Qigong instruktør Mette Underlien

Certificeret Qigong instruktør Odense

Mette Underlien

Uddannet Stress coach, Børne- og ungecoach samt Tankefeltterapeut

Uddannelse

Certificeret Qigong instruktør 2019 

Stress coach, Børne- og ungecoach, Tankefeltsterapeut

Hold og undervisning

Bolbro Gymnastikforening: onsdage kl. 9-10 (https://www.bolbrogif.dk/yoga/)
Holluf Pile Gymnastikforening: mandage kl. 18.45-19.45 (http://www.hpti.dk/Holdoversigt)
AOF Søndersø: onsdage kl. 13.15-14.30 (link følger)
 
Derudover afholder jeg løbende enkeltstående Qigong-events – ofte kombineret med NADA – som tilsammen giver en fantastisk anti-stress cocktail.
 
Jeg tager også gerne ud til private arrangementer (både små og store)  og i virksomhedsregi. Kontakt mig gerne, hvis du har en idé til et Qigong-arrangement!

Du finder Mette her

Virksomhed: Grib det nu!

Psykoterapeut MPF
NADA-behandler

Adresse: Neder-Holluf-Vej 28E, 5220 Odense SØ

Tlf.: 61790044
 

Hjemmeside: https://www.gribdetnu.dk/

Facebook: https://www.facebook.com/PsykoterapeutMetteUnderlien 

Jeg søgte et supplement til min terapeutpraksis

Jeg ledte efter en metode og/eller behandlingsform, som jeg kunne anvende som supplement til min terapeutpraksis. Her anvender jeg primært samtaleterapi, men jeg ved, at mine klienter også har brug for kropsligt arbejde. Jeg fandt Qigong og blev inspireret af det. Og så udfoldede det sig for mig, og fokus rettede sig tilbage til mig selv og mit eget behov for at arbejde med min egen krop. Jeg har nu både fokus på min egen praksis, men også på at lære andre om Qigong. Ikke som terapi, for Qigong er ikke terapi. Men hver for sig kan det supplere hinanden på bedste vis.

Du kan se Mette i midten på denne video. https://www.youtube.com/watch?v=vx1DnLIKRC0

Efter fokus på sindet var det kroppens tur

Efter at have arbejdet med mit sind i mange år efterhånden, vidste jeg, at nu var det kroppens tur, hvis jeg skulle have den optimale balance i livet. Og kombinationen af åndedræt, bevægelse, mindfulness og energi, giver mig præcis, hvad jeg har brug for i den henseende.

Jeg fandt Qigong og Vibeke Fraling Qigong Academy. Jeg var lidt bekymret for, om jeg kunne finde ud af den webbaserede del af Qigong Practitioner Level 1. Og om det var ”grundigt nok”, og om jeg havde selvdisciplin nok til at gøre, hvad der skulle til.

Jeg var hurtig til at melde mig til februar holdet 2019 og nåede ikke at tænke så meget mere over, hvad jeg præcis skulle forvente. Så jeg kom med et åbent sind!

Dybdegående teori, detaljer og en passioneret lærer

Jeg fik meget mere end forventet! Jeg fik dybdegående teori, et møde med en passioneret lærer, masser af skønne øvelser, hvor indlæring og detaljer blev vægtet højt – og ikke mindst lysten til at fortsætte min praksis og lære mere!

Det bedste har været, at jeg har lært de gode øvelser, og hvordan jeg kan få justeret de små “fejl”, man laver, når man gør det selv hjemme. Vibeke svarer på store som små spørgsmål og giver individuel feedback.

Min krop har været vant til “hård motion” – nu er den “blød og lækker”

Overordnet set, var det en udfordring overhovedet at skulle arbejde med min krop på den måde. Jeg er vant til hård og hurtig motion. Det er Qigong IKKE. At komme ned i gear og få kroppen gjort ”blød”, har været meget anderledes – også SKØNT! For mig var det netop også det, som jeg havde brug for. Det giver ro.

Jeg MÅTTE lære mere – fordi det bare virker!

Så derfor valgte jeg at fortsætte til Qigonginstruktør Trainee Level 2 allerede i april 2019, og senere i oktober blev jeg certificeret Qigonginstruktør.

De tre vigtigste aspekter ved Qigong er for mig at se

  1. At det ikke behøver at være hårdt, for at være godt – og små bevægelser kan også være hårde, men på den gode måde!
  2. En langt bedre forståelse for og fokus på min kropsholdning.
  3. At Qigong kan give mig ro i en stresset hverdag. Jeg har fået en dejlig følelse af at komme ”hjem”,  når jeg laver Qigong.

Det her VIL jeg med Qigong

Udover at fortsætte min egen gode praksis for mig selv og for min egen skyld, elsker jeg at undervise i Qigong. Lige efter jeg blev færdig med uddannelsen, fik jeg et skønt hold i en lille gymnastikforening på Fyn. Jeg har også løbende små private hold i Odense C.

Jeg er især vild med Qigong i naturen og arrangerer gerne vandreture, hvor Qigong indgår.

Jeg er stolt af at være uddannet ved Qigong Academy

Jeg føler, at jeg har fået en masse viden om teori og praksis. Og en hjælpsom og dedikeret lærer, som kan sit kram!

Jeg kan anbefale både Qigong og Vibeke Fraling Qigong Academy til alle!

Bare kom i gang, du vil ikke fortryde det!

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: