MasterClass for certificerede Qigong Instruktører ved Vibeke Fraling Qigong Academy

Hvad er en MasterClass?

En MasterClass i Qigong er efteruddannelse og deltagelse forudsætter, at man er certificeret Qigong instruktør ved Vibeke Fraling Qigong Academy.

På MasterClass lærer du nyt og du får taget “endnu et spadestik dybere” i din viden og forståelse af Qigong.

MasterClass Vibeke Fraling Qigong Academy

Der er fokus på at finde ind til kernen af Qigong for os selv som Qigong Instruktører og for vores virke som Qigong instruktører. Som deltager i en MasterClass har du erfaring med undervisning efter din certificering.

Du kender derfor til og har erfaring med, at hverdagen som Qigong Instruktør byder på behov for at tilpasse øvelser og instruktion individuelt til deltagerne, så de får optimalt udbytte samt optimal udvikling af eget potentiale på alle måder.

Det kræver, at vi selv hele tiden kommer dybere ind i Qigongs essens. Det har vi glæde af dels på det personlige plan og dels i forhold til at bidrage til at optimere vore deltageres udbytte. Derfor har vi her mulighed for at sparre, få ny viden, dybere indsigt og oplevelsen af kollegialt fællesskab.

Hvordan foregår en MasterClass?

MasterClass om Fascia (læs om den her). Fascia er bindevæv og forskning tyder på, at flere og flere gener og sygdomme i bevægeapparatet skyldes ubalancer i bindevævet. Derfor har vi MasterClass Fascia 1-3. Hvoraf del 3 er Qigong Fasciareleasemassage (læs om den her) med forskelligt fokus samlet til et kursus.

MasterClassForløb med spirituelt fokus er et forløb et år ad gangen med fokus på tre aspekter.

Hvem kan deltage?

Alle der er certificerede på den nye uddannelse hos Vibeke Fraling Qigong Academy er kvalificerede. Er du fra den gamle uddannelse, er der behov for en opdatering af din teori og praksis, da der i den nye uddannelse er kommet en del nyt ind, som spiller en afgørende rolle. Kontakt mig, så finder vi ud af, hvordan det kan gøres.

Hvornår er den næste MasterClass?

MasterClass – Fascia – klik på linket for at læse mere.

Du er velkommen til at kontakte mig ved spørgsmål. Tlf. 28 83 07 13 eller mail kontakt@vibekefraling.dk.

Kh Vibeke