Jannie Larsen qigong

Certificeret Qigong instruktør

Jannie B. Larsen

Uddannelse

Hold og undervisning

Underviser: Pt. hold i Hårbøllehuset. Kontakt mig for info.

Tilbyder Fascia Release Massage

Kontakt Jannie

Adresse: Askeby, Møn

Mobilnr.: 23 84 24 96

Email: jannieblarsen@hotmail.com

Facebook: Møn Qigong v/Jannie B. Larsen

@QigongMoen

Helge Adam Møller og det sunde liv – Og Jannie!

I TV2østs Tv udsendelse, der følger Helge Adam Møllers vej rundt i forskellige veje til det sunde liv lægger Helge Adam Møller vejen forbi Hårbølle og gør Qigong med Jannie.

Se klippet her.

Mit møde med Qigong og Vibeke Fraling – Qigong Academy

Jeg mødte Qigong i juni 2019. Jeg var sygemeldt med stres, og søgte løsninger til at få det bedre fysisk, og til at få ro i sindet. Jeg havde hørt om Qigong og fandt Vibeke Fraling på Youtube, hvor hun præsenterede en video om at slippe stres og få mere og ny energi. Det var dejligt at kunne se de enkle instruktive videoer på letforståeligt dansk, og bare ”følge med”.

Jeg gik i gang med at gøre Qigong i min have, og jeg er ikke stoppet siden. Jeg blev så begejstret over at Qigong kunne hjælpe mig til at slappe af i kroppen, finde ro og glæde igen, og jeg tilmeldte mig kurset Qigong Practitioner, Level 1, for selv at lære at gøre Qigong.

Jeg fandt dog hurtigt ud af, at jeg gerne ville dele min glæde ved at gøre Qigong med andre, så jeg tilmeldte mig Qigong Instruktør Trainee, Level 2 og efterfølgende har jeg gennemført alle 3 levels, og er nu blevet certificeret Qigong Instruktør, samt Børne Qigong instruktør. Derudover har jeg afsluttet en Masterclass i Fascia/Bindevæv.

 

 

Om Qigong Practitioner forløbet

Det har været et dejligt forløb, Vibeke Fraling er en formidabel formidler, og jeg har nydt at tage til Nyborg og være sammen med ligesindede, om at lære Qigong i Qigong Academy, samt at fordybe mig i E-bogs materialet og øvelserne hjemme som forberedelse. Det har været godt at dykke dybt ned i både teori og praksis omkring det at gøre Qigong, og jeg er blevet meget klogere på mig selv og min krop, og sammenhængen mellem krop og sind.

Jeg er blevet meget klogere på mig selv og min krop.

Om at dele, når noget virker..

Nu vil jeg dele Qigong med andre, og jeg har startet flere hold. Vi har fokus på at afspænde, styrke og smidiggøre kroppens muskler og væv, og især fokus på afspænding af Fascia/bindevæv, for dermed at få en større fleksibilitet i kroppen, smertelindring og deraf bedre søvn. Derudover arbejder vi med ro og fordybelse i Taichi Qigong Shibashi øvelserne. Det er Qigong for en moden krop med begyndende slitage og skavanker, en krop der er ”sandet lidt til”. Jeg har fået meget positiv feedback fra deltagerne, fordi de med det samme mærker den gode effekt det har på kroppen. Jeg er selv i den målgruppe, og ved hvad deltagerne kan være udfordret af i hverdagen.

Min krop var ”sandet lidt til”, men Qigong har givet mig fleksibiliteten igen.

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: