Certificeret Qigong instruktør

Stinee Janett Gravdal

Uddannelse

  • Certificeret Qigong instruktør 2019

  • Certificeret Børneqigong instruktør 2021

  • Master kursus fascia 2021

Hold og undervisning

Jeg har mitt eget lokale i Brevik hvor jeg før Corona hadde små qigong kurs med 6 deltakere. Det er bare å ta kontakt for en til en Qigong eller så blir det kurs høsten 2022. Jeg bruker også Qigong i Coaching og sammen med andre kurs og i temakvelder. 

Adreses: Torgbakken 12, 3950 Brevik, Norge. 

Email: lillestineg@gmail.com

Tlf. 0047 99495254 

Facebook: Stinee på Hjertekammeret 

Instagram: Stinee på Hjertekammeret 

Mit møde med Qigong og Vibeke Fraling – Qigong Academy

Jeg ble stress rammet i 2015 og blev også diagnostisert med slide gikt i alle ledd i samme tid. 

Jeg tok utdanning som Mindfulness instruktører og der ble jeg anbefalt at prøve Qigong. 

Jeg fant en YouTube film med Qigong for nybegynnere og merket forskjell efter bare 3 ganger, jeg ble mer smidig og jeg kunne vaske mine føtter på vanlig vis for første gang på lang tid. 

Da begynte jeg å lete etter noen som hadde Qigong kurs på nett og fant Vibeke Fraling, jeg spurte om hun hadde kurs på nett og det kunne hun få til delvis sa hun. 

Etter at jeg tok det første kurset og merket hvor godt det var lagt opp, ville jeg fortsette så jeg kunne bli instruktører så jeg kunne bruke det sammen med  Coaching og Mindfulness på min klinikk. 

For meg har Vibeke Fraling vært en utrolig dyktig lærer, som legger lag på lag med kunskap til min læring i akkurat riktig mengde sånn at alt henger sammen. 

Det bedste ved QIGONG

For meg har Qigong givet meg tro på at min slidegikt kropp kan bliv mer smidig, sterk og utholdende så jeg kan både løpe igjen, lege med børnebørnene og ha større frihet til at gjøre det jeg vil. Når jeg gør Qigong hjelper det meg også at være i nuet og ha et klart hodet, især når jeg er følelsesmessig udenfor. Qigong er også en del av mitt levebrød ved at jeg holder kursus og bruger det som supplement når jeg har coaching timer på Hjertekammeret. Så jeg vil si at Qigong er en viktig del av mitt liv. En venninne sa en gang til meg når jeg spurte henne om råd: Stinee gå hen og gør litt Qigong så får du styr på det hele, så det gjorde jeg og i det fant jeg løsningen, modet og inspirasjon til at få gjøre det helt riktig for meg ❤️ det er Qigong for meg ❤️

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: