Ny samlet certificeret Qigong instruktør uddannelse fra 2021

Fra 2021 lægges Qigong Instruktør Trainee Level 2, Masterclass i Fascia 1+2 samt Certificeret Qigong instruktør avanceret niveau Level 3 sammen til et online uddannelse på halvandet år. 

Den første online uddannelse starter 6/2-21. Mere information via nyhedsbrevet og her på siden.

Hvad er Qigonginstruktør Trainee Level 2?

Det er andet niveau i den certificerede Qigong Instruktør uddannelse ved Vibeke Fraling Qigong Academy. Det er det niveau, hvor du går fra at være Qigong practitioner (Qigong udøver) til at være Qigong instruktør under uddannelse, deraf navnet Trainee. En trainee er under oplæring/uddannelse.

Fokus på  Level 2 – Qigonginstruktør Trainee er at bygge videre på det, du lærte på Qigong Practitioner – Basic Level 1 kurset. Basic Level 1 weekendkurset er derfor en forudsætning for dette Level. Og dette Qigonginstruktør Trainee Level 2 kvalificerer dig til at fortsætte på certificeret Qigong Instruktør avanceret Level 3.

For dig, der vil vide endnu mere om Qigong, Taichi Qigong Shibashi set 1, lære Liangong Shibafa part 1 samt begynde at instruere i Qigong

Qigonginstruktør Trainee – basic Level 2 giver dig mulighed for at begynde at instruere i Qigong som Instruktør/Træner. Level 2 giver dig mulighed for at fortsætte og blive certificeret på Certificeret Qigong Instruktør – avanceret niveau Level 3, hvor du certificeres som Qigong instruktør fra Vibeke Fraling.

Ovenfor ser du certificeret Qigong Instruktør Rebecca Nørgaard Galsgaard. Hun gør Qigong med sine deltagere på Lolland. Rebecca er certificeret september 2018.

Hvorfor tage Qigonginstruktør Trainee

Qigonginstruktør Trainee er for dig, der har fået lyst til at fordybe dig yderligere i Shibashi set 1 og få mere viden om Shibashisystemet, samt lære mere Qigong. Mere teori og flere øvelser i forskellige kategorier. På dette Level lærer du desuden Liangong Shibafa part 1, som er 18 øvelser udviklet særligt til de typisk belastede områder som skuldre, arme, nakke, lænd og bækken. Den kaldes også de 18 Terapier. Det er øvelser som de fysioterapeuter, jeg har uddannet er virkeligt begejstrede for. Taichi Qigong Shibashi set 1 og Liangong Shibafa part 1 komplimenterer hinanden helt suverænt.

Den ene (Taichi Qigong Shibashi) er meget  flydende i sit udtryk og den anden (Liangong Shibafa) er meget mere som gammel dansk herregymnastik, kantet i sit udtryk og alligevel er de hver for sig og sammen fokuserede på at slippe spændinger, opbygge styrke og fleksibilitet samt balance i krop og sind. 

Efter deltagelse på QigongInstruktør Trainee kan du begynde at instruere i Qigong, som Qigonginstruktør Trainee.

Hvordan foregår Qigonginstruktør Trainee

Qigonginstruktør Trainee er et kursus som forløber over 13-17 uger. Det foregår som en kombination mellem onlinemøder via mødeprogram kombineret med 3 live dage. Du får adgang til videomateriale både til teori og øvelser. Samtidig med en E-bog til teori samt en E-bog til Liangong Shibafa part 1.  

Liangong Shibafa er 18 øvelser, der også kaldes de 18 terapier. Disse øvelser er velegnede til afspænding og styrkelse af klassiske spændingsområder i kroppen. Alle øvelser er videofilmede og gennemgås i løbet af uddannelsesforløbet.

Du modtager E-bog, filer og adgang til videoer som alle omhandler teori og praksis til kurset.

  • E-bøger til teori samt øvelser på kurset
  • Filer med tilhørende modeller fx til fordybelse i øvelserne
  • Videoer til alle øvelser og til det meste teori

Al materialet ligger på en online platform, som du får adgang til inden kursusstart og mindst et år efter deltagelse. Det er kun muligt at downloade det skriftlige materiale. Al materiale er med copyright Vibeke Fraling. 

Nedenfor og til højre set du et billede af Vibeke Fraling og deltagere fra et online møde på Qigonginstruktør Trainee Level 2 uddannelsen. 

Kombineret online og live uddannelsesforløb

5 online møder

Du vil have fem gange to timers online møder. Før hver mødegang modtager du en mail med link til videoer med teori og øvelser, samt anvisning til relevante afsnit i E-bøgerne.

Undervisningen er baseret på tanken om Flipped Classroom, hvor den studerendes forberedelse er præsentation af teori samt øvelser. Tiden vi er sammen, kan derfor bruges til at forstå teori samt øvelser og arbejde med disse. Den tid vi er sammen kan derved bruges til at gå i dybden med forståelsen og derved bliver dit udbytte af den samlede undervisning meget højere.

3 Live møder

Du vil have tre dage Live med undervisning fra kl. 9.00-18.00 i Nyborg i Vibeke Fraling Qigong Academy.

Dit undervisningsmateriale

Ved tilmelding får du adgang til platformen med materiale og til den første lille del. Inden hver mødegang uanset online eller live får du adgang til den forberedelse, som er til denne mødegang. Det sker via mail.

Ved kun at få adgang til lidt ad gangen kan du nå at bevare overblikket og koncentrere dig om lidt ad gangen. Less is more, som vi siger i Qigong.

Sparring

Du vil blive medlem af en lukket gruppe på Facebook, hvor du kan sparre med de øvrige deltagere fra dit uddannelse og med Vibeke Fraling. Du bliver opfordret til at øve dig i at instruere med dine holdkammerater og mange øver sig også med interesserede i deres netværk. 

Efter kurset

Qigonginstruktør Trainee Level 2 er bestået ved deltagelse i mindst 80 % af undervisningen. Som afslutning på uddannelsesforløbet modtager du et kursusbevis. Du kan nu kalde dig Qigonginstruktør Trainee. I daglig tale bliver det let til Qigong Instruktør, men du certificeres først efter gennemført cert. Qigong Instruktør avanceret niveau Level 3.

Du bevarer adgang til materialet i et år efter endt uddannelsesforløb.

Herunder ser du billeder af indholdsfortegnelsen i teori E-bogen. 

 

 

 

 

 

 

Qigonginstruktør tøj til deltagere på Level 2

Som noget nyt fra Vinterholdet 2020/2021 får du som Qigonginstruktør Trainee inden start på Level 2 tilsendt følgende:

Basis Qigong T-shirt med logo. Den er Koksgrå og fås i enten herre eller damemodel med broderet logo på højre ærme.

3 i 1 jakke – Jakke med vest med broderet logo på venstre bryst på begge dele. Den er sort og fås i enten herre eller damemodel.

Qigong Måtte i kork med gummiunderlag.

Værdi

349 kr. inkl. moms

Den kan kun købes af Qigonginstruktør Trainees samt certificerede Qigong Instruktører.

 

Værdi

1.449 kr. inkl. moms

Den kan kun købes af Qigonginstruktør Trainees samt certificerede Qigong Instruktører.

 

Værdi

599 kr. inkl. moms

Denne måtte er særligt fremstillet til Vibeke Fraling Qigong Academy. Den kan kun købes via denne hjemmeside.

 

Hvornår afholdes Qigonginstruktør Trainee – Level 2

Pris

Normal pris er 12.497 kr. ved betaling af hele beløbet på een gang.

Ratebetaling er mulig

  • 3 rater af 4.166 kr = 12.498 kr.
  • 7 rater af 1.788 kr = 12.516 kr.
  • 11 rater af 1.140 kr = 12.540 kr.
  • 20 rater af 630 kr = 12.600kr.

Ved klik på tilmelding kan du vælge din pris blandt de aktuelle for perioden.

Hvor foregår Qigonginstruktør Trainee Level 2?

Vibeke Fraling Qigong Academy holder til i Nyborg, Danmark.

Dronningensvej 6, 5800 Nyborg.

Dit uddannelsesforløb vil være både online, hvor du kan være med ved din pc/tablet hvor du end er, samt live i Qigong Academy i Nyborg. Når vi mødes online er det via et online mødeprogram, som du får link til inden.

Når vi mødes Live kan du klæde om på toilettet. Vi har endnu ikke omklædning med bad.

Der er indkøb lige ved – Netto og Kvickly. Vi har køleskab til din mad og vi byder på kaffe/te, frugt og chokolade i alle pauser.

 

 

Hvis du har spørgsmål så skriv på kontakt@vibekefraling.dk, send besked over Facebook eller ring på 28 83 07 13.

Kærlig hilsen Vibeke