Qigong underviser Trine Harries Pedersen

Qigong instruktør - Vindinge, Fyn

Trine Harries Pedersen

Kontakt Trine

Adresse: 4000 Roskilde
Email: trine@vibekefraling.dk
Telefon: 22 26 39 02
Facebook: Qigongfrahjertet https://www.facebook.com/qigongfrahjertet/?modal=admin_todo_tour

Instagram: Qigongfrahjertet

Uddannelse

 • Qigong instruktør september 2018
 • Børne Qigong Instruktør februar 2019
 • BørneQigong Lærer 2019
 • MasterClass Fascia 1-3 i 2019.

Hold og undervisning

 

Mit møde med Qigong og Vibeke Fraling, Qigong Academy

Jeg var på et mindfulness kursus, som gav indblik i hvor meget den rigtige, og dybe, vejrtrækning betyder og hjælper for kroppen, men manglede bevægelse. På kursus var basic yoga, som jeg ikke kunne deltage i uden at få smerter. Jeg havde problemer med at være i de meditationer – siddende og liggende – som kurset også indeholdt pga smerter.

jeg søgte noget, hvor man havde fokus på det dybe åndedrag sammen med bevægelse, og fandt Qigong.

Jeg mødte Qigong på Helseinstituttet i Nyborg, i forbindelse med certificering af instruktører ved Qigong Academy.

Jeg kunne se meget af min egen smertehistorie i Vibekes historie. Dette gav mig et håb.

Om Qigong Practitioner kurset og instruktør uddannelsen (L2 og L3)

Jeg havde, som mor til små børn, ikke mulighed for at komme på et hold, så derfor var et forløb i een weekend meget tiltalende for mig.

Hjælp til selvhjælp, altså det at jeg kunne gøre noget selv, var meget tiltalende for mig.

Jeg havde inden Qigong Practitioner mange bekymringer om jeg kunne holde til det, og hvordan min krop ville reagere. 

Det var en helt fantastisk oplevelse. Jeg fik en meget rørende oplevelse af, at min krop pludselig kunne noget, og kunne holde til noget. En krop jeg kunne stole på igen. Havde en oplevelse af at min krop genkendte noget.

Min udfordring gik på mine egne kræfter og de rakte jo til meget mere end jeg havde drømt om.  Jeg fik på Qigong Practitioner nogle konkrete øvelser og værktøjer, som jeg kunne arbejde videre med, bl.a. Serien Shibashi. 

Fra Qigong Practitioner til Level 2  var det noget indre der bare kunne mærkes, at det skulle der til. Når jeg lavede Shibashi set 1 begyndte der ofte at poppe tanker op.

Jeg begyndte bl.a at tænke, at jeg havde potentiale igen.

Fra L3 kom tanken om at udvikle Gravid- & EfterfødselsQigong på banen, og det er nu min passion. Derudover har Qigong med børn, hele tiden været noget, jeg gerne vil arbejde med.  

Min største succesoplevelse

 • Har ikke kroniske smerter mere. Hvis jeg har smerter nu, er det fordi de er opstået af noget konkret – der er en grund. 
 • Roen i at ting har sin tid – krop, psyke, etc. 
 • Gøre noget selv – hjælp til selvhjælp.  

Min drøm med Qigong

 • Qigong med børn i alle aldre: Jeg vil gerne gennem øvelser, med fokus på det legende element, udvikle og støtte børns udvikling og ruste dem til verden, samtidig med at de har det sjovt. Qigong er så godt, let, sjovt og samtidig så vigtigt, og effektiv, for børns læring og udvikling. Jeg er nu certificeret Børne Qigong instruktør samt uddannet til at afholde Børne Qigong Workshops. Jeg vil at Qigong kommer til at blive en del af børns hverdag, gerne i samarbejde med fx skoler og børnehaver.
 • Graviditets & EfterfødselsQigong:  Fordi det er så vigtigt med fokus på at heale, afstresse og afspænde og skabe ro og balance til livsrollen som mor. At støtte op om denne sårbare tid, hvor det vigtige fundament mellem mor og barn bliver lagt. At skabe så meget ro, nærvær og overskud til mor og barn som muligt

Hvad er det bedste råd til en der spørger om, du tror de vil have glæde af Qigong?

Alle vil have glæde af Qigong!

Jeg er stolt af at være uddannet ved Vibeke Fraling Qigong Academy. Jeg har fået en uddannelse der dækker hele vejen rundt og er blevet klædt mere end godt på til det vigtige som det er at undervise mennesker – Fordi man jo i den forbindelse “holder en del af sin næstes liv i sine hænder” som filosoffen Løgstrup siger.
Jeg anbefaler Vibeke Fralings Qigong Academy.

Kærlig hilsen

Trine

Lær hvad 10 minutters daglig Qigong kan gøre for din sundhed – på 5 dage

0 kr for at deltage Ja, jeg vil gerne deltage!

.

Fornavn og efternavn:

Email:


Med kun 10 minutters daglig Qigong vil du:

 • Mindske stress, da kroppen afspændes og den beroligende og genopbyggende del af nervesystemet aktiveres
 • Få bedre søvn, da motion stabiliserer hormoner med indvirkning på søvn og søvnens kvalitet
 • Lindre gener fra spændinger i kroppen