Like knap

Bevægeligheden kom igen i Dorthes skulder

Indholdsfortegnelse

Bevægeligeheden kom igen efter kun halvanden måneds Qigong

Dorthe

Jeg hedder Dorthe Tornvig og er 52 år.

Jeg kom ud for en arbejdsulykke ved en person forflytning d. 10/8-2010 under min uddannelse som social og sundhedsassistent. Dette gjorde jeg fik to diskusprolapser i nakken med rodtryk ud i venstre arm og fingre.

Efter  næsten to års undersøgelser, scanninger, 6 Fysioterapeuter, akupunktur , træning osv. , fik jeg dommen, ingen operation eller træning ville kunne hjælpe på de kroniske smerter jeg havde, samt en venstre arm som dårligt kunne løftes til bryst højde, og værst nok hukommelsestab pga. kroniske smerter. Som følge deraf førtidspension i juni 2012.

September mdr. 2013 fik en veninde mig overtalt til en prøvetime hos Qigong instruktør Vibeke Fraling, der er dygtig og lydhør omkring ens begrænsninger. Jeg havde absolut ingen forventninger, da jeg mødte op. Stor var glæden da jeg kunne deltage i øvelserne, for jeg kunne tænke at venstre arm kunne udføre øvelserne, uden den skulle bevæges.

Den 26/10-2013 arrangerede Vibeke en Qigong retreat til Tyrkiet. Vi var ca. 10 personer der delte nogle lækre, dejlige ferielejligheder.

Der blev holdt et møde med alle deltagerne, hvor Qigong undervisningen blev planlagt. Der ville blive undervist om morgen på stranden  1,5 time og 1 time om eftermiddagen eller aften ved udendørs eller indendørs pool. Alt efter planer om tyrkisk bad, indkøbsture, biltur til vandfald, bytur, eller markedsdage som blev passet ind.

Der gik to dage med Qigong undervisning på retreaten, så kunne jeg pludselig få min venstre arm lodret op i luften. Jeg følte, jeg fik en større og større bevægelses frihed, som dagene forløb, det var og er fantastisk. Jeg har stadig smerter og dårlige dage, men det er til at holde ud, ellers så laves der lidt Qigong hjemme, så kan jeg holde til lidt igen.

Jeg kan kun anbefale Qigong for helbredet, og glæder mig til den næste Qigong retreat til Spanien her i 2014, som instruktør Vibeke er i gang med at arrangere.

Den energi kombinationen af Qigong og ferie gav mig det var absolut balsam for mig 😉

Med venlig hilsen

Dorthe Tornvig.

Tak fordi du læste artiklern Vibeke Fraling

Tak fordi du læste artiklen

Du må meget gerne dele denne side

 

Med venlig hilsen

Qigong Master Vibeke Fraling 

Facebook
LinkedIn
gravid-qigong

Qigong gav god graviditet

En markant anderledes graviditet Midt i februar 2020 – termin Det er idag min terminsdato. Min terminsdato i min tredje graviditet. En graviditet som har

Læs mere »
Vibeke-Fraling-Qigong-Academy-qigong-for-gravide-logo

Qigong i graviditeten

Qigong i graviditeten styrker dig Qigong i graviditeten, det har du nok ikke hørt om. Men først og fremmest vil jeg ønske Tillykke med din

Læs mere »
Alex med hue Qigong

Alex er afhængig af Qigong

https://youtu.be/za8Lv_Kd62gJeg mødte Alex på stranden i Nyborg sidste år (2018) Han stod og trænede med elastikbånd. Jeg stod og talte med en lokal, som jeg

Læs mere »

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: