig

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: