Tigerens år 2022

Indholdsfortegnelse

Tigerens år 2022

Tigerens år 2022

Det kinesiske nytår begynder den 1. februar 2022. Det varer indtil den 21. januar 2023. Tigeren er det tredje af de tolv dyrekredstegn i kinesisk astrologi; rotten, oksen, tigeren, kaninen, dragen, slangen, hesten, geden, aben, hanen, hunden og grisen. Du kan læse fortællingen om alle dyrene her. Året 2020 var rottens år, 2021 var oksens år, og det næste år (2023) er kaninens år. 

Kort om det kinesiske nytår

Det kinesiske nytår er den største højtid for kineserne. Familier samles fra nær og fjern for at fejre nytåret. Du kan læse om de traditioner og myter, som danner fundament for festlighederne her.

Om Tigeren i kinesisk astrologi

Hvert tolvte år er det tiger-år. Dette er år, som har været Tigerens år: 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022 osv.

Hvis du er født i et af disse år, er du ifølge kinesisk astrologi stjernetegnet født i tegnet tiger.

Tigerens karakteristika

Tiger-mennesker har tigerens energi og styrke. Tigeren kendetegnes ved at være beskyttende, altruistisk (giver og gør godt for andre), en sand leder. Tigerne besidder  beslutsomhed og naturlig autoritet som man har en afbalanceret respekt for. Tigeren har revolutionære ideer og en “alt eller intet”-holdning. Men den er også sårbar, følsom, med tendens til egoisme og en over-optimistisk holdning.

Tigerens år 2022

Om Tigerens år 2022

Kinesisk astrologi baseres på de fem elementer. Tigerens faste element er træ. Ifølge kinesisk femelementstænkning er 2022.

Kombinationen af vand og træ er hensigtsmæssig. Vandet støtter træet i dets udvikling og levetid. Til gengæld giver træet stabilitet til vandet. Det støtter tigerens evne til at realisere sine ideer/nå sine mål.

de fem elementer

Et år fyldt med muligheder

Fordi Vand og Træ elementerne støtter og styrker hinanden vil Tiger-året 2022 være fyldt med muligheder og velstand. Der vil formentlig ske teknologiske landvindinger, men almindelige mennesker har også større muligheder for at opleve økonomisk succes og rigdom.

Brug tigerens mod

Tigerens år 2022 kan dramatisk ændre vores liv til det bedre. Vi skal blot vove at gøre en indsats for at realisere vore drømme. Og tigeren repræsenterer mod.

Tigerens år 2022 er derfor også året, hvor du med fordel kan starte nye projekter. For at dine drømme kan realiseres og dine nye projekter kan bære frugt må du give dem, den samme opmærksomhed, beskyttelse og næring som en tiger-mor giver sine unger. Brug tigerens mod til at træffe hurtige og måske for dig utraditionelle beslutninger. Bevar dit fokus så du har tigerens kraft til at overvinde forhindringer og stadig nå dine mål/gøre dine drømme til virkelighed.  

I tigerens år vil vi også møde nye situationer. Det kan fx være, at du tager på ferie på en ny måde, til et nyt sted eller holder ferie som noget helt nyt for dig. Det kan også være, at du bruger penge på noget, du aldrig før har brugt penge på. Kort sagt vil tigerens mod give dig energi til at møde nye situationer og nye muligheder med iderigdom og kraft til at få det bedste ud af det. 

Tigerens år og karriere 

Har du gået og tænkt på at skifte job, finde en ny karriere eller prøve kræfter med en ny aktivitet eller en ny branche?

Uanset hvad dine ønsker er, vil tigerens år støtte dig. Især i den første del af året vil din mentale kapacitet og intelligens være forøget. det vil styrke dig i forhold til gruppe- og/eller teamwork.

Vær som tigeren modig og grib de nye muligheder og udnyt dem. Du vil stadig skulle yde en indsats fx ved at studere, genopdage og udvide din viden, måske endda på nye områder. Vær åben for at lære nyt også på det teknologiske område for at imødekomme kravene fra denne nye tidsalder. Hvis du ikke investerer tid og energi i innovation omkring dig selv, kan du føle dig ladt tilbage.

Økonomi i tigerens år 2022

Vand-tigeren er et gunstigt element for vækst – herunder også økonomisk vækst. Så balancen mellem mod og overmod vil være afgørende for en økonomisk vækst.

Kærlighed i tigerens år 2022

For dig, der er single og søger ægte kærlighed, vil tigerens energi give dig et boost af energi og livsglæde. Det vil giver dig en energifyldt udstråling, som vil være attraktiv for andre. Du vil derfor virke langt mere tiltrækkende for en potentiel partner.  Du vil stå stærkere i din egen energi; groundet og styrket af tigerens mod vil du vove at stole på din intuition og identificere potentielle livspartnere og sortere kontakter fra, som ikke rummer muligheden for kærlighed. Da vi alle er i tigerne år vil alle have denne mulighed.

I eksisterende forhold vil du opleve en mulighed for at genopdage hinanden og forelske jer i hinanden på ny. Det kommer i nogle tilfælde ud af situationer, hvor kommunikationen bliver vanskeliggjort og skaber udfordringer. Her må du/I finde modet til at finde nye måder at nå hinanden på. At udvikle dig og udvikle forholdet. Det er tigerens måde at være modig, nytænkende, se muligheder og værne om/beskytte det væsentlige.

tigerens år 2022 kærlighed

Sundhed i tigerens år 2022

Tigerens energi styrker vores sundhed både fysisk og mentalt. Dog vil den mentale sundhed have brug for hjælp til at holde postivt fokus. Dvs. redskaber til at håndtere potentielle stressudløsere. Her er Qigong og meditation gode hjælpere. Nogle mennesker oplever nye muligheder stressende. Og da tigerens år netop har dette som nøgleord, kan Qigong hjælpe med at afstresse sind og hjerne, så du styrker din indre intuition og derved hjælper dig selv til at udnytte årets muligheder bedst muligt. 

Tigerens år 2022 sundhed

Ønsker du at GØRE Qigong

Hvis du ønsker at gøre Qigong for at styrke din energi og din sundhed, så kan du tilmelde dig WebQigong. Det er min online medlemsklub, hvor du kan gøre Qigong med mig som instruktør, hvor og når det passer dig. 

Læs om WebQigong her.

Ønsker du at LÆRE Qigong

Hvis du ønsker at lære Qigong, som du kan gøre for dig selv uden en instruktør og derved få styrket din energi og din sundhed, så kan du deltage på Qigong Practitioner, som er et ti ugers online kursusforløb.

Læs om Qigong Practitioner her. 

Tak fordi du læste artiklern Vibeke Fraling

Tak fordi du læste artiklen

Du må meget gerne dele denne side

 

Med venlig hilsen

Qigong Master Vibeke Fraling 

Facebook
LinkedIn
Månedens tema coverbillede til blog

Månedens tema

Månedens tema Månedens tema er en af mindst 12 fordele ved at gøre Qigong, altså 12 gode grunde til at gøre Qigong. Du kan læse

Læs mere »
Nytårsforssæt - nyt år, ny mig og nye muligheder

Nytårsforsæt

Nytårsforsæt ???? Nytårsforsæt ved at gøre status for året, der er gået og sætte intention for året, der kommer. Hvad er et nytårsforsæt? Måske du

Læs mere »
Kinesisk nytår - trædragens år 2024

Trædragens år 2024

Trædragens år 2024 – Kinesisk nytår Trædragens år 2024 forløber fra den 10. februar 2024, hvor vi ved det kinesiske Måne Nytår træder ind i

Læs mere »

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: