Qigong Practitioner – basic level 1 kursus

Hvad er Qigong Practitioner?

Qigong Practitioner er grundlæggende viden om Qigong samt Taichi Qigong Shibashi set 1, så du kan gøre dette fantastiske Qigong system hjemme eller hvor du end er. Du får lært Shibashi set 1, som skaber balance i krop og sind og giver dig mere energi og glæde i dagligdagen.

Qigong Practitioner Level 1 kursus, giver dig mulighed for at fortsætte til Level 2 og Level 3 af instruktøruddannelsen.

For dig, der vil vide mere om Qigong og fordybe dig – for din skyld! 🙂

Indhold i Qigong Practitioner Level 1?

Qigong Practitioner Level 1 indeholder al den grundlæggende viden om Qigong. Du lærer grundlæggende Qigongøvelser og du lærer Taichi Qigong Shibashi set 1, som du let kan integrere i din hverdag – både de dage, hvor du føler, du har tid nok og dem, hvor du ikke føler, du har så meget tid.

Qigong Practitioner indeholder al den grundlæggende viden om Qigong.

  • Hvad er Qigong?
  • Hvad er Qi?
  • Hvad er DAO og Daoismen, som er filosofisk fundament?
  • Kort om TCM (Traditionel Kinesisk Medicin) som er sundhedstankegangen og en væsentlig del af fundamentet
  • Hvad er de væsentligste grundbegreber i Qigong? Fx Yin og Yang, De fem Elementer,  De tre Dantien/energicentre og deres særlige Qi.
  • Hvad er stress egentlig og hvordan slipper jeg den?
  • Serien Shibashi Qigong – 18 øvelser
  • Kursusbevis ved gennemførelse

Denne video viser enkelte Shibashi øvelser udført på stranden i Nyborg.

Hvornår kan jeg deltage?

Juni 2019 – tilmeld dig her

Qigong Practitioner Level 1 kursus er 22+23/6-2019.

Lørdag kl. 9-17.00 og søndag kl. 9-16.00.

Pris 4.497 kr. 

Alex er blevet afhængig af Qigong – siden Qigong Practitioner

Qigong Practitioner Level 1 kurset – Nyborg

Kurserne i marts og juni vil foregå i Helseinstituttets sal på Nymarksvej 55, 5800 Nyborg.

Qigong Practitioner Materialet er lige der, hvor du er ved PC, tablet eller smart TV. Du modtager mail med adgang til materialet.

Du kan downloade E-bogsmaterialet. Resten af materialet har du adgang til indtil et år efter dit køb.

Al materiale er med copyright Vibeke Fraling. Selve Live kursusdelen foregår i Nyborg.

Skal jeg planlægge en Qigong Practitioner i dit (skandinaviske) land, så har jeg brug for lokal hjælp til planlægning, skriv endelig til mig på kontakt@vibekefraling.dk 

Hvad kQigong Practitioner Level 1 ?

Qigong Practitioner Level 1 kurset koster 4.497 kr.  Dette kursus giver kursusbevis og mulighed for at fortsætte på Level 2 Qigonginstruktør Trainee

Hvem underviser på Qigong Practitioner Online?

Underviser er Vibeke Fraling, Qigong Master og Internationalt certificeret Taichi Qigong Shibashi set 1 Teacher Trainer. Via linket kan du læse mere om Vibeke og hvordan Vibeke blev smertefri og rask efter flere år med stress og en diagnose med en kronisk smertelidelse.

Du vil desuden møde Certificerede Børne Qigong Instruktører, som fungerer som undervisningsassistenter. Disse er de højest uddannede jeg har og derfor de eneste kvalificerede til at bistå det høje faglige niveau.

Vibeke startede som Qigong instruktør i 2012 og begyndte april 2014 at uddanne Qigong instruktører. Vibekes fokus i Qigong er at give deltageren mulighed for at “lære sig selv og sin krop at kende”. Det kan lyde langhåret, men handler i bund og grund om at arbejde bevidst med sin krop – både i form af bevægelser, visualisering, kropsholdning, energiniveau.

Qigong er en eminent mulighed for at skabe en forøget balance i hverdagen med mere energi, glæde og overskud.

Feedback fra deltagere på Qigong Practitioner

Viggo deltog i Qigong Practitioner Live kursus i februar 2018. Sådan her skrev han til mig efter det. Han har siden været på Level 2 i maj 2018.

Jeg har undervist i Qi gong i mange år og yoga i 30 år. Da jeg trængte til ny inspiration søgte jeg på YouTube og så dine videoer. Jeg vil meget gerne undervise i Shibashi. Materialet på kurset fungerer som det skal. Det er let og gå til. Jeg synes faktisk, det er over al forventning. Der er ingen tvivl om, at materialet er gennemarbejdet mere end en gang. Der ligger grundighed bagved.

Viggo

Mette

Kære Vibeke!

1000 mill. tak for en fantastisk weekend. Det er svært at få armene ned -heldigvis:-) Selv om det stadig er svært at huske det hele, så er det dejligt med alt det gode materiale du har sendt os.

Jeg har haft og har en utrolig energi qi i mig, og har kunnet mærke en helt dejlig stille glæde og overskud, som jeg har manglet i lang tid.

At være sammen med dit smittende humør og din fantastiske energi,- det skal simpelthen prøves. Det kan ikke beskrives – det skal opleves live! Nu behøver vi bare at afspille videoklippene for at genopleve det:-)

Jeg kan godt forstå, at dine ugentlig elever kommer og får deres Qi fix.

Du er skarp, så man føler sig tryg og slipper sin “offer rolle”. Du er mor qi, der sender “elever” ud i verden med troen på sig selv. Dertil en viden om at kunne gøre en forskel og forandring for sig selv, og bidrage til at andre tillige kan gøre det samme.

Kærlige tanker

Mette Baasch Andersen

Viggo

Jeg har undervist i Qi gong i mange år og yoga i 30 år. Da jeg trængte til ny inspiration søgte jeg på YouTube og så dine videoer. Jeg vil meget gerne undervise i Shibashi.

Materialet på kurset fungerer som det skal. Det er let og gå til. Jeg synes faktisk det er over al forventning. Der er ingen tvivl om, at materialet er gennemarbejdet mere end en gang. Der ligger grundighed bagved.

Jeg forventede mig af kurset en Vekslen mellem teori og træning. Min opfattelse af kursets opbygning er, at det lægger op til, at man fortsætter på level 2 for at uddanne sig til underviser. Og det er jo også min egen hensigt. Derfor er jeg yderst tilfreds.

Der er rummelighed og plads til alle uanset alder og køn.

Jette

“Jeg synes, det har været fantastisk, simpelthen så godt!!!

At komme ned i kroppen og fordybe sig uden det er hårdt. At komme i kontakt med sit indre på en anden måde. Det har givet mig så meget, at jeg på kurset har fået lært øvelserne grundigt og kan bruge det i min hverdag for min skyld. Vibeke er en rigtig, rigtig god underviser, masser af livsenergi. Man mærker tydeligt, du brænder for det, du gør. Du formidler på en super god måde og har en kæmpe viden både bred og dyb og giver denne til øvelserne. Tusind tak!”

Gitte

“Jeg har gået til Qigong i min lokale gymnastikforening, så jeg kendte til Qigong. Jeg fandt Qigong Practitioner via Internettet og meldte mig på, fordi jeg savnede at vide mere om Qigong. Og hold nu op hvor er det godt, dit materiale og kurset! Der er så megen viden både bredt og dybt i det. Det får mig til at ville vide endnu mere, så jeg kommer på Level 2 også.”

Charlotte

“Jeg mødte Shibashi gennem et malekursus. Siden købte jeg serien ved Vibeke Fraling. Jeg har dog ikke gennemført øvelserne i samlet form hjemme, fordi jeg har en smertelidelse. Det var virkeligt godt at gøre øvelserne her på kurset. Materialet er helt fantastisk og det var skønt at opleve Qigong Live. Jeg har en skøn fornemmelse i kroppen og mine smerter er aftaget betragteligt på bare disse to dage. Det har givet mig en væsentlig bedre forståelse af det teoretiske grundlag for Qigong – hele filosofien. Jeg kan bestemt anbefale kurset til andre. Du, Vibeke Fraling, er sprudlende fuld af energi, engageret, vidende og fleksibel. Tak for en dejlig weekend.”

Anne

“Jeg fandt Qigong Practitioner gennem flere kanaler; Facebook, Internettet og en veninde. Jeg kendte lidt til Qigong i forvejen. Jeg meldte mig på kurset for at få mere teoretisk viden og lære øvelser til hverdagsbrug. Og det har jeg i den grad fået. Materialet til kurset fungerer supergodt og er i den grad fyldestgørende! Vibekes viden er både bred og dyb og mangfoldig. Det bedste ved kurset har været undevisningen, samværet og at jeg har fået lyst til fordybelse. Jeg kan virkeligt anbefale kurset, Vibeke og Qigong Academy!”

Inger

“Jeg hørte om Qigong gennem arbejdet og startede for nogle år siden til Qigong på et af Vibekes hold. Jeg meldte mig på kurset for at fordybe mig i Qigong både på det teoretiske og det øvelsesmæssige plan. Materialet til og på kurset hænger så godt sammen, både E-bøger, videoer og undervisning, at jeg virkeligt får noget ud af det! Det er SÅ fyldestgørende! Det bedste ved kurset har været fordybelsen i emnet Qigong – kombinationen af teori i og om Qigong og fordybelsen i Shibashi. Jeg vil klart anbefale kurset og Vibeke til andre!”

Bettina

“Jeg mødte Qigong førte gang da jeg rejste i Kina og så kineserne gøre Qigong og Tai Chi i parkerne. Men da jeg meldte mig på kurset, var det for at stille min nysgerrighed og se om Qigong var noget for mig. Materialet fungere godt, jeg har ikke nået at læse det hele, men kurset har bestemt levet op til mine forventninger. Det bedste ved kurset har været at få gjort Qigong og lære om teorien og mærke hvad Qigong giver, især af indre ro. Jeg kan bestemt anbefale kurset og Qigong Academy til andre.”

 


 

Få mine 3 trin til mere energi, glæde og overskud

samt videoer med de 3 tilhørende Qigong-øvelser, E-bog og en meditation.

Fornavn og efternavn:

Email: