Børne Qigong Workshop i Danmark

Børne Qigong Workshop i Danmark ved Qigong Master Vibeke Fraling og Børne Qigong Lærer Trine Harries Pedersen. Workshoppen afholdes i Qigong Academy, Nyborg medmindre vi er booket til afholdelse i institution, på skole eller andet.

Børne Qigong Workshop er for dig, der gerne vil prøve Qigong og lære fire øvelser, som du kan gøre med børn, du kender. Det kan fx være med børn, du arbejder med, egne børn eller børnebørn.

Vil du læse om, hvad børne Qigong er og kan give, så kan du læse her.

 

Hvordan foregår Børne Qigong Workshop

Først Qigong for dig – så du ved hvad det er

På Børne Qigong Workshop starter vi med ca. 1 times Qigong, hvor du kan mærke den næsten magiske oplevelse af Qigong.

Du får mulighed for at mærke, hvordan kroppen afspændes og tankerne falder til ro. På en time afspænder vi de mest almindelige spændingsområder som fx skuldre, nakke, arme og lænd. Bare rolig, resten af kroppen vil også nyde godt af dette. Vi slutter aftenen med en kort meditativ øvelse, så du går derfra med energi, godt groundet, med ny viden og et roligt sind. Måske også med et stort smil på læberne. Qigong er fuld af humor og smil. Børne Qigong er tit direkte sjovt! 

 

Du lærer fire Børne Qigong øvelser

På Børne Qigong Workshop lærer du fire Børne Qigong øvelser, som du kan tage med dig og gøre med børn, du kender

Disse fire øvelser er de mest populære blandt mine gamle elever på alle klassetrin. Billederne på plakaten er taget fra Qigong i den ene af mine 7. klasser, som jeg var klasselærer for i 2017

Du får desuden en E-guide med øvelserne på e-mail før Børne Qigong Workshop. Og efter kurset modtager du en mail med adgang til videoer med øvelserne, så du kan huske dem, når du kommer hjem.

Næste Børne Qigong Workshop er under planlægning

Trine er på barsel så næste Børne Qigong Workshop i Nyborg, Danmark forventes først at være efter juli 2020. Hvis du har en gruppe på 15 deltagere, som gerne vil have kurset kan du kontakte Vibeke Fraling på +45 28 83 07 13 eller kontakt@vibekefraling.dk så finder jeg en dato, hvor jeg kan komme. 

Hvem underviser?

På Børne Qigong Workshop i Danmark underviser Qigong Master Vibeke Fraling og certificeret Børne Qigong Instruktør Trine Harries Pedersen.

Vibeke Fraling har med baggrund i sin viden som lærer, sygeplejerske og Qigong Master udviklet Børne Qigong med særligt øje for rummelighed, anerkendende tilgang og skærpelse af koncentration og læring i et miljø fyldt med smil og glæde, hvor trivsel for hver enkelt og gruppen er et selvfølgeligt fokus.

Vibeke har erfaring med Børne Qigong både med hold for 6-9 årige samt i grundskolen både i indskoling, på mellemtrin og i udskoling. Trine har erfaring med Qigong i børnehave og på hold for piger 9-12 år. Både Vibeke og Trine har erfaring med Familie Qigong som er Qigong for hele familien, alle generationer sammen. Trine har desuden erfaring med individuelle Qigong forløb med børn. 

Hvad koster det at deltage?

Det koster kun 300 kr. at deltage i de to timers Børne Qigong Workshop. Du kan betale med kort, PayPal og Mobil Pay. Når din betaling er registreret modtager du en mail med bekræftelse. Først da er din plads sikret. Der er kun 15 pladser.

Det bedste var:

At få prøvet Qi-gong “live” en hel time

At få motivation til videre udøvelse

og at opleve HÅB for en masse børn, også mine egne,  ifht til bevægelser, der kan hjælpe dem i denne hurtige og stillesiddende verden.

Materialet er meget tilfredsstillende og jeg er meget tilfreds med mit udbytte – øvelserne virker rigtig godt for mig i praksis.

Pernille

Lærer

Det bedste var

At blive mindet om at jeg har et indre legebarn og huske at finde det frem!

Materialet er som altid tilfredsstillende fra Qigong Academy.

At være deltager fremfor instruktør 😉

Marianne – certificeret Qigong og Børne instruktør fra Vibeke Fraling Qigong Academy (2016)

Marianne Gaarde Hansen

certificeret Qigong Instruktør