Kundeservice

Skriv til kundeservice på kontakt@www.vibekefraling.dk hvis du har spørgsmål til produkterne.

Der kan være svartid på 2-5 hverdage, da der i perioder virkelig er run på.

Kundeservice og support

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til købte online produkter, kan du være helt sikker på, at vi bestræber os på at besvare din henvendelse inden for 2 hverdage.

NB!
Vi kan desværre ikke tilbyde support og hjælp til de gratis online produkter, du kan hente på www.vibekefraling.dk. Hvis du oplever problemer med modtagelsen af Vibekes gratis kurser, er det en god idé at tjekke din spammappe. Mailen med adgang til kurset kan være havnet her.

Hvis det stadig driller, kan du altid prøve at tilmelde dig kurset igen med en anden mailadresse.

Problemer med download

Hvis du oplever problemer med download, kan det være en systemfejl. Vi anbefaler, at du forsøger igen – gerne dagen efter. Vi er meget opmærksomme på drift og vedligehold af hjemmesiden, så hvis fejlen ligger her, bliver den hurtigt fundet og fikset. Du skal være opmærksom på, at problemer med download også kan skyldes en fejl på din egen computer eller tablet.

Hvis du stadig prøver at downloade, men ikke modtager noget, så tjek din mailadresse. Vær helt sikker på, at du har indtastet din mailadresse rigtigt. Mange kommer til at skrive .dk i stedet for .com. Dobbelttjek din mail inden du tilmelder dig. Eller prøv at tilmelde dig igen. Har du købt et kursus, du ikke har modtaget i din mailbox, så kontakt os på kontakt@www.vibekefraling.dk

Problemer med login

Du har altid mulighed for at logge på med dit Simplero ID og din mailadresse.
Hvis du ikke kan huske dit Simplero ID eller din adgangskode, kan du selvfølgelig få et nyt.
Se mere via dette link https://secure.simplero.com/login – og klik på linket til højre for feltet, hvor du skal indtaste din adgangskode.

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: