Stress-og-depressionsforening Qigong bevægelser

Stress og depressionsforening Nyborg møder Qigong

Indholdsfortegnelse

Qigong undervisning Stress-og-depressionsforening

Stress og depressionsforening Nyborg

I Nyborg er SOS-foreningen den lokale Stress og Depressionsforening. SOS står for; SOS = Foreningen Stress og Sanatorie klik på den blå tekst og besøg hjemmesiden. Det er en frivillig forening, som gør rigtig meget for stress og depressionsramte i Nyborg og omegn.

Således kontaktede de mig, fordi de havde fået mig anbefalet af stressramte borgere i Nyborg. De ville høre, om jeg ville komme og introducere Qigong for deres medlemmer – helst gratis – for de har ingen penge at gøre med.

Det ville jeg selvfølgelig gerne – jeg har jo selv prøvet at have stress, så jeg ved jo, at det kunne gøre en forskel for deres medlemmer.

Jeg valgte samtidig at melde mig ind i foreningen som støttemedlem af stress og depressionsforeningen SOS.

Stress-og-depressionsforening

Stress og depressionsforening i fine omgivelser

Vi arrangerede en aften med Qigong i slutningen af april 2017 i smukke lokaler på Bastionen, Nyborgs tidligere Borgerforening. Hele 21 medlemmer af Stress og Depressionsforening SOS mødte op.

Vi havde to timer til Qigong og pause. Og tiden fløj afsted.

Christl Radler var stedfortræder for formanden denne aften Christl er selv stressramt.  Christl kender også til TRE, som er traumereleasende øvelser. TRE er den moderne udgave af Universet Ryster, som er Qigong’s flere tusinde år gamle version. Det kan du læse mere om her i artiklen om stress.

Undervisning Stress-og-depressionsforening

Da Christl havde budt velkommen, stillede alle 21 fremmødte op på snorlige rækker foran mig, de så en anelse spændte ud. Nogle få ansigter kendte jeg, andre havde jeg set før i bybilledet, mens andre igen var helt fremmede for mig. Men alle var de trods alt åbne og friske på dette “nye og lidt mystiske Qigong”.

Kort inde i første øvelse lo vi sammen første gang. De fik lidt af min egen historie og en masse mere Qigong.

I løbet af aftenen fik flere og flere af medlemmerne af stress og depressionsforening SOS Nyborg et helt fjernt blik i øjnene.

Qigong bevægelser Stress-og-depressionsforening

Skuldrene sænkede sig og bevægelserne blev roligere og roligere.

Vi sluttede af med at gå som bjørne blandt andet og det om noget fik smilet og latteren til at tage over.

Da vi sagde farvel fik jeg mange kram og lovord med på vejen. Flere har anmeldt mig  og Qigong Academy med fem stjerner på min Facebook side. Jeg nød i høj grad at kunne gøre en forskel for nogle skønne mennesker og den slags velgørenhed gør jeg gerne i den udstrækning det hænger sammen i kalender, hverdag og økonomi.

Vibeke Fraling

Almindeligvis arbejder jeg ikke gratis, men i dette tilfælde ville jeg gerne støtte sagen. Hvis du er interesseret i at booke mig kan du læse om Introduktion og workshop her.

Klar og frisk Qi til dig.

Kh Vibeke

Tak fordi du læste artiklern Vibeke Fraling

Tak fordi du læste artiklen

Du må meget gerne dele denne side

 

Med venlig hilsen

Qigong Master Vibeke Fraling 

Facebook
LinkedIn
Månedens tema coverbillede til blog

Månedens tema

Månedens tema Månedens tema er en af mindst 12 fordele ved at gøre Qigong, altså 12 gode grunde til at gøre Qigong. Du kan læse

Læs mere »
Nytårsforssæt - nyt år, ny mig og nye muligheder

Nytårsforsæt

Nytårsforsæt ???? Nytårsforsæt ved at gøre status for året, der er gået og sætte intention for året, der kommer. Hvad er et nytårsforsæt? Måske du

Læs mere »
Kinesisk nytår - trædragens år 2024

Trædragens år 2024

Trædragens år 2024 – Kinesisk nytår Trædragens år 2024 forløber fra den 10. februar 2024, hvor vi ved det kinesiske Måne Nytår træder ind i

Læs mere »

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: