Email ikon

Feedback fra Gitte om Vibeke Fraling Qigong Academy

Indholdsfortegnelse

Brevkasse

 

Når jeg modtager feedback sikrer jeg mig altid, at jeg må dele det. Det må jeg gerne for Gitte, hvis hun bare kan nøjes med sit navn pga. hendes type af arbejde.

Gitte skrev dette til mig efter Qigong Practitioner og Level 2 – Qigonginstruktør Trainee i januar 2018:

“Jeg mødte Qigong, da jeg kiggede i den lokale idrætsforenings folder for at se om det var muligt f.eks. at gå til yoga her i Søvind i Jylland.
Så stod der Qigong og jeg tænkte, hvad er det? Jeg googlede og fandt vibekefraling.dk. Det lød interessant, og efter en prøvegang var jeg hooked.
Herefter meldte jeg mig til at gå til Qigong 2x ugentlig a 1,5 timer.

Efter at have gået til Qigong i knap en sæson begyndte jeg at mangle noget mere viden. Samtidig mærkede jeg, hvor meget godt, det gjorde for mig selv. Som uddannet ergoterapeut har jeg altid arbejdet med mennesker og derfor var mine tanker også en del omkring Qigong som en ny måde at hjælpe mennesker til et “bedre liv”.
Jeg undersøgte derfor forskellige muligheder for at blive uddannet instruktør.

Den måde instruktør uddannelsen hos Vibeke Fraling Qigong Academy er bygget op på tiltalte mig. Jeg kendte Shibashi (serien på Qigong Practitioner) og det passede mig godt at kurset lå i en weekend.
Jeg var lidt spændt, Vibeke Fraling ser lidt skrap ud på billederne, men jeg blev enig med mig selv om, at det nok ikke kunne gå helt galt.

Qigong Practioner gav mig rigtig mange svar, men ganske som med meget andet gik det hurtigt sådan, at jo mere man ved, jo mere ved man også, at man ikke ved.
Min lyst til at få mere viden var altså vakt.

Qigong_Practitioner_billede_til_devices

Min interesse efter Qigong Practitioner Level 1 blev kun større, da jeg igen startede til Qigong i idrætsforeningen. Jeg blev meget klar over, at jeg blev nødt til at fortsætte ad min egen vej med Qigong.
Måske ville jeg endda kunne integrere det i mit arbejdsliv som ergoterapeut.
Nu vidste jeg samtidig, at Vibeke faktisk ikke er skrap, men en fantastisk god formidler, så der var bare at blive meldt til og begynde at glæde sig.

Jeg har på Qigonginstruktør Trainee – Level 2 fået mere viden og lyst til at vide mere. Jeg er ikke typen, der kan læse mig til viden, derfor har jeg det rigtig godt med denne uddannelse, hvor der hele tiden kobles teori og praksis sammen.

Qigong har betydet, at jeg er blevet mere tilfreds med min krop, og at jeg generelt hviler mere i mig selv. Daoismen er en evig udfordring, især Når, så….komplekset, jeg er en dagdrømmer og er lige nu et sted i arbejdslivet, hvor jeg trænger til et skifte og derfor bliver utålmodig. Samtidig ved jeg fra tidligere, at det er vigtigt at “slå koldt vand i blodet” eller handle ved ikke at handle ;o)
Så det øver jeg mig meget i.

 

Mit mål på lang sigt er, at Qigong kommer til at fylde en del af mit arbejdsliv.
På vejen dertil er det jo vigtigt at komme i gang med at undervise, så det er der, jeg har fokus lige nu. Jeg har flere ideer og tanker, men synes jeg har behov for Level 3 og certificering inden jeg begynder at gå ad den vej. (Gitte har allerede startet hold inden Level 3, på opfordring fra mig og hun har netop afsluttet Level 3 og er igang med certificeringsopgaven, red.).

Nu er jeg i gang med at bruge Qigong aktivt i forhold til andre, det betyder også at det fylder meget mere i min hverdag. Jeg føler mig også mere sikker, når jeg skal fortælle om Qigong til andre.

Den baggrundsviden, uddannelsen har givet mig, er med til at give en anden forståelse af øvelserne, og nu hvor jeg læser den E-bøgerne til Qigong Practitioner og Level 2, falder der igen et par brikker på plads. Jeg oplever, at lidt af den viden begynder at forankre sig og har enkelte gange oplevet, at jeg har haft lyst til at introducere en borger til Qigong…

Jeg vil helt klart anbefale Vibeke Fraling Qigong Academy. Jeg har selv været meget tilfreds og synes det er dejligt, at der er så meget teori koblet på. Det giver en helt anden forståelse for Qigong, end blot at få at vide “den her øvelse er godt for det og det”.

Jeg synes stadig, det kan være en udfordring at forklare kort, hvad Qigong er. 
Lige efter Practitioner var det fint for mig at sige: “Qigong er kinesisk helsegymnastik”…og nu er det blevet vigtigt at få ordet gymnastik væk, da jeg oplever og bliver mindet om, at Qigong IKKE er gymnastik.

Gitte M. Nielsen

Tusind tak, Gitte for så udførlig en feedback.

Vi har grinet en del af, at hun syntes, jeg så skrap ud. Især fordi jeg faktisk griner rigtig meget, også når jeg underviser.

Du får lige et videklip, hvor jeg siger noget værre vrøvl – uden selv at opdage det.

Det er faktisk optaget på Gittes Level 2 og du kan høre hende 40 sekunder inde i videoen sige: “Den kan slå den der!”. Indtil da er det mest bare grin og snak fra alle deltagere på en gang – ja og så fra mig, som er allermest højlydt!

Qigonginstruktør Trainee Level 2

Tak fordi du læste artiklern Vibeke Fraling

Tak fordi du læste artiklen

Du må meget gerne dele denne side

 

Med venlig hilsen

Qigong Master Vibeke Fraling 

Facebook
LinkedIn
Månedens tema coverbillede til blog

Månedens tema

Månedens tema Månedens tema er en af mindst 12 fordele ved at gøre Qigong, altså 12 gode grunde til at gøre Qigong. Du kan læse

Læs mere »
Nytårsforssæt - nyt år, ny mig og nye muligheder

Nytårsforsæt

Nytårsforsæt ???? Nytårsforsæt ved at gøre status for året, der er gået og sætte intention for året, der kommer. Hvad er et nytårsforsæt? Måske du

Læs mere »
Kinesisk nytår - trædragens år 2024

Trædragens år 2024

Trædragens år 2024 – Kinesisk nytår Trædragens år 2024 forløber fra den 10. februar 2024, hvor vi ved det kinesiske Måne Nytår træder ind i

Læs mere »

Tilmeld dig mit Nyhedsbrev. Få 4 øvelser der dæmper stress!

Du får mine 4 vigtigste daglige øvelser til at dæmpe stress!

.

Fornavn og efternavn:


Email: