Qigong og meditation for verdensfred

Indholdsfortegnelse

Qigong og meditation for verdensfred

Dette er online events, som Vibeke Fraling Qigong Academy arrangerer og afholder. Det er i tråd med MeTreat, som du kan læse om her.

Vi starter med ca. 10-15 minutters Qigong. Qigong øvelserne er stående øvelser og kan gøres i almindeligt behageligt tøj.

Derpå har vi et kort oplæg og en meditation. Rækkefølgen afhænger af temaet.

Meditationen er på 10-25 minutters. Meditationen kan gøres stående, siddende eller liggende. Hvis du sidder eller ligger kan du have hænderne i Chin Mudra håndposition. 

Oplæggget er kort og aktuelt for tema og tiden det afholdes. Det er muligt at stille spørgsmål.

Efter redigering kommer hele eventet samlet til at ligge i medlemsklubben WebQigong. Meditationen uden de forberedende Qigongøvelser og oplæg kommer til at ligge i min podcast

Chin Mudra forbinder din sjæl og Gud og kaldes bevidsthedens håndposition

Vi kan gøre en stor forskel

Alt er energi – det kan du læse om her – derfor kan vi faktisk påvirke ikke bare vores egen energi men også andre alene ved at fokusere på vores egen. 

Og vi kan alle – hver og én – gøre vores del. Helt som kolibrien i denne kinesiske fortælling. Den fortælling er bare én måde at fortælle om menneskesynet i Kolibri Qigong, som Vibeke Fraling Qigong Academy står for. Du kan læse om hvad vi står for her.

Elefanten og kolibrien

Det var en varm, fugtig dag i den store kinesiske jungle. Elefanten satte den ene fod foran den anden, mens den svingede sin snabel, som den gik. Pludselig så dette kæmpestore dyr en lillebitte skinnende Kolibri liggende fladt på ryggen på jorden.

Fuglen så ud som om den var død, for dens fødder stak lige op i luften. Den bevægede sig slet ikke. Den lå bare der med fødderne mod Himlen. Elefanten gik helt tæt på kolibrien og skubbede blidt til den med sin snabel.

”Hov, hov! Lad være med at skubbe!”, sagde kolibrien.

”Så du er ikke død?”, sagde den bekymrede elefant. ”Hvorfor i alverden ligger du der med benene op i luften? Du kunne blive trampet på.”

Kolibrien åbnede sine øjne for at se på elefanten.

”Jeg har hørt, at Himlen måske vil falde ned i dag. I tilfælde af, at det skulle været sandt, så er jeg klar til at gøre min del for at holde den oppe.” Elefanten kunne ikke lade være med at grine ad denne lillebitte optimistiske skabning.

Hans latter blev til drilleri. ” Helt ærligt, lille fugl, tror du virkelig, at dine små fødder på nogen måde skulle kunne holde Himlen oppe?”

Den lille fugle så op på kæmpen og indrømmede stille, ”Nej jeg kan nok ikke gøre det hele selv, men alle skabninger må gøre det, som den kan. Og det her er, hvad jeg kan gøre!”

Kinesisk fortælling.

 

 

 

Sådan foregår det

Du deltager i Qigong og meditation for verdensfred via online mødeprogram Zoom. Log på senest 5 minutter før. Vi starter præcist. Programpunkterne er ens for hver gang men rækkefølgen kan variere og indholdet er forskelligt for hver gang.

  • Qigong 
  • Meditation
  • Kort oplæg med plads til spørgsmål

Events - Qigong og meditation for verdensfred

Qigong og meditation for verdensfred #3

Ca. 10-15 minutters Qigong, herefter et kort oplæg om hvordan frygt påvirker dig og verdensfreden og hvordan du bedst bevarer roen og bidrager til verdensfreden. Herefter 10-25 minutters meditation.
Mulighed for at stille spørgsmål.

Du modtager link til deltagelse online ved tilmelding.

Pris 47 kr. (prisen stiger til 97 kr. 4/10-22 kl. 18.30)

Gratis for medlemmer af WebQigong. Læs om WebQigong her

Du får adgang til replay af både Qigong og meditation for verdensfreden #1 og #2 samt #3 for de 47 kr.  #1 og #2 får du adgang til med det samme.

Du har adgang til replay i 12 måneder.

Qigong og meditation for verdensfred#1

Ca. 10-15 minutters Qigong og 10-20 minutters meditation.
Herefter kort oplæg om hvordan verdensfred starter med den enkelte – både energetisk og praktisk. Mulighed for at stille spørgsmål.

Hele eventet ligger samlet i medlemsklubben WebQigong.

Meditationen finder du her.

Qigong og meditation for verdensfred#2

Ca. 10-15 minutters Qigong og 10-20 minutters meditation.
Herefter kort oplæg om hvordan verdensfred starter med den enkelte – både energetisk og praktisk. Mulighed for at stille spørgsmål.

Hele eventet ligger samlet i medlemsklubben WebQigong.

Meditationen finder du her.

Skriv dig på maillisten til Qigong og meditation for verdensfred, MeTreat og Retreat

Så får du mail, inden næste event

Tilmeld dig maillisten for MeTreat og Retreat.
Efter tilmelding modtager du en bekræftelsesmail, så du er sikker på, at være på listen og få mail inden næste MeTreat, Retreat samt Qigong og meditation for verdensfred. 

De første begivenheder blev i første omgang arrangeret for medlemsklubben WebQigong og er derefter åbnet for andre at deltage i live.
Læs om medlemsklubben WebQigong her.  

Qigong har fokus på mere end fysisk helse. Qigong udvikler dig både personligt og spirituelt. Klik på de blå ord og læs mere. 

Jeg håber, vi ses til Qigong og meditation for verdensfred. 

Sådan ser det ud online

Her på billederne under ser du mig i studiet på Lumbyvej 11 i Odense. 

På billedet til venstre står jeg klar til at instruere dig i Qigong.

På billedet til højre er jeg ved at undervise – helt oldschool med flipchart.

Under billederne ser du på et Google map/kort, hvor jeg har mit kontor/studie. 

Metreat - hej Vibeke Fraling her - hej fra studiet
Metreat glimt af zoom online Metreat undervisning
Tak fordi du læste artiklern Vibeke Fraling

Tak fordi du læste artiklen

Du må meget gerne dele denne side

 

Med venlig hilsen

Qigong Master Vibeke Fraling 

Facebook
LinkedIn
Kaninens år 2023

Kaninens år 2023

Kaninens år 2023 Vandkaninens år forløber fra den 22. januar 2023 til 9. februar 2024. Ved dette kinesiske Nytår, som er baseret på Månekalenderens Zodiac

Læs mere »

International Qigongdag 2023

Det officielle og Vibeke Fraling Qigong Academys logo for International Qigongdag Om International Qigongdag 2023 – siden er ved at blive opdateret med events for

Læs mere »

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: