Internationall Qigong dag

International Qigongdag 2019

Indholdsfortegnelse

International Qigongdag 2019 – lørdag 27/4. Læs generelt om International Qigongdag her. 

Forleden fik jeg en mail fra Bill Douglas. Han er manden bag http://www.worldtaichiday.org 

Efter International Qigong dag skrev jeg til ham med link til siden her med vores billeder og film fra dagens events.

Bill skrev tilbage, at han var så glad for at se vores smukke billeder og at vi ville blive bragt i nyhedsbrevet. Så måtte jeg altså knibe mig i armen. Mine instruktører og jeg har været med til at sætte Skandinavien på QigongVerdenskortet.

World Taichi day

Skærmbillede fra mailen om vores aktiviteter på International Qigong dag 2019

Her er link til nyhedsbrevet, hvor links desværre ikke virker. Men jeg synes, det er fantastisk, at Skandinavien har de fleste events fordelt på to lande. Jeg er så stolt over, at vores arbejde med at udbrede kendskabet til Qigong synliggøres i Qigong kredse verden over. 

Du kan finde instruktørerne her.

14 steder afholdt Vibeke Fraling Qigong Academy instruktør Trainees og certificerede instruktører events i anledning af International Qigongdag 27/4-2019.
Her er billeder fra nogle af disse events.

 

Vibeke Fraling – Qigong Academy takker hermed alle deltagere i dagens events og jeg takker samtidig alle instruktører og Trainees for kæmpe indsats og fabelagtige events. Tak for en vidunderlig International Qigongdag 2019.

Færøerne slog deltagerrekorden i år!

Qigonginstruktør Trainee Kirstin Ellingsgaard havde 30 vildt begejstrede deltagere til sit event på Færøerne. Alderen 20-82 år. 3 mænd resten kvinder.

Derudover blev Kirstin interviewet til færøsk radio om Qigong. Lyt til interviewet her – det er på færøsk.

Kirsten Ellingssgaard Qigonginstruktør
Hvis du klikker på billedet her kommer du til Kirstins Facebook side Sansa.

Fyn – Aarslev

Aasgf og certificeret Qigong instruktør Marianne Gaarde havde fyldt gymnastisksalen på Broskolen afd. Bøgehøj med 25 Qigong interesserede.

De fremmødte fik historien om hvordan Marianne mødte Qigong i selvsamme lokaler i 2013, da jeg for første gang afholdt International Qigongdag der. Dette møde førte efterhånden til, at Marianne blev uddannet og certificeret Qigonginstruktør af mig for til sidst at overtage mit hold i Aarslev. Nu har hun ikke kun et hold.

Marianne Gaarde Qigong instruktør
Klik på billedet for at komme til Aasgf side og finde Qigong holdene der.

Fyn – Vindinge ved Nyborg

Certificeret Qigong og Børne Qigong instruktør Trine Harries Pedersen havde et hold Qigong og et hold Familie Qigong med hver 13 deltagere, nogle fra ugens Qigong hold og nogle helt nye i Qigong sammenhæng. Trines deltagere var mellem 2-87 år!!! Jo, Qigong er i sandhed for alle aldre og for alle!

To af Trines deltagere skyndte sig til Nyborg Havn for at deltage i Vibeke Fralings event, som du kan se længere nede. Denne event deltog Trine i som filmfotograf.

Trine Harries Pedersen Qigong instruktør
Klik på billedet for at komme til Trines facebook side.

Fyn – Tommerup

Tommerup Idræt og certificeret Qigong og Børne Qigong Instruktør Hanne Nielsen havde i alt 22 deltagere til almindelig Qigong for voksne og Familie Qigong for børn og deres voksne.

Hanne elsker Qigong og har haft hold i Tommerup siden jeg certificerede hende første gang i 2015 og hun kunne overtage hold, jeg startede op i Tommerup i 2013. Hanne har siden taget den nye Certificeret Qigong Instruktør uddannelse og blev dermed certificeret igen i 2018.

Hanne Nielsen Qigong Tommerup
Hvis du klikker på billedet kommer du til Tommerup idræts voksen Qigong hold.

Lolland – Søllested

I Søllested havde 16 voksne og børn fundet vej til certificeret Qigong og Børne Qigong instruktør Rebecca Galsgaard.

Rebecca er en af to certificerede Qigong Instruktører fra Lolland, som jeg har uddannet. Begge havde event på dagen.

Rebecca Galsgaard Qigong insgtruktør
Klik på billedet og find Rebeccas facebook gruppe om Qigong på Lolland.

Sjælland – Næstved

I Næstved havde Qigonginstruktør Karina Viljoen allieret sig med Karbech Mindful Life Center Næstved og inviteret til Qigong for børn og voksne. 15 børn og voksne deltog i de knap to timers Qigong for børn og barnlige sjæle. Karina havde endda deltagelse af kollega og sparringspartner – Qigonginstruktør Trainee Annette fra Nordsjælland.

Karina Viljoen Qigonginstruktør
Karina og deltagerne midt i efterligning af en nysgerrig Abe.

Sjælland – Roskilde

Charlotte Rømer Bergstrøm Scheibel havde inviteret til 2 workshops i samarbejde med Roskilde motions og idrætsklub. I alt 15 voksne deltog. De havde en skøn dag med dejlig energi og skønne tilbagemeldinger – men de glemte at tage billeder – så vi må nøjes med Charlotte skønne smil.

Charlotte Rømer Qigonginstruktør

Jylland – Århus

I Århus havde Qigonginstruktør Claracarina Stilleskov 11 deltagere til Qigong for ældre i Århus V. De glemte at tage billeder, men alle havde nydt det og roste Claracarina – det forstår jeg jo godt.

Claracarina- Certificeret Qigonginstruktør

Lolland – Holeby

I Holeby kom kun en deltager, som i forvejen kender Qigong. De resterende ni deltagere var nye i Qigong sammenhænge. Med solen til at lyse rummet op kunne Gitte Peistrup Pedersen begejstre deltagerne med skøn Qigong.

Gitte Peistrup Pedersen Certificeret Qigonginstruktør

Fyn – Allerup-Davinde

I samarbejde med Allerup-Davinde Husholdningsforening og Jette Thorups skønne lokaler i Thorup Maskinstation har Lene Nielsen spredt smil og glæde med næsten to timers Qigong til 10 deltagere, hvoraf halvdelen var nye i Qigong sammenhænge.

Lene Nielsen Qigong

Vibeke Fraling – Qigong Academy i Nyborg

Vibeke Fraling havde kursusweekend med Qigonginstruktør Trainees Level 2 på Qigong Instruktør uddannelsen. Ca. halvdelen af Level 2 holdet deltog i dette event. Dertil en underviserassistent (Helle Byskov = certificeret Qigong og Børne Qigong instruktør) samt to som går på ugentligt Qigong hold ved mig og fotograf Trine Harries Pedersen, som også er underviserassistent og certificeret Qigong samt Børne Qigong instruktør.

International Qigongdag
Vibeke Fraling – Qigong Master – på havnen i Nyborg. Klik på billedet og følg mine aktiviteter på Facebook.

Qigong Master Vibeke Fraling med øvrige deltagere i International Qigongdag 2019 på havnen i Nyborg.

Norge – Haugesund

Gunhild fik en enkelt nysgerrig til sit walk-in event i Haugesund. Deltageren fik ekstra god opmærksomhed og plads til helt individuelt program. Både gunhild og deltageren nød at vide, at rundt om i verden var der andre der dyrkede Qigong med dem. Bagefter fik de en rigtig god snak om den gode oplevelse og de gode fornemmelser i kroppen.

Gunhild Odland
Klik på billedet for at komme til Gunhilds Facebook side.

Sjælland – Køge

I køge stod Qigonginstruktør trainee Merethe Svahn i ensom majestæt udenfor og festligholdt den internationale Qigongdag.

Tak fordi du læste artiklern Vibeke Fraling

Tak fordi du læste artiklen

Du må meget gerne dele denne side

 

Med venlig hilsen

Qigong Master Vibeke Fraling 

Facebook
LinkedIn
Månedens tema coverbillede til blog

Månedens tema

Månedens tema Månedens tema er en af mindst 12 fordele ved at gøre Qigong, altså 12 gode grunde til at gøre Qigong. Du kan læse

Læs mere »
Nytårsforssæt - nyt år, ny mig og nye muligheder

Nytårsforsæt

Nytårsforsæt ???? Nytårsforsæt ved at gøre status for året, der er gået og sætte intention for året, der kommer. Hvad er et nytårsforsæt? Måske du

Læs mere »
Kinesisk nytår - trædragens år 2024

Trædragens år 2024

Trædragens år 2024 – Kinesisk nytår Trædragens år 2024 forløber fra den 10. februar 2024, hvor vi ved det kinesiske Måne Nytår træder ind i

Læs mere »

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: