RAB godkendelse

Indholdsfortegnelse

RAB godkendelse - hvad er det?

RAB godkendelse betyder, at foreningerne FDZ og ZCT har anerkendt et kursus for at gælde som efteruddannelse for deres medlemmer.

RAB betyder registreret alternativ behandler og er en betegnelse for behandlere, der opfylder bestemte krav for at blive registreret som alternativ behandler. 

FDZ er foreningen Danske Zoneteraperuter og ZTC er landsdækkende netværk for behandlere og terapeuter.

Begge foreninger er for medlemmer, der arbejder med forskellige former for alternativ behandling, dvs. behandling som fx er baseret på Traditionel kinesisk medicin.

Begge foreninger vægter, at deres medlemmer kontinuerligt holder sig opdateret og fornyer deres viden. Derfor kan man som kursusudbyder ansøge om at få godkendt et kursus eller en uddannelse, sådan at foreningernes medlemmer kan få godkendt deres deltagelse, som efteruddannelse. 

RAB godkendelse for Qigong Practitioner

Vibeke Fraling Qigong Academy har på adskillige opfordringer (i første omgang) ansøgt om godkendelse af Qigong Practitioner Level 1 onlinekursusforløb.

21. februar 2022 modtog jeg mail med godkendelse. Qigong Practitioner er hermed godkendt med 15 RAB timer.

Jeg er meget glad og stolt!

Når tid og overskud er til det, vil jeg søge om godkendelse for certificeret Qigong Instruktør uddannelse og de øvrige kurser og uddannelser. 

RAB godkendelse af Qigong Pradctitioner
Tak fordi du læste artiklern Vibeke Fraling

Tak fordi du læste artiklen

Du må meget gerne dele denne side

 

Med venlig hilsen

Qigong Master Vibeke Fraling 

Facebook
LinkedIn
Kaninens år 2023

Kaninens år 2023

Kaninens år 2023 Vandkaninens år forløber fra den 22. januar 2023 til 9. februar 2024. Ved dette kinesiske Nytår, som er baseret på Månekalenderens Zodiac

Læs mere »

International Qigongdag 2023

Det officielle og Vibeke Fraling Qigong Academys logo for International Qigongdag Om International Qigongdag 2023 – siden er ved at blive opdateret med events for

Læs mere »

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: