Certificeret Qigong instruktør

Lene Belling

Masterstresscoach, Mindfulness Instruktør og Hypnoterapeut

Uddannelse

Adresse: Violvej 59, 4220 Korsør
Email:lene@belling.nu
Telefon: 28 87 19 78

Hjemmeside: https://www.belling.nu

Facebook: https://www.facebook.com/lenebellingmif/

Hold og undervisning

FysHuset i Korsør og Kiropraktorhuset i Slagelse.

Hele sommeren har jeg undervisning under åben himmel i min private have, ved skønne Svenstrup Strand eller på diverse lokationer i og omkring Korsør. Kontakt mig for yderligere info om priser, tider og tilmelding. 

Mulighed for at booke Qigong events for private og virksomheder. 

Qigong undervisning en-til-en af stressramte. 

Jeg blev straks fascineret af Qigong for over 15 år siden

Jeg tilmeldte mig et aftenskolehold i Qigong , og jeg blev hurtigt fascineret af Qi Gong. D

Dengang lærte vi ikke noget om tænkningen bag, men jeg kunne virkelig mærke på kroppen og sindet, at det bare gjorde noget godt. Siden har jeg søgt det i mere eller mindre grad indtil jeg for en del år siden besluttede mig for, at jeg skulle mere med Qi Gong og startede på den første instruktøruddannelse.

Yoga var blevet for hårdt for mig

I første omgang var det ren nysgerrighed, der gjorde at jeg søgte en anden form for træning end yoga, som jeg ellers har dyrket i flere år. Diverse udfordringer i bevægeapparatet gjorde, at yoga blev for hårdt/svært.

 

At lære Qigong ved Vibeke Fraling Qigong Academy føltes bare rigtigt

Inden jeg meldte mig på Qigong Practitioner Level 1 havde jeg  sværmet om andre udbydere. Men efter at have studeret Vibekes hjemmesider og lidt mail korrespondance frem og tilbage føltes det bare helt rigtigt at vælge Vibeke Fraling Qigong Academy.

Min forventning var at få flere øvelser til min undervisning, og endnu mere læring og mere teori.

Dels for at øge velværet, men også for at dæmpe stress, smertetilstande, og andre reaktioner på kronisk sygdom. Privat trængte jeg også selv til, at gøre noget godt for mig selv og min egen krop.

Du kan se Lene i denne film.

Jeg fik så meget mere end jeg forventede!

Jeg fik meget mere end forventet. Jeg har fået fantastiske øvelser, rigtig meget dybdegående indlæring og selvfølgelig masser af Qigong træning. 

Det bedste ved Qigong Practitioner Level 1 er de skønne Tai Chi Qigong Shibashi set 1 øvelser og på Qigong instruktør Trainee Level 2, som jeg straks sprang på efter kun få måneder, de formidable Liangong Shibafa Part 1 øvelser. Jeg er VILD med de to serier! Det allerbedste af det hele er dog, den platform du får adgang til under og efter forløbet, med omfattende video materiale og undervisningsmateriale, for slet ikke at tale om 3 fyldestgørende e-bøger – og det er bare til de to første Level!

For første gang har jeg et Qigong netværk!

Qigong Practitioner og Qigong instruktør Trainee gav også nye venskaber og et dejligt netværk, samtidig med en følelse af, at have Vibeke lige bag ved hele tiden med sparring og svar på spørgsmål. Den lukkede fb-gruppe er også et plus, da de andre på holdet (inkl. Vibeke) altid lige er ved hånden, hvis du har brug for sparring, har spørgsmål eller bare vil dele en oplevelse.

Min “største udfordring”

Jeg var nok lidt “farvet” af, at have taget en uddannelse et andet sted, så jeg ønskede egentlig bare i første omgang at tilføje yderligere øvelser. Men jeg kan godt sige, at jeg er blevet positivt overrasket over, HVOR meget mere jeg har fået i tiden der er gået siden mit første møde med Vibeke. 

Jeg var gået kold i det Qigong, jeg kendte

Jeg var gået lidt kold i “kun” at have de to samme serier fra min første Qigong Instruktøruddannelse. Men jeg har på Vibeke Fraling Qigong Academys uddannelse virkeligt erkendt, at Qi Gong bliver man aldrig færdig med at lære. Så det har helt sikkert været den rigtige beslutning for mig, at tage mine Qigong uddannelser hos hende. 

Disse tre ting har Qigong givet mig

  1. RO
  2. GROUNDING
  3. ENERGI

I første omgang er det for MIN skyld

Da jeg startede var det mest af alt for at få et par øvelser mere. Men sidenhen blev det faktisk mere og mere for min egen skyld at jeg fortsatte. En kæmpe erkendelse for mig selv var, at du ikke kan vise vejen hvis du ikke har gået den selv. Qigong er i dag blevet en vigtig del af mig og min egen trivsel. Der sniger sig tit et par øvelser ind i løbet af en dag når jeg lige har nogle minutter. Kan slet ikke lade være. 

Jeg drømmer om at bruge Qigong til…

Qigong er en livslang uddannelsesrejse som jeg er taget på, og jeg drømmer om at stå stærkt som en gammel kone på mindst 90 og stadig udføre mine øvelser med ynde og styrke 🙂 Jeg elsker at undervise og give mine deltagere den glæde, energi og det overskud man får af at dyrke Qigong. 

Jeg er stolt over at være uddannt ved Qigong Academy!

Jeg er meget stolt og glad over mine uddannelser og føler mig utrolig godt klædt på. Samtidig er Vibeke virkelig god til at støtte og opmuntre sine elever. 

Jeg vil så absolut anbefale Vibeke Fraling Qigong Academy!! 

Kærlig hilsen

Lene

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: