Certificeret Qigong instruktør

Christina Meulengrath

certificeret qigonginstruktør & sygeplejerske

Uddannelse

Undervisning og hold

Kontakt Christina

Adresse: 2700 Brønshøj
Telefon:

31166026


Email: Christina.a.m@hotmail.com

facebook: https://www.facebook.com/Qigongtidtilro
Instagram: 

 

Mit møde med Qigong & Qigong Academy

Jeg mødte Qigong og Vibeke i 2020 på Youtube, da jeg søgte på Qigong.
Vibekes nærvær, ro og smittende energi fik mig til at undersøge hendes hjemmeside og mulighederne for at få mere indsigt i Qigong.

Mit møde med Vibeke Fraling

Jeg havde ingen betænkning ved at tilmelde mig Practitioner og instruktør uddannelsen. Jeg havde en stærk mavefornemmelse af, at det var den rigtige vej for mig. Jeg fornemmede Vibekes skønne personlighed og humør og hendes positive tilgang til mennesker, det blev jeg tryg ved. Vibekes brede baggrund, store faglighed og stolthed omkring Qigong gjorde det attraktivt at lære mere hos Qigong Academy. Det virkede som en solid og grundig
uddannelse. Det levede helt op til fornemmelsen. Jeg synes jeg har fået solid viden om og indsigt i Qigong. Jeg er super stolt over at have gennemført uddannelsen og være en del af gruppen af instruktører og hvor der mulighed for videreuddannelse og sparring. Qigong bliver jeg aldrig færdig med.  Jeg oplever, at det altid folder sig ud og viser mig nye vinkler og forståelser.


Vibeke Fraling er en fremragende, engageret, gavmild og vidende underviser. Hun deler ud af sin store viden og du lærer teori fra vestlig medicin, anatomi, teori om stress, nervesystem og viden om Traditionel kinesisk medicin, energi arbejde og Daoisme og meget andet. Vibeke har udviklet et stort velskrevet materiale, der suppleres af videoer og online undervisning. Det fungerer virkelig godt og er meget spændende. Qigong instruktør uddannelsen hos Vibeke giver dig stor viden og indsigt, du bliver mødt med fokus på dit potentiale og du vokser som menneske.

Derfor ville jeg lære Qigong

Jeg blev med det samme optaget af Vibekes fantastiske instruktioner og den ro og velvære der fulgte efter. Jeg ville lære og vide mere om Qigong. Jeg undersøgte Vibekes hjemmeside og fandt ud af, at jeg kunne tage en instruktøruddannelse. Det var jeg med det samme sikker på, at jeg gerne ville, og tog practitioner uddannelsen først og meldte mig til instruktøruddannelsen. Jeg har ikke fortrudt det et sekund: Det har været den mest berigende rejse.

Qigong har gjort mig hel

Qigong har hjulpet mig fra hovedet ned i kroppen. Jeg har fået redskaber til at styrke min kontakt til kroppen og min evne til at lytte indad og justere efter min indre stemme.
Det er som at komme hjem. Jeg har udviklet mere accept af og tålmodighed med livets vekslen, med kroppens og sindets vekslende tilstand, som jeg tager mere afslappet end tidligere. Jeg justerer i højere grad efter mit energiniveau.

Træthed tager jeg nu oftere imod, som et tæppe jeg kan svøbe mig i og finde ro og hvile og tid til at mærke indad. Så kommer energien helt af sig selv efterfølgende. Oplevelsen af, at alt i og omkring mig er energi, der veksler og svinger, og at jeg er en del af de evige bevægelser, præger min oplevelse af verden og af mig og giver en stor lethed i livet. Jeg bliver ikke slået ud af kurs, som jeg nemt blev tidligere. Der bor nu en stille glæde i mig. Jeg har lært “at fylde min egen kande” og at det også er en næstekærlig handling. Jeg har kun det at tilbyde andre som jeg giver mig selv og indeholder.

3 ting der kendertegner…

Qigong Academy: fuld fart og altid under udvikling ,inddrager ny viden der gavmildt gives videre, en levende kanal til oplysthed.
Vibeke: enormt vidende, fantastisk formidler,engageret og inspirerende.
Uddannelsen: virkelig godt og spændende materiale, god progression, solidt funderet i både vestlig medicin og TCM.

Min rolle som instruktør

Som certificeret Qigong instruktør, nyder jeg at dele og videregive nærvær, ro, glæde, velvære og overskud som Qigong er og giver. Qigong er mulighed for at skabe forbindelse til os selv og det er vigtigt for vores fysiske og mentale trivsel. Ikke mindst i en verden hvor tempoet er højt og ydre krav og forventninger er mange, har vi brug for forbindelsen til os selv, for at kunne mærke vores egne behov, værdier og essens.

Mit fokus i undervisningen er afspænding, styrke og aktivering af bindevæv, der styrker vores kontakt og sansning af kroppen. I Qigong opdyrker vi tålmodighed og venlighed med os selv og gennem åndedrættet styrker vi vores evne til at kunne berolige os selv. Jeg er uddannet sygeplejerske og arbejder i almen praksis bl.a. med undervisning i Qigong til patienter med stress. Jeg har baggrund som lungemedicinsk sygeplejerske med speciale i astma og KOL. Med Qigong – Tid til ro, vil jeg skabe et rum hvor mennesker  mærker og opdyrker effekten af “væren” og nærvær i sin krop og med sig selv.

Kærlig hilsen Christina

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: