Blid bindevævsmassage - Vibeke Fraling Qigong Academy - fasciareleasemassage cover

Blid bindevævsmassage

Indholdsfortegnelse

Bindevævsmassage – et naturligt supplement til Qigong og et hit hos Qigong Instruktørerne

Den blide bindevævsmassage kaldes i Kolibri Qigongs fagsprog for Fasciareleasemassage. Det er en del af efteruddannelsen for cert. Qigonginstruktører. MasterClass i Fasciareleasemassage.
Du kan læse om bindevæv her.

Bindevævsmassagen udviklede jeg i 90’erne

For mere end 20 år siden udviklede jeg denne blide og healende bindevævsmassage. Dengang vidste jeg af gode grunde ikke, at den er helt i tråd med Qigong. For jeg mødte først Qigong i 2012. Læs min historie her. Se den på video her

I 2019 blev undervisning i og omkring bindevæv/fascia en del af Qigong Instruktør uddannelsen.

I august 2019 var min datter netop blevet optaget på Kiropraktor uddannelsen og vi talte om, hvad der fascinerede hende mest. Vi kom til at tale om bindevæv (fascia), Qigong og min massage. Hun kunne ikke huske, hvad massagen gik ud på, selvom hun i sin opvækst havde fået den ofte. Hun fik derfor en massage med det samme. Hun har Scoliose/skævhed i brysthvirvel 4 og 5 og deraf følgende skævheder, gener og smerter i resten af ryggen og kroppen. 

Jeg har aldrig før fået lov at behandle hende så dybtvirkende. Efter en grundig og blid bindevævsmassage “knækkede” hun det meste af sin ryg på plads selv. Blot ved at dreje kroppen liggende på underlaget. Smerterne var væk og hun kunne rette sin ryg op og ud. Hun havde fuld bevægelighed og hendes kropsholdning var mærkbart forbedret. Hun sov efterfølgende tungere og bedre end vanligt. Hun sov uden smerter. Hun var ekstatisk!

Derfor udbyder jeg dele af denne bindevævsmassage til klienter og som MasterClass

Ellen insisterede på, at jeg lærer hende det, jeg kan. Hun spurgte mig samtidig om, hvornår jeg skulle lære andre det samme. Derfor er Bindevævsmassage nu en selvstændig MasterClass, så mine instruktører kan lære den. Første hold på 13 deltagere lærte den i november 2019. Du kan læse nogle af deres oplevelser her på siden om MasterClass og her som forkortede udtalelser. Du kan her på siden finde cert. Qigonginstruktører og ud for hver af deres profiler, kan du læse om de er uddannede i at give denne blide bindevævsmasssage/fasciareleasemassage. 

Sådan så det ud på uddannelsen i 2019

Bindevævsmassage - Fasciareleasemassage for cert. Qigong Instruktører bindevævsmassage undervisning

Fra venstre mod højre masserer Vivi og Lene Trine som ligger på briksen. Til højre ser vi Charlotte og Nanzie massere Charlotte S. på briksen – billederne er fra deres undervisning.

Bindevævsmassage - Fasciareleasemassage for cert. Qigong Instruktører fasciareleasemassage undervisning masterclass

Her ses tættest på Claracarina og Lone massere Marianne og længst væk ses Mette og Hanne massere Ida.

Bindevævsmassage - Fasciareleasemassage for cert. Qigong Instruktører fasciareleasemassage undervisning

Tættest på kameraet ses Gunhild massere Gitte. 

Hvor kan du få bindevævsmassage?

Du kan her på siden finde cert. Qigonginstruktører og ud for hver af deres profiler kan du læse om de er uddannede i at give denne blide bindevævsmasssage. Er du cert. Qigong instruktør ved Vibeke Fraling Qigong Academy og ønsker du at lære at give denne massage. Læs om denne MasterClass her.

Bindevævsmassage i Odense hos Vibeke

I Odense kan du booke tid ved Qigong Master og udvikler af denne blide bindevævsmassage/Qigong Fasciarelasemassage; Vibeke Fraling. Den foregår i mit lokale i Odin Havnepark, Lumbyvej 11 i Odense, hvor jeg også afholder mine online events. Det er således også et studie.

Lokalitet til bindevævsmassage - Vibeke Fraling Qigong Academy studio

Bindevævsmassage – dele af kroppen

På nuværende tidspunkt er det kun muligt at booke tid til delvis Bindevævsmassage, som altid foregår påklædt.

Til bindevævsmassage er det en fordel, at du har behageligt tøj på uden snærende sømme, bælter, smykker og lignende. Du ligger på ryggen under hele behandlingen. Du kan få en pude under knæene og under hovedet, om du ønsker og tæppe over dig. 

Der vil være en passende temperatur i rummet. Du kan blive kuldskær og/eller meget svedende skiftevis, så sig til undervejs, hvis tæppe skal af og på eller vinduet skal åbnes/lukkes. Som regel masserer jeg uden musik i baggrunden. Du kan tale eller tie undervejs, ganske som du ønsker det. 

Efter bindevævsmassage anbefaler jeg at drikke godt med vand, så du kan “skylle” affaldsstoffer ud af kroppen. Desuden leder vand energi, så det hjælper samtidig med at lede Qi / livskraft rundt i kroppen. Læs om Qi her.

Bindevævsmassage - hals, nakke, ansigt og hovedbund

Bindevævsmassage for den “stive nakke” og det “trætte ansigt”

297 kr.

Hals, nakke, ansigt og hovedbund kan spænde op og give hovedpine, hold i nakken, træthed og ondt i øjnene. Denne massage tager ca. 25 minutter.

Denne massage er meget populær! Også som et naturligt “ansigtsløft” af ansigtsmuskulaturen. 

Denne massage lindrer desuden ansigtsspændinger i forbindelse med Bells parese. Hvilket er ansigtslammelser, som man endnu ikke kan give en entydig forklaring på. At bindevævsmassgen hjælper er en erfaring, jeg og min kæreste har gjort, da min kæreste blev ramt af Bells parese i efteråret 2023. Hans lammelser og øvrige gener er nu 95 % væk efter ca. 1/2 år mede daglig træning og massage af vævet.

Blid bindevævsmassage - ansigt, hals, nakke og hovedbund - Vibeke Fraling
Ca. 25 minutter

Bindevævsmassage - fødder eller hænder

Bindevævsmassage af trætte og “flade” fødder eller “stive” og “svage” hænder

297 kr.

Fødder og hænder er meget oversete i forbindelse med massage. Massage af enten fødder eller hænder tager ca. 25 minutter.

Fødderne bærer os gennem livet både fysisk og metaforisk. Afspænding af disse vil lindre mange gener i fødder, ben og ryg. 

Vores hænder “gør” alt for os og hjælper os med at “gribe livet” og “skabe plads til det gode liv”. Spændinger i hænder og fingre kan give hævede fingre og håndled, smerter og manglende styrke i hænder og fingre.

 

 

Blid bindevævsmassage af fødder eller hænder - Vibeke Fraling
Ca. 25 minutter

Book din bindevævsmassage her

Suppler bindevævsmassagen med Qigong

I medlemsklubben WebQigong kan du gøre Qigong med mig som instruktør på skærmen og få afspændt og styrket krop og sind. Læs om WebQigong her

Prøv en god øvelse for nakke og hals herunder samt en øvelse for fødder og ankler. 

I WebQigong findes desuden Qi Massage øvelser, som virker både afspændende og opstrammende for vævet. De vitaliserer kroppen og styrker immunforsvaret. 

Bindevævsmassage - fra tå til top ca. 75 minutter

Bindevævsmassage fra tå til top

Denne bookes særskilt herunder. Der er kun få tider. 

En komplet bindevævsmassage, som starter ved fødderne og slutter ved hovedet. Det tager ca. 75 minutter og mange falder i søvn undervejs. Du får lov at ligge nogle minutter efter. Du er fuldt påklædt under hele massagen. 

Bindevævsmassage : Fasciareleasemassage fuld krop - Vibeke Fraling Qigong Academy
Ca. 75 minutter

Book din 75 minutters bindevævsmassage herunder

Tak fordi du læste artiklern Vibeke Fraling

Tak fordi du læste artiklen

Du må meget gerne dele denne side

 

Med venlig hilsen

Qigong Master Vibeke Fraling 

Facebook
LinkedIn

God balance med Qigong

God balance er fx at kunne stå på et ben I Qigong har vi en øvelse, der afspænder foden. Den hedder “At vikle garnet” eller

Læs mere »

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: