Hvad er Qigong Practitioner Level 1?

Qigong Practitioner er et onlinekursus i Qigong. Qigong er mindfulness i bevægelse, læs mere her. Du får den grundlæggende viden om Qigong og du lærer de 18 øvelser i Taichi Qigong Shibashi set 1, så du kan gøre dette fantastiske Qigong system hjemme eller hvor du end er. Du får lært Shibashi set 1, som løsner spændinger i kroppen og giver ro i sindet. Du får mere energi og glæde i dagligdagen, og lærer at bevare og vedligeholde dette igennem Qigong.

Qigong Practitioner Level 1 kurset består af et 10 ugers online kursus. Du får mulighed for at tilkøbe individuel Qigong undervisning ved Vibeke Fraling.

Mere om Qigong Practitioner Level 1

Qigong Practitioner Level 1 onlinekursus har giver dig mulighed for at fortsætte til certificeret Qigong instruktør uddannelse(Klik her for at læse mere om uddannelsen) Vibeke Fraling Qigong Academy.

For dig, der vil vide mere om Qigong og fordybe dig – for din skyld! 🙂

Taichi Qigong Shibashi set 1 – et verdenskendt og anerkendt Qigong system

Qigong findes i mange forskellige udtryk. Disse kaldes former. Dog er nogle Qigong former så gennemarbejdede, at der i tænkningen er tale om mere end en form. Der er tale om et system, hvor tænkning, bevægelse og progression går op i en højere enhed. Læs om Qigong former og Vibeke Fraling Qigong Academy Qigong tænkning her.

Taichi Qigong Shibashi er udviklet af Professor Lin Housheng i 1979. Professor Lin udviklede Shibashi systemet baseret på Shaolin munkenes arbejde med energi og krop, samt sin viden om kroppen fra sin universitetsuddannelse i WuShu (kampkunst) og svømning. Professor Lin var med til at dokumentere eksistensen af Qi/Livskraft/energi i 1978. Læs om ham her. Du kan læse om mere om Shibashi på den danske side om Shibashi her

Jeg er uddannet og certificeret internationalt som Teacher Trainer i Taichi Qigong Shibashi set 1. Det betyder, at jeg er uddannet til at uddanne Qigong instruktører. Jeg er samtidig officielt repræsentant for Shibashi Set 1 i Nordeuropa. Du kan se de øvrige repræsentanter her.

Jeg mødte Qigong, da jeg var syg med stress og fibromyalgi. Qigong og i særdeleshed Shibashi set 1 hjalp mig af med stress og smerter. Du kan læse min historie her

 

 

Professor og Grandmaster Lin Housheng, som grundlagde Shibashi systemet og har opdaget Qi anæstesi. Læs om ham her. 

 

Billede af mit certificeringsbevis fra min internationale certificering til Teacher Trainer – uddanner af Qigong Instruktører i Taichi Qigong Shibashi set 1.

Indhold på Qigong Practitioner Level 1

Qigong Practitioner Level 1 indeholder al grundlæggende viden om Qigong. Du lærer grundlæggende teori og praksis og du lærer det dybdegående.

Teori og praksis er fordelt på online kursus i form af teori i E-bog og på video samt øvelser beskrevet i e-bog og instrueret på video. 

Du får adgang til en online platform med E-bog på 133 A4 sider. (opdateret juli 2018).

Du får adgang til 59 videoer med ialt mere end 14 timers teori samt øvelser grundigt instrueret.

Qigong Practitioner indeholder al den grundlæggende viden om Qigong.

 • Hvad er Qigong?
 • Hvad er Qi?
 • Hvad er DAO og Daoismen, som er filosofisk fundament?
 • Kort om TCM (Traditionel Kinesisk Medicin) som er sundhedstankegangen og en væsentlig del af fundamentet for Qigong.
 • Hvad er de væsentligste grundbegreber i Qigong? Fx Yin og Yang, De fem Elementer,  De tre Dantien/energicentre og deres særlige Qi/livskraft/energi.
 • Hvad er stress egentlig og hvordan slipper jeg den med Qigong?
 • Serien Shibashi Qigong – 18 øvelser
 • Basis øvelser i Qigong; grundstilling, grundlæggende benbevægelser, Qigong åndedrættet.
 • Stressrelease og grounding øvelse.
 • Teorien gennemgås både i E-bogen, samt i videofilm, hvor jeg underviser.
 • 59 film med teori og øvelser gennemgået grundigt

Oversigt over indhold i E-bogen

Overblik over indhold af materiale fordelt over 10 moduler

Øverst billedet af menuen til materiale platformen.

Derunder oversigt over indholdet af modulerne med tider på videoernes længde.

 

 

På billedet ovenfor ser du mig undervise på en af teorivideoerne fra Qigong Practitioner Online forløbet. Disse videoer er del af Qigong Practitioner Level 1 onlinekursus.

 

 

 

På billedet ovenfor ser du mig Vibeke Fraling undervise i basisøvelser på en af videoerne til online forløbet.

 

 

Mulighed for online Individuelle Qigong sessions 

Dette online Qigong Practitioner kursusforløb indeholder ikke live undervisning. Det er til gengæld muligt at tilkøbe individuelle online Qigong Session med Vibeke, så du kan få individuel justering og feedback. Disse vil du få link til at købe til særlig rabatpris efter tilmelding til Qigong Practitioner.

Du vil få mulighed for at få 30 minutter for 450 kr.

Almindelige individuelle Qigong sessioner kan du læse om her. 

 

Mulighed for billigere WebQigong

Som deltager på Qigong Practitioner Level 1 onlinekursusforløb får du desuden mulighed for at spare penge på dit medlemsskab i WebQigong – min online Medlemsklub i Qigong. Normalpris er 147 kr. om måneden men som deltager i Qigong Practitioner er din pris 137 kr. 

Du kan læse om WebQigong her.

Som medlem i WebQigong får du mulighed for at gøre mere Qigong og få adgang til mere viden i og om Qigong. Allerede ved tilmelding får du adgang til en video fra WebQigong, så du kan afprøve WebQigong samt fire af de øvelser, som du lærer på Qigong Practitioner. 

Hvad koster Qigong Practitioner Level 1 ?

Qigong Practitioner Level 1 onlinekurset koster 2.300 kr. Når du klikker på tilmelding kan du vælge om du vil betale på een gang eller i rater.

Normal pris

 • Hele beløbet på en gang = 2.300 kr.
 • Beløbet betalt i 4 rater af 575 kr. = 2.300 kr.

Raterne betales med 30 dage imellem.

Der kan betales på een gang eller i rater. Raterne betales med 30 dage imellem.

Der kan betales med kort, PayPal, kontooverførsel og MobilePay.

Dette kursus giver dig mulighed for at fortsætte på Level 2 Qigonginstruktør Trainee, som giver dig mulighed for at instruere i Qigong.

Du behøver ikke at kende til Qigong på forhånd

Du behøver ikke at kende Qigong på forhånd. Jeg skal nok lære dig alt, hvad du har brug for. Det gør jeg gennem grundig og dybdegående instruktion i alle øvelser og grundig undervisning i teori. Med video-undervisning både teoretisk og praktisk, kan du arbejde videre med din læring hjemme. Hvis du ønsker individuel online undervisning vil der i forløbet være tilbud om favorabel pris for 1/2 time ad gangen. 

Personligt gør jeg mellem 15-75 minutter Qigong mindst fem dage ugentligt – for min skyld. Dvs. det er MIN Qigong tid, hvor jeg ikke underviser eller instruerer, men bare fordyber mig for min skyld.

Eftersom Qigong er mindfulness i bevægelse skærper det mit fokus, afstresser mit system og giver mig energi og glæde til resten af dagen. Samtidig bedres min kondition(det kan du læse om her) og min krops styrkes. Jeg tabte 22 kilo, da jeg begyndte på Qigong. Du kan se, hvordan jeg så ud før her.

Hvad koster Qigong Practitioner Level 1 ?

Qigong Practitioner Level 1 onlinekurset koster 2.300 kr. Når du klikker på tilmelding kan du vælge om du vil betale på een gang eller i rater.

Normal pris

 • Hele beløbet på en gang = 2.300 kr.
 • Beløbet betalt i 4 rater af 575 kr. = 2.300 kr.

Raterne betales med 30 dage imellem.

Der kan betales på een gang eller i rater. Raterne betales med 30 dage imellem.

Der kan betales med kort, PayPal, kontooverførsel og MobilePay

Næste Qigong Practitioner Level 1 onlinekursus

Qigong Practitioner med start fredag den 26/3-21 kl. 13.00 er udsolgt to uger før start.

Næste Qigong Practitioner starter 21/5-21 kl. 13.00 – åben for tilmelding. Der er kun 8 pladser. 

Qigong Practitioner Level 1 onlinekursus starter med den første mail, som åbner til første modul. Du kan tage kurset i dit tempo, men hver uge i 10 uger får du åbnet næste modul med en mail. Ved tilmelding får du adgang til materialeplatformen og fra stardato og ti uger frem modtager du ugentligt mail med næste modul. 

Hvem underviser på Qigong Practitioner Level 1 onlinekursus?

Jeg, Vibeke Fraling, Qigong Master, Internationalt certificeret Taichi Qigong Shibashi set 1 Teacher Trainer samt ejer af Vibeke Fraling Qigong Academy, er underviser på kurset. Via linket kan du læse mere om mig og hvordan jeg blev smertefri og rask efter flere år med stress og en diagnose med en kronisk smertelidelse, fibromyalgi.

Jeg startede som Qigong instruktør i 2012 og begyndte april 2014 at uddanne Qigong instruktører. Mit fokus i Qigong er at give deltageren mulighed for at “lære sig selv og sin krop at kende”. Det kan lyde langhåret, men handler i bund og grund om at arbejde bevidst med sin krop – både i form af bevægelser, visualisering, kropsholdning, energiniveau.

Du vil desuden også kunne møde Certificerede Børne Qigong Instruktører, som fungerer som undervisningsassistenter. Disse er de højest uddannede Qigong Instruktører, jeg har og derfor de eneste kvalificerede til at bistå det høje faglige niveau.

Qigong er en eminent mulighed for at skabe en forøget balance i hverdagen med mere energi, glæde og overskud.

Feedback fra deltagere på Qigong Practitioner

Du kan møde certificerede Qigong Instruktører her på hjemmesiden under fanen Mød en Qigong Instruktør. Alle certificerede Qigong Instruktører fra Vibeke Fraling Qigong Academy har mulighed for at have en præsentationsside. 

Mette

Kære Vibeke!

1000 mill. tak for en fantastisk weekend. Det er svært at få armene ned -heldigvis:-) Selv om det stadig er svært at huske det hele, så er det dejligt med alt det gode materiale du har sendt os.

Jeg har haft og har en utrolig energi qi i mig, og har kunnet mærke en helt dejlig stille glæde og overskud, som jeg har manglet i lang tid.

At være sammen med dit smittende humør og din fantastiske energi,- det skal simpelthen prøves. Det kan ikke beskrives – det skal opleves live! Nu behøver vi bare at afspille videoklippene for at genopleve det:-)

Jeg kan godt forstå, at dine ugentlig elever kommer og får deres Qi fix.

Du er skarp, så man føler sig tryg og slipper sin “offer rolle”. Du er mor qi, der sender “elever” ud i verden med troen på sig selv. Dertil en viden om at kunne gøre en forskel og forandring for sig selv, og bidrage til at andre tillige kan gøre det samme.

Kærlige tanker

Mette Baasch Andersen

Viggo

Jeg har undervist i Qi gong i mange år og yoga i 30 år. Da jeg trængte til ny inspiration søgte jeg på YouTube og så dine videoer. Jeg vil meget gerne undervise i Shibashi.

Materialet på kurset fungerer som det skal. Det er let og gå til. Jeg synes faktisk det er over al forventning. Der er ingen tvivl om, at materialet er gennemarbejdet mere end en gang. Der ligger grundighed bagved.

Jeg forventede mig af kurset en Vekslen mellem teori og træning. Min opfattelse af kursets opbygning er, at det lægger op til, at man fortsætter på level 2 for at uddanne sig til underviser. Og det er jo også min egen hensigt. Derfor er jeg yderst tilfreds.

Der er rummelighed og plads til alle uanset alder og køn.

Jette

“Jeg synes, det har været fantastisk, simpelthen så godt!!!

At komme ned i kroppen og fordybe sig uden det er hårdt. At komme i kontakt med sit indre på en anden måde. Det har givet mig så meget, at jeg på kurset har fået lært øvelserne grundigt og kan bruge det i min hverdag for min skyld. Vibeke er en rigtig, rigtig god underviser, masser af livsenergi. Man mærker tydeligt, du brænder for det, du gør. Du formidler på en super god måde og har en kæmpe viden både bred og dyb og giver denne til øvelserne. Tusind tak!”

Gitte

“Jeg har gået til Qigong i min lokale gymnastikforening, så jeg kendte til Qigong. Jeg fandt Qigong Practitioner via Internettet og meldte mig på, fordi jeg savnede at vide mere om Qigong. Og hold nu op hvor er det godt, dit materiale og kurset! Der er så megen viden både bredt og dybt i det. Det får mig til at ville vide endnu mere, så jeg kommer på Level 2 også.”

Charlotte

“Jeg mødte Shibashi gennem et malekursus. Siden købte jeg serien ved Vibeke Fraling. Jeg har dog ikke gennemført øvelserne i samlet form hjemme, fordi jeg har en smertelidelse. Det var virkeligt godt at gøre øvelserne her på kurset. Materialet er helt fantastisk og det var skønt at opleve Qigong Live. Jeg har en skøn fornemmelse i kroppen og mine smerter er aftaget betragteligt på bare disse to dage. Det har givet mig en væsentlig bedre forståelse af det teoretiske grundlag for Qigong – hele filosofien. Jeg kan bestemt anbefale kurset til andre. Du, Vibeke Fraling, er sprudlende fuld af energi, engageret, vidende og fleksibel. Tak for en dejlig weekend.”

Anne

“Jeg fandt Qigong Practitioner gennem flere kanaler; Facebook, Internettet og en veninde. Jeg kendte lidt til Qigong i forvejen. Jeg meldte mig på kurset for at få mere teoretisk viden og lære øvelser til hverdagsbrug. Og det har jeg i den grad fået. Materialet til kurset fungerer supergodt og er i den grad fyldestgørende! Vibekes viden er både bred og dyb og mangfoldig. Det bedste ved kurset har været undevisningen, samværet og at jeg har fået lyst til fordybelse. Jeg kan virkeligt anbefale kurset, Vibeke og Qigong Academy!”

Inger

“Jeg hørte om Qigong gennem arbejdet og startede for nogle år siden til Qigong på et af Vibekes hold. Jeg meldte mig på kurset for at fordybe mig i Qigong både på det teoretiske og det øvelsesmæssige plan. Materialet til og på kurset hænger så godt sammen, både E-bøger, videoer og undervisning, at jeg virkeligt får noget ud af det! Det er SÅ fyldestgørende! Det bedste ved kurset har været fordybelsen i emnet Qigong – kombinationen af teori i og om Qigong og fordybelsen i Shibashi. Jeg vil klart anbefale kurset og Vibeke til andre!”

Bettina

“Jeg mødte Qigong førte gang da jeg rejste i Kina og så kineserne gøre Qigong og Tai Chi i parkerne. Men da jeg meldte mig på kurset, var det for at stille min nysgerrighed og se om Qigong var noget for mig. Materialet fungere godt, jeg har ikke nået at læse det hele, men kurset har bestemt levet op til mine forventninger. Det bedste ved kurset har været at få gjort Qigong og lære om teorien og mærke hvad Qigong giver, især af indre ro. Jeg kan bestemt anbefale kurset og Qigong Academy til andre.”