Børne Qigong Workshop

Børne Qigong Workshop i Danmark ved Qigong Master Vibeke Fraling og Børne Qigong Lærer Trine Harries Pedersen.

Børne Qigong Workshop

Børne Qigong Workshop er for dig, der gerne vil prøve Qigong og lære fire øvelser, som du kan gøre med børn, du kender. Det kan fx være med børn, du arbejder med, egne børn eller børnebørn.

Vil du læse om, hvad børne Qigong er og kan give, så kan du læse her.

Først Qigong for dig – så du ved hvad det er

På Børne Qigong Workshop starter vi med ca. 1 times Qigong, hvor du kan mærke den næsten magiske oplevelse af Qigong.

Du får mulighed for at mærke, hvordan kroppen afspændes og tankerne falder til ro. På en time afspænder vi de mest almindelige spændingsområder som fx skuldre, nakke, arme og lænd. Bare rolig, resten af kroppen vil også nyde godt af dette. Vi slutter aftenen med en kort meditativ øvelse, så du går derfra med energi, godt groundet, med ny viden og et roligt sind. Måske også med et stort smil på læberne. Qigong er fuld af humor og smil. Børne Qigong er tit direkte sjovt!

Qigong for dig.

Du lærer fire Børne Qigong øvelser

På Børne Qigong Workshop lærer du fire Børne Qigong øvelser, som du kan tage med dig og gøre med børn, du kender.

Disse fire øvelser er de mest populære blandt mine gamle elever på alle klassetrin. Billederne på plakaten er taget fra Qigong i den ene af mine 7. klasser, som jeg var klasselærer for i 2017.

Du får desuden en E-guide med øvelserne på e-mail før Børne Qigong Workshop. Og efter kurset modtager du en mail med adgang til videoer med øvelserne, så du kan huske dem, når du kommer hjem.

Børne Qigong Workshop
Videoerne er filmet på stranden ved Nyborg 19. juni 2019 kl. 5.20 om morgenen.

Næste Børne Qigong Workshop er –

Mandag 16/9-19 kl. 18.30-20.30 i Nyborg – Grundskolebørn

Denne Workshop har fokus på børn i Grundskolen, alder 6-15 år. Fra min tid som lærer har jeg erfaring med Qigong i skolen med denne gruppe. Jeg, Vibeke Fraling, vil være eneste underviser til denne workshop.

Vi skal være i den lille sal på Bastionen, Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg.

Der er parkering lige udenfor og overfor Bastionen, og ved Rema som ligger tæt på.

Der er ikke mulighed for omklædning, så kom i afslappet tøj og medbring en drikkedunk med vand.

Jeg giver et stykke frugt eller chokolade.

Tilmeld dig her via dette link.

Onsdag 2/10-19 kl. 18.30-20.30 i Nyborg – Tumlingealder

Denne Workshop har fokus på børn i alderen 1-6 år.

Børne Qigong lærer Trine Harries Pedersen har dyrket Qigong med sine to børn på 5 1/2 og 2 år siden den yngste var helt lille. Trine vil derfor være primær underviser på den del, der handler om de fire øvelser.

De øvelser du lærer kan du gøre med dine egne børn, børnebørn, børnene du arbejder med som dagplejer, pædagog eller pædagogmedhjælper.

Vi skal være i den lille sal på Bastionen, Nørrevoldgade 63, 5800 Nyborg.

Der er parkering lige udenfor og overfor Bastionen, og ved Rema som ligger tæt på.

Der er ikke mulighed for omklædning, så kom i afslappet tøj og medbring en drikkedunk med vand.

Vi giver et stykke frugt eller chokolade.

Tilmeld dig her via dette link.

Hvem underviser?

På Børne Qigong Workshop i Danmark underviser Qigong Master Vibeke Fraling og certificeret Børne Qigong Instruktør Trine Harries Pedersen.

Vibeke Fraling har med baggrund i sin viden som lærer, sygeplejerske og Qigong Master udviklet Børne Qigong med særligt øje for rummelighed, anerkendende tilgang og skærpelse af koncentration og læring i et miljø fyldt med smil og glæde, hvor trivsel for hver enkelt og gruppen er et selvfølgeligt fokus.

Vibeke har erfaring med Børne Qigong både med hold for 6-9 årige samt i grundskolen både i indskoling, på mellemtrin og i udskoling. Trine har erfaring med Qigong i børnehave og på hold for piger 9-12 år. Både Vibeke og Trine har erfaring med Familie Qigong som er Qigong for hele familien, alle generationer sammen.

På Børne Qigong Workshop i Haugesund underviser Certificeret Børne Qigong Instruktør og Børne Qigong Lærer Gunhild Odland.

Gunhild har baggrund som specialist i klinisk pædagogik og har lang erfaring fra arbede med børn i børnehave, skole og psykisk helsevern/børnepsykiatrien for børn og unge – BUP. Hun  har været med til at udvikle Børne Qigong Workshop sammen med Qigong Master Vibeke Fraling og Børne Qigong Instruktør samt Børne Qigong Lærer Trine Harries Pedersen.

børne qigong workshop

Tilsammen har de erfaring med Børne Qigong i grundskolen på alle trin, i børnehave og med børn, som har psykiske helseudfordringer, som påvirker læring og udvikling. De har også erfaring med Familie Qigong, som er  Qigong for hele familien – alle generationer sammen.

Hvad koster det at deltage?

Det koster kun 300 kr. at deltage i de to timers Børne Qigong Workshop. Du kan betale med kort, PayPal og Mobil Pay. Når din betaling er registreret modtager du en mail med bekræftelse. Først da er din plads sikret. Der er kun 25 pladser.

Tilmelding til Grundskole fokus:

Børne Qigong Workshop
Børne Qigong Workshop – Grundskolen

Tilmelding til Tumlinge fokus:

Børne Qigong Workshop
Børne Qigong Workshop – Tumlingealder

Herunder er plakaten om Børne Qigong Workshoppen – Grundskolen. Du kan downloade plakaten her, hvis du vil hænge den op, hvor du arbejder.

Herunder er plakaten om Børne Qigong Workshoppen – Tumlingealder. Du kan downloade plakaten her, hvis du vil hænge den op, hvor du arbejder.

Trine og jeg glæder os til at lade dig mærke effekten af Qigong og til at lære dig fire Børne Qigong øvelser.

Kh Trine og Vibeke