MasterClass Fascia 3 – Qigong Fasciareleasemassage

fasciareleasemassage

Fasciareleasemassage er del 3 af MasterClass Fascia. MasterClass er for certificerede Qigong Instruktører fra Vibeke Fraling Qigong Academy.

For 20 år siden udviklede jeg denne healende Fasciareleasemassage. Dengang vidste jeg af gode grunde ikke, at den er helt i tråd med Qigong. Men i august 2019 efter en MasterClass i Fascia, var min datter netop blevet optaget på Kiropraktor uddannelsen og vi talte om, hvad der fascinerede hende mest. Vi kom til at tale om Fascia, Qigong og min massage. Hun kunne ikke huske, hvad det var, så hun fik en massage. Hun har Scoliose/skævhed i thorakalhvirvel 4 og 5 og deraf følgende skævheder, gener og smerter i resten af ryggen og kroppen. 

Jeg har aldrig før fået lov at behandle hende så dybt. Efter en grundig massage kunne hun knække det meste af sin ryg på plads selv. Blot ved at dreje kroppen liggende på underlaget. Hun havde ingen smerter og kunne rette sin ryg op og havde fuld bevægelighed samt en mærkbart forbedret kropsholdning. Det var synligt for mig, de selvsamme ting, som hun mærkede. Hun sov efterfølgende tungere og bedre end vanligt. Hun sov uden smerter. Hun var ekstatisk!

Så hun har insisteret på, at jeg lærer hende det, jeg kan. Hun spurgte mig samtidig om, hvornår jeg skulle lære andre det samme, så det bliver første gang i november 2019.

Hvad er Qigong Fasciareleasemassage?

Qigong Fasciareleasemassage er en massageform, som får bindevævet til at slippe dybtliggende spændinger og får energien til at flyde frit. Denne massageform er skånsom at udføre, meget blid og ekstremt effektiv at modtage. Jeg har udviklet den baseret på teori, viden og erfaring med Kraniosakralterapi, Reikihealing og muskulær massage. Jeg har arbejdet med den i 20 år, men aldrig fuld tid, da jeg aldrig har ønsket at have klienter på den måde. 

Den er udviklet ud fra to væsentlige kriterier:

  1. Den skal løsne dybtliggende væv, så det har en dybdegående og langvarig effekt.
  2. Den skal være skånsom for behandleren at udføre, så man kan have mange klienter uden at slide på krop og energi. 
fasciareleasemassage

Hvorfor udføre og få Qigong Fasciareleasemassage?

Hvorfor få en Qigong Fasciareleasemassage? En Qigong Fasciareleasemassage kan løsne det sidste genstridige væv, som man ikke har tålmodighed til at vente på, at Qigong får løsnet. Det kan være en genvej til at opnå fleksibilitet. En kombination af Qigong og Qigong Fasciareleasemassage er for dig, der måske har smerter og gerne vil hurtigere af med dem. Qigong vedligeholder den fleksibilitet og smidighed, som Qigong Fasciareleasemassage giver.

Hvorfor lære at give Qigong Fasciareleasemassage? Hvis du i forvejen er behandler er det oplagt at lære denne behandlingsform, da den er så effektiv, at du kan hjælpe dine klienter hurtigere og langt mere effektivt end med andre massageformer. Dine klienter bliver ovenud begejstrede og vil anbefale dig fremfor alle andre. Samtidig så er denne behandlingsform så skånsom at udføre, at du helt undgår den slitage, som ellers følger med traditionelle massageformer. 

Hvordan udføres Qigong Fasciareleasemassage?

Af hensyn til dine arbejdsstillinger, så anbefales det, at du har en massagebriks, så du kan stå i horsestance/Wujistance eller sidde på en rygløs stol. Men har du ikke mange klienter kan den udføres på en (blød) yogamåtte eller en madras på gulvet. 

Du giver Fascia Qigonghealingsmassage uden generende smykker, ur og tøj på dine hænder og arme. Klienten er i behageligt tøj uden snærende sømme, bælter, smykker og lignende. Klienten ligger på ryggen under hele behandlingen. 

Sørg for behagelig temperatur i rummet og evt. tæppe til at lægge over klienten, da man kan blive kuldskær og meget svedende skiftevis, som man masseres. Læg en pude under knæene så lænden bedre kan slappe af. Behagelig, rolig og afslappende musik i baggrunden. 

fasciareleasemassage

Hvem er jeg til at lære dig Qigong Fasciareleasemassage?

Du kender mig som Qigong Master. Men jeg har udover dette min baggrund som sygeplejerske, Kraniosakralterapeut og Reikihealer. Jeg har uddannet healere i over 20 år og har haft folk på briksen i længere tid. Jeg har dog altid ønsket at undervise fremfor at lave en til en behandlinger. Derfor har jeg blot udviklet denne Qigong Fasciareleasemassage og selv arbejdet med den. Jeg har altid søgt efter en, som kan det, jeg selv kan. Men først nu er jeg klar til at lære fra mig.

Hvornår kan du lære Qigong Fasciareleasemassage?

Fasciareleasemassage er del 3 af MasterClass Fascia. MasterClass er for certificerede Qigong Instruktører fra Vibeke Fraling Qigong Academy.

November 2019

Det første kursus bliver en urpremiere og derfor får du den til introduktionspris. Du kan deltage i den, hvis du har deltaget i MasterClass Fascia 1 & 2.

Søndag den 24/11-2019 kl. 16.30-20.00 (kl. 15.30-19.00, hvis deltagerne i søndagens kursus vil møde 9.00-15.00 fremfor 10.00-16.00). For 350 kr. 

Det ligger i forlængelse af Fascia Masterclass 1+2 af hensyn til de, som kommer langvejs fra. 

Det er et kursus med meget lidt ny teori og en del praksis. Der vil være en kort teoretisk gennemgang og derpå læres Qigong Fasciareleasemassage i makkerpar. Ca. en time af kurset vil være massage af dig og en time af kurset giver du massage. 

Maj 2020

Dette kursus er samlet Fascia MasterClass 1 fokus på Basis, MasterClass Fascia 2 med fokus på Kejserens foryngende Øvelser samt MasterClass Fascia 3 med fokus på Qigong Fasciareleasemassage.

Vi starter fredag den 22/5-20 kl. 16.30-21.00, fortsætter lørdag den 23/5-20 kl. 9.00-16.00, søndag 24/5-20 kl. 9.00-15.00.

Jeg glæder mig til at lære dig endnu mere om Qigong og Fasciareleasemassage og de fantastiske muligheder, vi har for at hjælpe andre!

Qigong Academy
Kh Vibeke