Fasciareleasemassage

Qigong fasciareleasemassage

Indholdsfortegnelse

Qigong Fasciareleasemassage – del af en MasterClass

Qigong Fasciareleasemassage er del 3 af MasterClass om Fascia. MasterClass er for certificerede Qigong Instruktører fra Vibeke Fraling Qigong Academy.

For 20 år siden udviklede jeg denne healende Fasciareleasemassage. Dengang vidste jeg af gode grunde ikke, at den er helt i tråd med Qigong. Men i august 2019 efter en MasterClass i Fascia, var min datter netop blevet optaget på Kiropraktor uddannelsen og vi talte om, hvad der fascinerede hende mest. Vi kom til at tale om Fascia, Qigong og min massage. Hun kunne ikke huske, hvad det var, så hun fik en massage. Hun har Scoliose/skævhed i thorakalhvirvel 4 og 5 og deraf følgende skævheder, gener og smerter i resten af ryggen og kroppen. 

Jeg har aldrig før fået lov at behandle hende så dybt. Efter en grundig massage kunne hun knække det meste af sin ryg på plads selv. Blot ved at dreje kroppen liggende på underlaget. Hun havde ingen smerter og kunne rette sin ryg op og havde fuld bevægelighed samt en mærkbart forbedret kropsholdning. Det var synligt for mig, de selvsamme ting, som hun mærkede. Hun sov efterfølgende tungere og bedre end vanligt. Hun sov uden smerter. Hun var ekstatisk!

Så hun har insisteret på, at jeg lærer hende det, jeg kan. Hun spurgte mig samtidig om, hvornår jeg skulle lære andre det samme, så det bliver første gang i november 2019.

Vibeke Fraling Massere sin datter
Masterclass-Fascia-fasciareleasemassage

Hvad er Qigong Fasciareleasemassage?

Qigong Fasciareleasemassage er en massageform, som får bindevævet til at slippe dybtliggende spændinger og får energien til at flyde frit. Denne massageform er skånsom at udføre, meget blid og ekstremt effektiv at modtage. Jeg har udviklet den baseret på teori, viden og erfaring med Kraniosakralterapi, Reikihealing og muskulær massage. Jeg har arbejdet med den i 20 år, men aldrig fuld tid, da jeg aldrig har ønsket at have klienter på den måde. 

Den er udviklet ud fra to væsentlige kriterier:

  1. Den skal løsne dybtliggende væv, så det har en dybdegående og langvarig effekt og opleves blid og skånsom at modtage.
  2. Den skal være skånsom for behandleren at udføre, så man kan have mange klienter uden at slide på krop og energi. 

Du kan læse om, hvordan massagen opleves her. Det er deltagerne fra første hold, der har delt deres oplevelser. Klik her for at læse.

Feedback på fasciarlmassagen

Hvordan udføres Fasciareleasemassage?

Af hensyn til dine arbejdsstillinger, så anbefales det, at du har en massagebriks, så du kan stå i horsestance/Wujistance eller sidde på en rygløs stol. Men har du ikke mange klienter kan den udføres på en (blød) yogamåtte eller en madras på gulvet. 

Du giver Fascia Qigonghealingsmassage uden generende smykker, ur og tøj på dine hænder og arme. Klienten er i behageligt tøj uden snærende sømme, bælter, smykker og lignende. Klienten ligger på ryggen under hele behandlingen. 

Sørg for behagelig temperatur i rummet og evt. tæppe til at lægge over klienten, da man kan blive kuldskær og meget svedende skiftevis, som man masseres. Læg en pude under knæene så lænden bedre kan slappe af. Behagelig, rolig og afslappende musik i baggrunden. 

Hvem er jeg til at lære dig Fasciareleasemassage?

Du kender mig som Qigong Master. Men jeg har udover dette min baggrund som sygeplejerske, Kraniosakralterapeut og Reikihealer. Jeg har uddannet healere i over 20 år og har haft folk på briksen i længere tid. Jeg har dog altid ønsket at undervise fremfor at lave en til en behandlinger. Derfor har jeg blot udviklet denne Qigong Fasciareleasemassage og selv arbejdet med den. Jeg har altid søgt efter en, som kan det, jeg selv kan. Men først nu er jeg klar til at lære fra mig.

lær dig Fasciareleasemassage

Hvornår kan du lære Fasciareleasemassage?

Fasciareleasemassage er del 3 af MasterClass Fascia 1-3. MasterClass er for certificerede Qigong Instruktører fra Vibeke Fraling Qigong Academy. Klik her for at læse om hele denne MasterClass og du kan sikre din plads nederst på siden.

Jeg glæder mig til at lære dig endnu mere om Qigong og Fasciareleasemassage og de fantastiske muligheder, vi har for at hjælpe andre!

Vibeke Fraling

Jeg håber vi ses!
Kh Vibeke

Tak fordi du læste artiklern Vibeke Fraling

Tak fordi du læste artiklen

Du må meget gerne dele denne side

 

Med venlig hilsen

Qigong Master Vibeke Fraling 

Facebook
LinkedIn
Sommer Qigong

Sommer Qigong

Sommer Qigong – hvad er det? Sommer Qigong er Qigong i det fri. Dvs. jeg finder et sted i naturen, i en park, på en

Læs mere »

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: