MasterClass for certificerede Qigong Instruktører ved Vibeke Fraling Qigong Academy

MasterClass Vibeke Fraling Qigong AcademyHvad er en MasterClass?

En MasterClass i Qigong er en kombineret efter- og videreuddannelse og deltagelse forudsætter, at man er certificeret Qigong instruktør ved Vibeke Fraling Qigong Academy.

På MasterClass lærer du nyt og du får taget “endnu et spadestik dybere” i din viden og forståelse af Qigong.

Der er fokus på at finde ind til kernen af Qigong for os selv som Qigong Instruktører og for vores virke som instruktører. Som deltager i en MasterClass har du erfaring med undervisning efter din certificering. Du kender derfor til og har erfaring med, at hverdagen som Qigong Instruktør byder på behov for at tilpasse øvelser og instruktion individuelt til deltagerne, så de får optimalt udbytte samt optimal udvikling af eget potentiale på alle måder. Det kræver, at vi selv hele tiden kommer dybere ind i Qigongs essens. Det har vi glæde af dels på det personlige plan og dels i forhold til at bidrage til at optimere vore deltageres udbytte . Derfor har vi her mulighed for at sparre, få ny viden, dybere indsigt og oplevelsen af kollegialt fællesskab.

Hvordan foregår en MasterClass?

En MasterClass kan variere i længde afhængig af indhold. Overordnet vil der altid være følgende:

  • Nyt – for MasterClass 2020 er Shibashi set 2. Det er 18 øvelser, som efterfølger Shibashi set 1, som er gennemgående for Level 1Level 2 og Level 3.
  • Hvor er du lige nu? I din egen Qigong process og i forhold til hold og virke som Qigong Instruktør
  • Qigong for bedre indlæring – ved Master Vibeke Fraling
  • Fordybelse i øvelser og aspekter af øvelser/serier, som deltageren ønsker samt planlagt fra Vibeke Fralings side. Fokus er både på din proces og på dit virke.
  • Sparring i forhold til ideer og/eller udvikling af eksisterende praksis samt mulige samarbejdspartnere i forbindelse med fx hold, retreats, workshops osv.
  • Ved gennemførsel udstedes Kursusbevis med MasterClass segl til din hjemmeside, visitkort osv. T-shirt med MasterClass årstal, så du har nyt til Qigong garderoben.

Hvem kan deltage?

Alle der er certificerede på den nye uddannelse hos Vibeke Fraling Qigong Academy er kvalificerede. Er du fra den gamle uddannelse, er der behov for en opdatering af din teori og praksis, da der i den nye uddannelse er kommet en del nyt ind, som spiller en afgørende rolle. Kontakt mig, så finder vi ud af, hvordan det kan gøres.

Hvornår er den næste MasterClass?

Den første MasterClass planlagt er 12-15/3-2020. Den indeholder Shibashi set 2. 18 dejlige øvelser, som fokuserer mere på det mentale og emotionelle end Shibashi set1. Du vil kunne læse mere her, når vi er tættere på.

Der er en decideret videreuddannelse til BørneQigong Instruktør 12-14/10-18. Læs mere her. Denne er ikke en MasterClass, men en uddannelse i sig selv med eget nyt stof og certificering. Med denne uddannelse kan du “oversætte” Qigong fra de tre Level til BørneQigong. Du kan også anvende øvelserne fra BørneQigong til dine øvrige hold og det er min erfaring, at øvelserne er populære hos alle også hos de, der har skånebehov.

Tilmelding til MasterClass 2020 – er endnu ikke åben

Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål. Tlf. 28 83 07 13 eller mail kontakt@vibekefraling.dk.

MasterClass Vibeke Fraling Qigong AcademyKh Vibeke