Helle Byskov – Certificeret Qigong Instruktør 2018

Jeg sprang direkte ud i et Qigong kursus som mit første møde!

Jeg havde aldrig prøvet Qigong, før jeg kom på Practitioner Weekend. Jeg havde talt med Vibeke i telefon om hvad det gik ud på og om jeg kunne få noget ud af det uden at kende Qigong. Det mente hun bestemt jeg kunne – og det fik jeg!

Jeg var ikke på noget tidspunkt i tvivl om, hvorvidt jeg skulle fortsætte med at uddanne mig indenfor Qigong, for jeg kunne mærke både fysisk og mentalt, at Qigong gjorde en forskel for min livskvalitet.

Jeg var desuden ikke i tvivl om, at jeg ville kunne hjælpe mange mennesker ved at uddanne mig til at give min viden videre. 

Fagligt har uddannelsen givet både teoretisk og praktisk ballast

Min oplevelse af Qigong-uddannelsen ved Qigong Academy er, at uddannelsen på alle niveauer er kendetegnet ved en høj grad af fordybelse i både at mestre øvelsernes udførelse, formidlingen deraf og den vigtige teoretiske ballast, som vi instruktører får med. 

På det personlige plan har uddannelsen ligeledes været utroligt berigende. 

Qigong har givet mig større kropsbevidsthed og dermed skærpet min bevidsthed om, hvornår jeg er for meget oppe i hovedet. Jeg har nu min egen ”værktøjskasse” med let tilgængelige øvelser til brug når som helst, jeg har behov for fx at lindre spændinger i kroppen. I det hele taget har Qigong skærpet mit fokus på at holde balancen i livet med større livsglæde til følge.

Om Vibeke Fraling Qigong Academy

Jeg er stolt af at være en del af Qigong Academy, da Vibeke Fraling ikke går på kompromis med kvaliteten, og jeg vil anbefale Vibeke Fraling Qigong Academy. Vibeke er en utrolig kompetent underviser med en meget solid og bred viden om alt, hvad hun beskæftiger sig med.

Mit bedste råd hvis du er i tvivl om du vil have glæde af Qigong?

Mit bedste råd er, at de skal prøve Qigong. Og så lade kroppen svare på, hvorvidt Qigong er godt for dem. 

Kærlig hilsen

Helle Byskov

Certificerings år:

Masterclasses:

Her kan du kontakte Helle

  • Telefon: 23469988
  • Mail: hellebyskovjensen@gmail.com

Undervisning og hold

Underviser i Qigong på private hold på sin arbejdsplads.