Like knap

Lenes udtalelse om Vibeke Fralings Qigong Instruktør Uddannelse

Indholdsfortegnelse

Lene Nielsen:

“Jeg har fået meget mere end forventet ud af Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse .

Umiddelbart tænkte jeg bare, at det var en Qigong instruktør uddannelse og dermed tænke jeg primært i øvelser.

Men Vibeke som person har bidraget med noget meget fint, så det også blev en stor personlig udviklingsrejse. 

Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til andre. Uanset om man tænker sig som underviser eller ej. Med de fantastiske ting der er i uddannelsen, får man noget fantastisk ud af det! 

Uddannelsen har gjort en kæmpe forskel for mig.”

Mit møde med Qigong

Når jeg gør min daglige Qigong har jeg ikke behov for middagslur, som jeg ellers har haft. Jeg er også i væsentlig større mental og følelsesmæssig balance, når jeg får lavet min Qigong. Samtidig er mit velbefindende massivt bedre.

“Jeg købte for mange år siden nogle bøger om Qigong, bare fordi jeg kunne mærke en interesse indeni. Men gjorde ikke yderligere ved det. For 5-6 år siden stødte jeg på Tai Chi og mærkede at det var noget, men alligevel ikke helt. Men i forbindelse med Tai Chi stødte jeg på Qigong og det tiltalte mig.

Da Vibeke oprettede hold i Årslev (Fyn, Danmark, red.) startede jeg der i 2013. Faktisk var der en claivoyant, som for længe siden sagde, at jeg skulle lave meditation i bevægelse. Hun sagde, der stod en kinesisk mester bag mig. Jeg mærker også helt klart, at Qigong er det rigtige for mig. Qigong har hjulpet mig med min enorme træthed. Når jeg gør min daglige Qigong har jeg ikke behov for middagslur, som jeg ellers har haft. Jeg er også i væsentlig større mental og følelsesmæssig balance, når jeg får lavet min Qigong. Samtidig er mit velbefindende massivt bedre.

Mit formål med at tage Qigong Instruktør Uddannelse

Umiddelbart var det ikke min mening at undervise, men undervejs at mærke, hvilken vej det gik.

Umiddelbart var det ikke min mening at undervise, men undervejs at mærke, hvilken vej det gik. Nu har jeg så et hold. Det er rart at føle mig i gang. I starten var jeg meget nervøs, fuldstændigt irrationelt, da jeg er tidligere lærer. Men det er fordi jeg ønsker at gøre det rigtig godt.

Heldigvis har Vibeke været der og støttet og skubbet på en rigtig god måde, så jeg er blevet udfordret, men har kunnet udvikle mig samtidigt. Jeg er glad for at være i gang og have noget, der er mit. Det er en god og spændende udfordring. Jeg vokser af det uden at overvældes. Det giver mig større indsigt i mig selv og i mit samspil med kursister.

Jeg valgte Vibeke Fraling Qigong Qigong Academy Instruktør Uddannelse

Jeg valgte Vibeke for den måde, hun er på og den måde hun tænker Qigong på.

Jeg prøvede først Qigong hos en anden, men jeg valgte Vibeke for den måde, hun er på og den måde hun tænker Qigong på. Hun er kærlig og givende og jeg føler mig tryg i hendes selskab. Hun udstråler velvillighed og glæde og at hun gerne vil de mennesker, hun er i nærheden af. Man kan stole på Vibeke og den tryghed er vigtig for mig, når jeg skal lære nyt. Hos Vibeke er der altid et rart, kærligt, trygt og godt miljø. Det giver meget andet end blot Qigong øvelser. Det giver noget personligt også – en personlig udvikling.

Inden jeg tog min beslutning, ringede jeg hende op og vi fik en god lang snak, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål og så følte jeg mig sikker i, at det var det rigtige sted for mig. Jeg har fået meget mere end forventet ud af det. Umiddelbart tænkte jeg bare, at det var en Qigong instruktør uddannelse og dermed tænke jeg primært i øvelser. Men Vibeke som person har bidraget med noget meget fint, så det også blev en stor personlig udviklingsrejse. Henad vejen er jeg blevet overrasket over, hvor mange øvelser Vibeke har lært mig/os og delt med os. Jeg elsker mængden, variationen og mulighederne i de øvelser!

Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse har været min selvudviklingsrejse

På det personlige plan er det vigtigste, at den har bidraget til min personlige udvikling. Vibeke har hele vejen støttet mig til at udfordre min comfortzone og hjulpet mig til at se på mig selv med andre øjne og turde mere.

Der er noget spirituelt, kropsligt og meditativt. Det er et meget stort udvalg af, hvad Qigong er og har at tilbyde, jeg er meget begejstret. Vibekes begejstring er enorm og hun holder ikke noget tilbage. Hun deler frit med kursisterne og man kan spørge ind lige så tosset, man vil og man skal nok få en forklaring, det synes jeg er rigtig godt og vigtigt. Jeg har fået rigtig meget ud af uddannelsen.

På det personlige plan er det vigtigste, at den har bidraget til min personlige udvikling. Vibeke har hele vejen støttet mig til at udfordre min comfortzone og hjulpet mig til at se på mig selv med andre øjne og turde mere. På det faglige plan har jeg lært så utroligt meget om Qigong. Jeg er rigtig glad for at have det hele på video og e-bogsmateriale, for jeg synes slet ikke, jeg har lært det godt nok endnu, men nu kan jeg til enhver tid finde det frem og fordybe mig endnu mere.

Nu har jeg hold – det var egentlig ikke min plan

At have et hold hjælper mig til at blive dygtigere, fordi jeg har en vigtig grund til at fordybe mig.

At have et hold hjælper mig til at blive dygtigere, fordi jeg har en vigtig grund til at fordybe mig – nemlig mit ønske om at være dygtig, kompetent og ansvarsbevidst overfor mine kursister. Jeg har mødt en enorm inspiration i Vibeke. Hun har vist mig nye aspekter både af mig og af den jeg gerne vil være. Vibekes faglighed er enorm, hun er nærmest en Qigong vidensbank, hvilket inspirerer mig meget. Hendes måde at undervise på har lært mig endnu mere om at være underviser og hvordan jeg formidler bedst muligt, så deltagerne får mest muligt ud af det især glæde og velbefindende.

Jeg er så glad for, at Vibekes Qigong Instruktør Uddannelse har tændt et håb indeni om, at jeg er ved at finde, det som jeg virkeligt gerne vil. Lige nu tør jeg ikke lægge mig fast på andet end, at Qigong og uddannelsen til Qigong instruktør har været rigtig godt og et virkeligt vigtigt skridt for mig. I Qigong har jeg fundet den bløde tilgang, det at være, en væren sådan helt afslappet. Måske jeg vil udbrede det ved at undervise på højskole.

Det bedste ved uddannelsen er Vibeke!

Men det bedste ved uddannelsen er Vibeke – uden tøven! Vibeke tager alt seriøst på den kærlige og gode måde, med masser af humor. 

Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til andre. Uanset om man tænker sig som underviser eller ej. Med de fantastiske ting der er i uddannelsen, får man noget fantastisk ud af det! Det har været godt at få individuel vejledning, mulighed for at få svar på alt stort set hele tiden, et stort og varieret pensum, grundigt materiale samt sparring og støtte mentalt, følelsesmæssigt, teknisk og praktisk.

Og Qigong er for alle; fra børn til ældre. Alle har glæde af den energi og balance Qigong giver både fysisk, psykisk og følelsesmæssigt. Jeg er især glad for at eje materialet, fordi det giver mulighed for fortsat fordybelse. Øvelserne følges af ord, beskrivelser og forklaringer. Det er nemt at følge instruktionerne, både skriftligt og på videoerne. Jeg kan altid gå til materialet og få præciseret omkring øvelserne. Jeg føler mig klar og rustet.

Men det bedste ved uddannelsen er Vibeke – uden tøven! Uden Vibeke ville det ikke være det samme. Den opbakning, det livssyn, den kærlighed og evne til at lytte, involvere sig og reflektere er det, der gør det så unikt og værdifuldt. Vibeke tager alt seriøst på den kærlige og gode måde, med masser af humor. Uddannelsen har gjort en kæmpe forskel for mig.”

Qigong-Vibeke-Fraling

Tusind tak, for den flotte udtalelse Lene!

Tak fordi du læste artiklern Vibeke Fraling

Tak fordi du læste artiklen

Du må meget gerne dele denne side

 

Med venlig hilsen

Qigong Master Vibeke Fraling 

Facebook
LinkedIn
Månedens tema coverbillede til blog

Månedens tema

Månedens tema Månedens tema er en af mindst 12 fordele ved at gøre Qigong, altså 12 gode grunde til at gøre Qigong. Du kan læse

Læs mere »

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: