Qigong retreat til Spanien 2014

Indholdsfortegnelse

Åhhh jeg glæder mig så meget til dette års Qigong Retreat! Jeg har indledt samarbejde med Hjerting Rejser, som er et fantastisk lille rejsebureau, der laver special rejser. De har fundet et skønt lille sted på Spaniens Sydkyst! Der i Fuengirola skal vi på Qigong Retreat i uge 41. Du kan læse mere om min retreat og sidste års rejse under menupunktet Qigong Retreat. På dette link, som jeg desværre ikke kan få sat rigtigt ind kan du finde og bestille din plads på rejsen. 🙂 http://www.hjertingrejser.dk/catalog.cfm?nonlinecatalogueno=34107&nmenuid=3996&nhotelno=41778

Det er en vidunderlig oplevelse at kombinere ferie mellem aktivitet i form af rolig motion og meditative øvelser så man får stresset helt af og så det at være turist i et andet land. Jeg elsker aktiv ferie og for mig er det at dyrke Qigong om morgenen og så have det meste af dagen til at nyde livet helt optimalt!

Jeg elsker at vejret sydpå er til at regne med – man kan lave Qigong på stranden til havets beroligende lyde og dufte. Eller man kan finde et grønt område med dufte og fuglekvidder og bare være uden at tænke – bare helt ren væren til. Det er fabelagtigt! Man bliver ganske enkelt glad i låget og fyldt med energi.

Du kan læse mere om rejsen og bestille din plads her: Hjerting Rejser. http://www.hjertingrejser.dk/catalog.cfm?nonlinecatalogueno=34107&nmenuid=3996&nhotelno=41778

Jeg håber vi ses!

Kh Vibeke

Tak fordi du læste artiklern Vibeke Fraling

Tak fordi du læste artiklen

Du må meget gerne dele denne side

 

Med venlig hilsen

Qigong Master Vibeke Fraling 

Facebook
LinkedIn
Sommer Qigong

Sommer Qigong

Sommer Qigong – hvad er det? Sommer Qigong er Qigong i det fri. Dvs. jeg finder et sted i naturen, i en park, på en

Læs mere »

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: