Hvad er en MasterClass?

En MasterClass i Qigong er efter- og videreuddannelse. Deltagelser forudsætter, at man er certificeret BørneQigong instruktør ved Vibeke Fraling Qigong Academy.

På MasterClass lærer du nyt og du får taget “endnu et spadestik dybere” i din viden og forståelse af Qigong.

Der er fokus på at finde ind til kernen af Qigong for os selv som Qigong Instruktører og for vores virke som Qigong instruktører. Som deltager i en MasterClass har du erfaring med undervisning efter din certificering.

Du kender derfor til og har erfaring med, at hverdagen som Qigong Instruktør byder på behov for at tilpasse øvelser og instruktion individuelt til deltagerne, så de får optimalt udbytte samt optimal udvikling af eget potentiale på alle måder. En forudsætning for, at du som Qigong Instruktør formår at efterkomme dette behov er, at du kontinuerligt dykker dybere i din egen uddannelse og udvikling. 

At vi som Qigong Instruktører selv kommer dybere ind i Qigongs essens hele tiden. Det har vi glæde af dels på det personlige plan og dels i forhold til at bidrage til at optimere vore deltageres udbytte. Derfor har vi her mulighed for at sparre, få ny viden, dybere indsigt og oplevelsen af kollegialt fællesskab.

Hvordan foregår en MasterClass?

En MasterClass er et forløb, der strækker sig over et år ad gangen, fortløbende. 1-2 gange månedligt mødes holdet online. I den forbindelse vil der være ny viden, ny læring, nye indsigter og i den forbindelse sparring med holdet og med Vibeke Fraling, som underviser på holdet.

Hvem kan deltage?

Alle der er certificerede Børne Qigong Instruktører ved Vibeke Fraling Qigong Academy er kvalificerede. 

Hvornår er den næste MasterClass?

Det næste MasterClass forløb starter 2022.

Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål. Tlf. 28 83 07 13 eller mail kontakt@vibekefraling.dk