Stress-og-depressionsforening Qigong bevægelser

Stress og depressionsforening Nyborg møder Qigong

Indholdsfortegnelse

Qigong undervisning Stress-og-depressionsforening

Stress og depressionsforening Nyborg

I Nyborg er SOS-foreningen den lokale Stress og Depressionsforening. SOS står for; SOS = Foreningen Stress og Sanatorie klik på den blå tekst og besøg hjemmesiden. Det er en frivillig forening, som gør rigtig meget for stress og depressionsramte i Nyborg og omegn.

Således kontaktede de mig, fordi de havde fået mig anbefalet af stressramte borgere i Nyborg. De ville høre, om jeg ville komme og introducere Qigong for deres medlemmer – helst gratis – for de har ingen penge at gøre med.

Det ville jeg selvfølgelig gerne – jeg har jo selv prøvet at have stress, så jeg ved jo, at det kunne gøre en forskel for deres medlemmer.

Jeg valgte samtidig at melde mig ind i foreningen som støttemedlem af stress og depressionsforeningen SOS.

Stress-og-depressionsforening

Stress og depressionsforening i fine omgivelser

Vi arrangerede en aften med Qigong i slutningen af april 2017 i smukke lokaler på Bastionen, Nyborgs tidligere Borgerforening. Hele 21 medlemmer af Stress og Depressionsforening SOS mødte op.

Vi havde to timer til Qigong og pause. Og tiden fløj afsted.

Christl Radler var stedfortræder for formanden denne aften Christl er selv stressramt.  Christl kender også til TRE, som er traumereleasende øvelser. TRE er den moderne udgave af Universet Ryster, som er Qigong’s flere tusinde år gamle version. Det kan du læse mere om her i artiklen om stress.

Undervisning Stress-og-depressionsforening

Da Christl havde budt velkommen, stillede alle 21 fremmødte op på snorlige rækker foran mig, de så en anelse spændte ud. Nogle få ansigter kendte jeg, andre havde jeg set før i bybilledet, mens andre igen var helt fremmede for mig. Men alle var de trods alt åbne og friske på dette “nye og lidt mystiske Qigong”.

Kort inde i første øvelse lo vi sammen første gang. De fik lidt af min egen historie og en masse mere Qigong.

I løbet af aftenen fik flere og flere af medlemmerne af stress og depressionsforening SOS Nyborg et helt fjernt blik i øjnene.

Qigong bevægelser Stress-og-depressionsforening

Skuldrene sænkede sig og bevægelserne blev roligere og roligere.

Vi sluttede af med at gå som bjørne blandt andet og det om noget fik smilet og latteren til at tage over.

Da vi sagde farvel fik jeg mange kram og lovord med på vejen. Flere har anmeldt mig  og Qigong Academy med fem stjerner på min Facebook side. Jeg nød i høj grad at kunne gøre en forskel for nogle skønne mennesker og den slags velgørenhed gør jeg gerne i den udstrækning det hænger sammen i kalender, hverdag og økonomi.

Vibeke Fraling

Almindeligvis arbejder jeg ikke gratis, men i dette tilfælde ville jeg gerne støtte sagen. Hvis du er interesseret i at booke mig kan du læse om Introduktion og workshop her.

Klar og frisk Qi til dig.

Kh Vibeke

Tak fordi du læste artiklern Vibeke Fraling

Tak fordi du læste artiklen

Du må meget gerne dele denne side

 

Med venlig hilsen

Qigong Master Vibeke Fraling 

Facebook
LinkedIn
Blid bindevævsmassage - Vibeke Fraling Qigong Academy - fasciareleasemassage cover

Blid bindevævsmassage

Bindevævsmassage – et naturligt supplement til Qigong og et hit hos Qigong Instruktørerne Den blide bindevævsmassage kaldes i Kolibri Qigongs fagsprog for Fasciareleasemassage. Det er

Læs mere »

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: