Nikki Bay Jensen

Certificeret Qigong Instruktør

Nikki Bay Jensen

Uddannelse

  • Certificeret Qigong Instruktør – maj 2023

Hold og undervisning

Barsel 

Adresse: Odense
Email: nikkibayjensen@outlook.com
Telefon: 24 93 40 92

Mit møde med Qigong & Qigong Academy

Jeg mødte Vibeke Fraling og Qigong for første gang i august 2021 til Holistisk Festival i Kerteminde. Efter et foredrag med Vibeke, deltog jeg i introduktion til Qigong og efter en time med Qigong, var jeg helt solgt!
Jeg blev meget overrasket over, hvordan en times Qigong kunne tilføre mig så meget ro i krop og sind. Det var den følelse, som jeg havde søgt i rigtige mange år.
Jeg var fuldstændig sikker på, at Qigong var noget, jeg skulle undersøge nærmere.

Qigonginstruktøruddannelsen - en personlig udviklingsrejse

På Qigonginstruktøruddannelsen lærer jeg at praktisere Qigong, men samtidig med er uddannelsen en personlig udviklingsrejse, hvor du lærer dig selv at kende på ny og ændre den måde du både ser dig selv på og den måde du ser på verden omkring dig.

Når alt føles kaotisk, bliver Qigong mit anker og en fast grund at stå på. Efter mange år, med en følelse af manglende energi og overskud, er følelsen af udmattelse, den træthed, (fatigue), takket være Qigong, erstattet af en daglig følelse af balance mellem krop og sind, en følelse af indre fred, lykkefølelse, øget energi og livsglæde.

Min rolle som instruktør

Jeg er utrolig glad for at have mulighed for at udvikle mig faglig, personlig, og opnå praktiske erfaringer ved at undervise som Qigong instruktør Trainee på Stige skole i samarbejde med Stige Gymnastikforening.
Jeg ser fortsat frem til at have Qigong hold samt fordybe mig i teorien om Qigong og forsætte med at lære og praktisere Qigong. Jeg kunne godt tænke mig på et senere tidspunkt at uddanne mig videre hos Vibeke Fraling Qigong Academy.

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: