Certificeret Qigong instruktør, Horsens

Kirsten Holst Jørgensen

Uddannelse

  • Certificeret Qigong instruktør 2021

Hold og undervisning

Jeg har et hold igen i år i Torsted Gymnastik. Du
er velkommen til at prøve det af, inden du binder dig for hele sæsonen. Alle kan deltage uden forudgående kendskab. Alle øvelser kan
tilpasses dig og din krop. Du mærker selv efter, hvad du kan være med
til. Less is more. Vi starter op i uge 36. (Hvis vi er midt i sæsonen, så kontakt mig, hvis du er interesseret i at prøve Qigong)

Håber vi ses.

Kontakt Kirsten

Adresse: Horsens
Email:netsrik@outlook.dk
Telefon: 26 47 14 06

Mit møde med Qigong

Mit første møde med Qigong var tilfældigt. Under et ferieophold i Nordjylland for et par år siden, fik jeg mulighed for at deltage på et hold, blot en time. Og så var min nysgerrighed vakt. Efterfølgende forsøgte jeg at finde et sted, hvor jeg kunne lære mere. Efterhånden fik jeg lyst til at dele det fantastiske, som jeg oplevede med Qigong, med andre. Jeg begyndte med nogle kurser i Qigongklubben i Århus og det var utroligt lærerigt med flere dejlige serier og skønne undervisere, men jeg manglede noget, jeg ville lære mere. 

Efterhånden som jeg gjorde Qigong ofte og indimellem ret intensivt, skete der noget, som jeg ikke kunne forklare. Jeg følte mig mindre sårbar og stærkere. Selvfølgelig føles det ikke sådan hele tiden, men fornemmelsen er der. Og nu ved jeg hvorfor det føles sådan. Jeg har fået en beskyttende boble.

Mit møde med Vibeke Fraling og Qigong Academy

I min søgen på nettet var jeg stødt på Vibeke. Men der er jo så meget på nettet, så det er først da jeg er så heldig at møde en anden Qigong instruktør, der er uddannet hos Vibeke, nemlig Gitte fra Søvind, at jeg får mod til at springe ud i det. For jeg synes Gitte er vildt dygtig. Så jeg melder mig til Practitioner kurset. Og så kom Corona. Men jeg var heldig at opleve Vibeke live i juni 20, og så kørte det egentlig bare derudaf, først med Level 2 og derefter Level 3, begge med live undervisning som online, men det har fungeret fantastisk for mig. Jeg slap for besværlig transport, der både tager tid og koster penge, og heller ingen overnatninger i Nyborg. Jeg klarede det hele fra et værelse på 1. sal. Netop afstanden var også noget af det, jeg var lidt betænkelig over, da jeg skulle melde mig til uddannelsen. Men nu har jeg al undervisningen på optagelser, som jeg meget håber, jeg får tid til at gense her hen over vinteren. En anden ting jeg var lidt betænkelig ved, da jeg meldte mig til Level 3, var naturligvis opgaven. Men nu da jeg er kommet i mål, er jeg bare så glad og stolt. Det har været en fantastisk proces for mig.
Hvis jeg med 3 ord skal beskrive henholdsvis Qigong Academy, Vibeke og Uddannelsen:
Qigong Academy: Spændende.
Vibeke: Inspirerende.
Uddannelse: Omfangsrig.

Det største ved uddannelsen

Det største for mig i forbindelse med hele uddannelsen var at jeg satte mig målet og at jeg gennemførte. Der har været så mange dejlige undervisningstimer i forløbet både med teori og praksis, og Vibeke har været gavmild med al sin viden. Jeg har følt mig fyldt op på den gode måde og udfordret, og har undret mig over, hver gang jeg klarede en milepæl eller en udfordring af en slags; det her kunne jeg også! Det har givet mig energi og glæde, og jeg har ikke følt det store afsavn her under Corona. Jeg har jo haft mere tid til min uddannelse, og hygget mig voldsomt med det.
Min drøm med Qigong:
Jeg er stadig ret ny i alt dette, både med Qigong men også som underviser, og jeg har en meget ydmyg tilgang til at formidle, det jeg har lært. Jeg glæder mig vildt til at komme i gang og prøve det rigtigt af.
Jeg håber virkeligt, at jeg kan være med til at udbrede Qigong så flere bliver opmærksomme på at det altså kan noget. Det er en måde at leve på.
Hvor jeg ender med min undervisning, ved jeg ikke helt endnu, det vil tiden vise. Min rejse er lige begyndt. Mere ny viden venter.

Kirsten Jørgensen Qigong Intro

Min drøm med Qigong

Jeg er stadig ret ny i alt dette, både med Qigong men også som underviser, og jeg har en meget ydmyg tilgang til at formidle, det jeg har lært. Jeg glæder mig vildt til at komme i gang og prøve det rigtigt af.
Jeg håber virkeligt, at jeg kan være med til at udbrede Qigong så flere bliver opmærksomme på at det altså kan noget. Det er en måde at leve på.
Hvor jeg ender med min undervisning, ved jeg ikke helt endnu, det vil tiden vise. Min rejse er lige begyndt. Mere ny viden venter forude.

Kærlig hilsen

Kirsten Holst Jørgensen 

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: