Qigong Practitioner – Basic Level 1

Fokus på Basic Level 1 – Qigong Practitioner er at lære det grundlæggende i og om Qigong, så du får optimalt udbytte af din daglige Qigong praksis. Du får lært en serie Qigong øvelser, som skaber balance i krop og sind og giver dig mere energi og glæde i dagligdagen.

For dig, der vil vide mere om Qigong og fordybe dig – for din skyld! 🙂

Qigong Practitioner – Basic Level 1 er fundamentet for at tage Basic Level 2 – Instructor Trainee, som giver dig mulighed for at begynde at undervise i Qigong som Træner. Basic Level 2 giver dig mulighed for at fortsætte på Basic Level 3 – Certified Qigong Instructor, hvor du certificeres som Qigong instruktør fra Vibeke Fraling.

Qigong Practioner indhold

Qigong Practitioner indeholder al den grundlæggende viden om Qigong og øvelser i Qigong, som giver dig som Qigong Practitioner mulighed for at integrere Qigong i din hverdag – både de dage, hvor du føler, du har tid nok og dem, hvor du ikke har så meget tid.

Qigong Practitioner indeholder al den grundlæggende viden om Qigong.

 • Hvad er Qigong
 • Hvad er Qi
 • Hvad er DAO, som er filosofisk fundament
 • Kort om TCM (Traditionel Kinesisk Medicin) som er sundhedstankegangen og en væsentlig del af fundamentet
 • Hvad er Yin og Yang, De fem Elementer, meridianer, De tre Dantien/energicentre og deres særlige Qi.
 • Stressrelease, grounding – Universet Ryster
 • Wuji Stance – grundstilling i Qigong
 • Qigong Åndedræt
 • Serien Shibashi Qigong – 18 øvelser
 • Mindful Qigong Walking
 • At nære din Qi
 • Kursusbevis ved gennemførelse

Hvordan foregår Qigong Practitioner

Qigong Practitioner er et kursus på to dage. Udover Live kursustiden modtager du en E-bog med teori til kurset. Du får desuden en E-bog til øvelserne på kurset, samt video med serien Shibashi Qigong.

Selve kurset foregår således

Før kurset modtager du E-bøgerne, så du kan nå at printe dem.

Første dag kan se således ud på Qigong Practitioner:

 • Præsentationsrunde
 • Teori om grundlæggende begreber og tænkning i Qigong
 • Fordybelse i Basis Qigong – Wuji Stance, bevægelser, benstillinger
 • Præsentation af Serien Shibashi Qigong
 • Introduktion til gående Qigong og øvelsen Mindful Walking Qigong

Anden dag på Qigong Practitioner kan se således ud:

 • Siden igår
 • Opsamling teori og tænkning
 • Fordybelse i Serien Shibashi Qigong øvelse for øvelse
 • Afslutningsmeditation med gruppehealing

To uger (ca.) efter kurset er der halvanden times Q&A (Spørgsmål og svar) online. Q&A vil udelukkende bestå af de spørgsmål, som deltagerne har samlet sammen siden kurset og som Vibeke svarer på. Besvarelsen vil altid have karakter af uddybende undervisning og da Vibeke kan ses på deltagerens skærm vil selv spørgsmål om udførelse af en given øvelse kunne besvares udførligt. Der optages en lydfil og sendes til deltagerne af Q&A.

På Qigong Practitioner får du

 • Basis viden om Qigong
 • Lærer grundlæggende øvelser i Qigong, som du let kan integrere i din hverdag
 • Tre E-bøger (en om grundlæggende viden i og om Qigong og to til serien Shibashi)
 • To Videoer med Shibashi Qigong – en til siddende og en til stående
 • Kursusbevis ved gennemførelse
 • Q&A som opfølgning
 • Kaffe/te, chokolade, frisk frugt begge dage

Hvornår foregår Qigong Practitioner?

Hold Januar 2018 – Odense:

Lørdag og søndag 27+28/1-18 = weekenden uge 4

Lørdag 27/1-18 kl. 9.00-16.30

Søndag 28/1-18 kl. 9.00-15.00

Q&A tirsdag 20/2-18 kl. 19.30-20.45

Almindelig Early bird pris indtil 15/12-17 kl. 23.59.  2.697 kr

Der er kun een plads tilbage. 

Almindelig pris 3.347 kr.

Tilmelding - Qigong Practitioner Januar 2018 Odense
Hold Februar 2018 – Valby:

Lørdag og søndag 3+4/2-18 = weekenden uge 5

Lørdag 3/2-18 kl. 8.30-16.00

Søndag 4/2-18 kl. 8.30-15.30

Q&A tirsdag 6/3-18 kl. 18.00-19.15

Julepris fra 1/12-17 kl. 01.00 til 15/12-17 kl. 23.55 – 1.997 kr.

Almindelig Early bird pris fra 15/12-17 kl. 01.00 til 5/1-18 kl. 23.55.  2.300 kr

Almindelig pris 3.200 kr.

Tilmelding - Qigong Practitioner Februar 2018 Valby

Hvor foregår Qigong Practitioner?

Når intet andet er nævnt foregår kurset i Odense i Oasen, Nuets Center, Thorsgade 13, 5000 Odense C tæt på Odense Station.

I Valby er det i Hvidehus, Valbygårdsvej 64 A, 2500 Valby.

Hvad koster Qigong Practitioner?

Priser:

Kurset koster normalt 3.347 kr. Early bird pris er 2.697 kr.

Det er muligt at betale i rater:

Normalpris i tre rater á 1.200 kr. = 3.600 kr

Early Bird i to rater á 1.400 kr = 2.800 kr

Tilmelding via link ud for hvert hold.

Hvem underviser på Qigong Practitioner?

Underviser er Vibeke Fraling, Qigong Master. Via linket kan du læse mere om Vibeke og hvordan Vibeke blev smertefri efter flere år med stress og en diagnose med en kronisk smertelidelse.

Vibeke startede som Qigong instruktør i 2012 og begyndte april 2014 at uddanne Qigong instruktører. Vibekes fokus i Qigong er at give deltageren mulighed for at “lære sig selv og sin krop at kende”. Det kan lyde langhåret, men handler i bund og grund om at arbejde bevidst med sin krop – både i form af bevægelser, visualisering, kropsholdning, energiniveau.

Qigong er en eminent mulighed for at skabe en forøget balance i hverdagen med mere energi, glæde og overskud.

Feedback fra deltagere på Qigong Practitioner

Gunhild

Gunhild sendte denne video til mig en uge efter deltagelse. Jeg har tekstet den.

Jette

“Jeg synes, det har været fantastisk, simpelthen så godt!!!

At komme ned i kroppen og fordybe sig uden det er hårdt. At komme i kontakt med sit indre på en anden måde. Det har givet mig så meget, at jeg på kurset har fået lært øvelserne grundigt og kan bruge det i min hverdag for min skyld. Vibeke er en rigtig, rigtig god underviser, masser af livsenergi. Man mærker tydeligt, du brænder for det, du gør. Du formidler på en super god måde og har en kæmpe viden både bred og dyb og giver denne til øvelserne. Tusind tak!” 

Gitte

“Jeg har gået til Qigong i min lokale gymnastikforening, så jeg kendte til Qigong. Jeg fandt Qigong Practitioner via Internettet og meldte mig på, fordi jeg savnede at vide mere om Qigong. Og hold nu op hvor er det godt, dit materiale og kurset! Der er så megen viden både bredt og dybt i det. Det får mig til at ville vide endnu mere, så jeg kommer på Level 2 også.”

Charlotte

“Jeg mødte Shibashi gennem et malekursus. Siden købte jeg serien ved Vibeke Fraling. Jeg har dog ikke gennemført øvelserne i samlet form hjemme, fordi jeg har en smertelidelse. Det var virkeligt godt at gøre øvelserne her på kurset. Materialet er helt fantastisk og det var skønt at opleve Qigong Live. Jeg har en skøn fornemmelse i kroppen og mine smerter er aftaget betragteligt på bare disse to dage. Det har givet mig en væsentlig bedre forståelse af det teoretiske grundlag for Qigong – hele filosofien. Jeg kan bestemt anbefale kurset til andre. Du, Vibeke Fraling, er sprudlende fuld af energi, engageret, vidende og fleksibel. Tak for en dejlig weekend.”

Anne

“Jeg fandt Qigong Practitioner gennem flere kanaler; Facebook, Internettet og en veninde. Jeg kendte lidt til Qigong i forvejen. Jeg meldte mig på kurset for at få mere teoretisk viden og lære øvelser til hverdagsbrug. Og det har jeg i den grad fået. Materialet til kurset fungerer supergodt og er i den grad fyldestgørende! Vibekes viden er både bred og dyb og mangfoldig. Det bedste ved kurset har været undevisningen, samværet og at jeg har fået lyst til fordybelse. Jeg kan virkeligt anbefale kurset, Vibeke og Qigong Academy!”

Inger

“Jeg hørte om Qigong gennem arbejdet og startede for nogle år siden til Qigong på et af Vibekes hold. Jeg meldte mig på kurset for at fordybe mig i Qigong både på det teoretiske og det øvelsesmæssige plan. Materialet til og på kurset hænger så godt sammen, både E-bøger, videoer og undervisning, at jeg virkeligt får noget ud af det! Det er SÅ fyldestgørende! Det bedste ved kurset har været fordybelsen i emnet Qigong – kombinationen af teori i og om Qigong og fordybelsen i Shibashi. Jeg vil klart anbefale kurset og Vibeke til andre!”

Bettina

“Jeg mødte Qigong førte gang da jeg rejste i Kina og så kineserne gøre Qigong og Tai Chi i parkerne. Men da jeg meldte mig på kurset, var det for at stille min nysgerrighed og se om Qigong var noget for mig. Materialet fungere godt, jeg har ikke nået at læse det hele, men kurset har bestemt levet op til mine forventninger. Det bedste ved kurset har været at få gjort Qigong og lære om teorien og mærke hvad Qigong giver, især af indre ro. Jeg kan bestemt anbefale kurset og Qigong Academy til andre.”