Børne Qigong Workshop med Webinar

Indholdsfortegnelse

Børne Qigong Workshop

Workshop med webinar - indhold

Børne Qigong Workshop med Webinar er Børne Qigong Workshop samt halvanden times webinar med Qigong Master Vibeke Fraling og Børne Qigong Lærer Trine Harries Pedersen. 

Børne Qigong Workshop med webinar er for dig, der gerne vil have undervisning live udover den online undervisning baseret på selvstudie.

Du får lært fire øvelser, som du kan gøre med børn, du kender. Det kan fx være med børn, du arbejder med, egne børn eller børnebørn.

Webinar foregår via Zoom online mødeprogram tirsdag 5/10-21 kl. 17.00-18.30. 

Du kan læse mere om selve Børne Qigong Workshop her.

Børne Qigong Workshop Vibeke
Trine H Qigong instruktør

Indhold i Workshop med webinar

  • Undervisning live i fire Qigong øvelser, som du kan gøre med børn, du kender – i alderen fra 1-13 år.
  • Videomateriale med alle fire øvelser.
  • E-bog om de fire øvelser – til download.
  • Video med undervisning i hver af de fire øvelser. 
  • Billeder af illustrationer til øvelserne til print (og laminering).
  • Video med de fire øvelser i voksenudgave – til download.
  • Qigong for dig i begyndelsen af webinaret.
  • Mulighed for at få svar på alle dine spørgsmål af Trine og Vibeke – live, online.
  • Afsluttende Meditation sidst i webinaret.

Sådan foregår webinaret

Vi mødes på angivne tidspunkt online via mødeprogram zoom (link fås på mail ved tilmelding). Du får adgang til det meste af materialet allerede ved tilmelding.

Efter en kort introduktion af Børne Qigong Lærer Trine Harries og jeg, Vibeke Fraling, begynder vi med ca. 30 minutters Qigong.

Du får mulighed for at mærke, hvordan kroppen afspændes og tankerne falder til ro. På en halv time fokuserer vi på de mest almindelige spændingsområder som fx skuldre, nakke, arme og lænd. Bare rolig, resten af kroppen vil også nyde godt af dette. Vi afslutter workshoppen med en kort meditativ øvelse, så du logger af med dejlig energi, godt groundet, med ny viden og et roligt sind. Måske også med et stort smil på læberne. Qigong er fuld af humor og smil. Børne Qigong er tit direkte sjovt! 

Efter Qigong for dig fortsætter vi med fordybelse i og læring af de fire øvelser, du efterfølgende kan gøre med børn du kender. Trine har fokus på øvelserne til de helt små børn og jeg til børn i skolealderen.

Der er god tid til fordybelsen og indlæringen og den forudgående Qigong fremmer både koncentration og indlæring. Du har samtidig mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have undervejs. Det kan du gøre enten i chatten eller ved at slå din mikrofon til. Du kan deltage med eller uden billede og du kan deltage med kun fornavn, hvis du ønsker det. 

Vi slutter af med en kort meditation inden vi siger tak for i aften.

Pris og tilmelding

Det koster kun 475 kr. at deltage i Børne Qigong Workshop med webinar. Børne Qigong Workshop koster 350 kr. Du kan betale med kort, PayPal, Mobilepay og kontooverførsel.

Når din betaling er registreret modtager du en mail med bekræftelse og link til deltagelse samt adgang til det meste af dit materiale.

I forbindelse med workshoppen modtager du mail med adgang til resten af dit materiale. Materialet et med ophavsret Vibeke Fraling og må ikke deles eller distribueres.

Børne Qigong for mere trivsel og glæde
Tak fordi du læste artiklern Vibeke Fraling

Tak fordi du læste artiklen

Du må meget gerne dele denne side

 

Med venlig hilsen

Qigong Master Vibeke Fraling 

Facebook
LinkedIn
Månedens tema coverbillede til blog

Månedens tema

Månedens tema Månedens tema er en af mindst 12 fordele ved at gøre Qigong, altså 12 gode grunde til at gøre Qigong. Du kan læse

Læs mere »
Nytårsforssæt - nyt år, ny mig og nye muligheder

Nytårsforsæt

Nytårsforsæt ???? Nytårsforsæt ved at gøre status for året, der er gået og sætte intention for året, der kommer. Hvad er et nytårsforsæt? Måske du

Læs mere »
Kinesisk nytår - trædragens år 2024

Trædragens år 2024

Trædragens år 2024 – Kinesisk nytår Trædragens år 2024 forløber fra den 10. februar 2024, hvor vi ved det kinesiske Måne Nytår træder ind i

Læs mere »

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: