Familie Qigong Vibeke og søn

Familie Qigong

Indholdsfortegnelse

Familie Qigong – Qigong for hele familien

Familie Qigong for en dejlig stund sammen med din familie, hvor I får rørt jer på en måde der giver indre ro, glæde og overskud.

FamilieQigong er for hele familien, alle generationer.

Der tages hensyn til skavanker og vi arbejder os nænsomt og legende igennem træning af hele kroppen. Med smil og glæde finder vi den indre ro, efterhånden som vi fordyber os i bevægelserne og de mentale billeder, der fremmer koncentrationen.

Familie Qigong stiller ingen krav om kendskab til Qigong. Qigong kan gøres siddende, hvis det er nødvendigt.

Magne og Vibeke Fraling - Familie Qigong
Dette billede er fra en Familie Qigong video, som vi har filmet i stuen.

FamilieQigong er Qigong for børn og barnlige sjæle

Du kan læse mere om Børne Qigong her.

Familie Qigong vil være bygget op med dyreøvelser som de centrale øvelser. Dyreøvelserne spiller på vores evne til at associere. Dvs. vi har fat i det legende aspekt. Samtidig fremmer det evnen til at koncentrere sig og giver en rigtig god fordybelse i øvelsen. Jo mere man som deltager giver sig hen til associationen og lever sig ind i dyrets egenskaber og bevægelser – jo bedre udbytte af øvelsen. Dette er oftest lettest for børnene.

Udover dyreøvelserne vil vi varme kroppen op, grounde, afspænde kroppen og slutte af med en afspænding, en kort guidet visualisering/meditation i børnehøjde. En simpel øvelse, som jeg anvender med eleverne i skolen.

FamilieQigong samler jer om i en sjov aktivitet

 FamilieQigong er henvendt til de familier, som gerne vil kombinere samvær med aktivitet, men også med evnen til at komme ned i gear. Mange både børn og voksne har stor glæde af at kombinere aktivitet med fordybelse, da det afstresser krop og sind og giver jordforbindelse. Med en god jordforbindelse og indre ro bliver vi ikke så påvirkede af et til tider hektisk hverdagsliv. Familie Qigong byder således på særdeles værdifuldt samvær, som spreder smil, indre glæde og ro.

Familie Qigong
Vibeke Fraling

I efteråret 2018 vil jeg have fire FamilieQigong stunder, hvor min yngste søn Magne er med. Det foregår ved DOF Yogaskolen i Nyborg.

Kh Vibeke

Tak fordi du læste artiklern Vibeke Fraling

Tak fordi du læste artiklen

Du må meget gerne dele denne side

 

Med venlig hilsen

Qigong Master Vibeke Fraling 

Facebook
LinkedIn
Månedens tema coverbillede til blog

Månedens tema

Månedens tema Månedens tema er en af mindst 12 fordele ved at gøre Qigong, altså 12 gode grunde til at gøre Qigong. Du kan læse

Læs mere »
Nytårsforssæt - nyt år, ny mig og nye muligheder

Nytårsforsæt

Nytårsforsæt ???? Nytårsforsæt ved at gøre status for året, der er gået og sætte intention for året, der kommer. Hvad er et nytårsforsæt? Måske du

Læs mere »
Kinesisk nytår - trædragens år 2024

Trædragens år 2024

Trædragens år 2024 – Kinesisk nytår Trædragens år 2024 forløber fra den 10. februar 2024, hvor vi ved det kinesiske Måne Nytår træder ind i

Læs mere »

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: