MeTreaten-Vibeke-Fraling-Qigong-cover

MeTreaten i Nyborg – det fik deltagerne ud af den

Indholdsfortegnelse

Feedback fra MeTreaten Nyborg

Du kan læse om Secret Elements på dansk her og på engelsk her.

Vibeke

Vibeke skriver til mig at hendes forventning til MeTreaten var at forstå mere om Qigong, at få mere indsigt i den, lære flere øvelser og få flere detaljer med, lære at prioritere øvelser til daglig brug. Det skal siges, at Vibeke går til Qigong hos en af mine meget dygtige Qigong instruktører.

Hun synes i den grad MeTreaten har levet op til det, og hun har fået meget mere lyst til at skabe plads til Qigong i hverdagen. Hun frygter bare, at hun ikke kan huske øvelserne bagefter. 

Hun synes, det bedste ved MeTreaten var, at jeg bruger deltagernes dagligdags udfordringer og fletter dem ind i øvelserne, så det hele bliver mere nærværende. Hun anbefaler MeTreaten og mig med store bogstaver.

Vibeke er bekymret for om hun kan huske øvelserne, når hun kommer hjem. Løsningen på dette kan være at melde sig ind i WebQigong.dk, hvor hun kan gøre Qigong med mig som instruktør. Læs om WebQigong her. En anden løsning er at deltage i Qigong Practitioner, et online kursusforløb, hvor man lærer Qigong ved hjælp af videoundervisning og har adgang til materialet i mindst 2 år. Læs om Qigong Practitioner her

Sanne

Sanne skriver, at hun håbede, at MeTreaten ville hjælpe hende med at komme tættere i kontakt med krop og sjæl. Det synes hun bestemt, hun opnåede og mere til, som hun skriver.

Hun skriver yderligere, at hun tager en kærlighed til sin krop og mod til at “møde” den, lige hvor den er med hjem.

Hun har især nydt mit humør og arbejdet med de fem elementer på MeTreaten. Hun skriver en særlig tak til mig og giver mig sin anbefaling.

Inge

Inge kendte kun Qigong fra mine Facebook opslag og videoer. Hun tog på MeTreat for at finde indre ro og se om det var noget for hende. Hun synes bestemt det har levet op til hendes forventninger, faktisk så meget, at hun efterfølgende er startet på et Qigong hold hos mig. Hun tager masser af god energi og ro med hjem fra MeTreaten og giver også både MeTreaten og mig sin anbefaling.

Helle

Helle kender Qigong og mig fra et af mine første Qigong hold fra 2014, som en af mine dygtige Qigong instruktører nu har overtaget.

Hun ønskede at få mere grounding, selvkærlighed og at tage en dyb beslutning om at tage sin sundhed alvorligt. Det synes hun virkeligt, hun har fået på MeTreaten. Ligesom hun har fået fornyet lyst til sin ugentlige Qigong, overskud, grounding og en spændende oplevelse.

Hun har især været glad for, at der var “plads til alle” og at det har været hyggeligt undervejs.

Hun var imponeret over mit energiniveau og anbefaler gerne både MeTreaten og mig.

Kirsten

Kirsten kender Qigong gennem en af mine dygtige Qigong instruktører. Hun deltog i MeTreat for at få et boost til at starte 2017. Hun havde især et ønske om at få energi og redskaber til at fastholde nye vaner/mønstre. Hun synes bestemt det har levet op til hendes forventninger!

Hun har fået endnu mere lyst til at fortsætte og fordybe sig endnu mere i Qigong. Hun synes noget af det bedste på MeTreat var, at jeg hele tiden skifter kanal eller frekvens, som hun kalder det for at imødekomme deltagernes behov. Og så synes hun jeg er fantastisk, charmerende, inspirerende og et godt forbillede.

Du kan deltage på Metreat også – læs om det her og find den næste nederst på siden.

Tak fordi du læste artiklern Vibeke Fraling

Tak fordi du læste artiklen

Du må meget gerne dele denne side

 

Med venlig hilsen

Qigong Master Vibeke Fraling 

Facebook
LinkedIn
Månedens tema coverbillede til blog

Månedens tema

Månedens tema Månedens tema er en af mindst 12 fordele ved at gøre Qigong, altså 12 gode grunde til at gøre Qigong. Du kan læse

Læs mere »
International Qigong dag one world one breath - Vibeke Fraling Qigong Academy - IQD24

International Qigongdag 2024

Det officielle og Vibeke Fraling Qigong Academys logo for International Qigongdag Om International Qigongdag 2024 International Qigongdag 2024 – lørdag 27/4 i tidsrummet kl. 10.00-12.00. Læs

Læs mere »

International Qigongdag 2023

Det officielle og Vibeke Fraling Qigong Academys logo for International Qigongdag Om International Qigongdag 2023 International Qigongdag 2023 – lørdag 29/4 i tidsrummet kl. 10.00-12.00. Læs

Læs mere »

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: