MasterClass Fascia 1-3

MasterClass Fascia 1-3

MasterClass om Fascia består af tre dele

MasterClass Fascia består af tre dele deraf navnet MasterClass Fascia 1-3.

Qigong med fokus på Fascia del 1

Denne første del af MasterClass om Fascia handler om alt det grundlæggende i og om Fascia i Qigong. Både teori og nye øvelser, men også viden, der gør det muligt for dig at trække fokus på Fascia ind i de øvelser, du allerede kender, så de kvalificeres endnu mere.

MasterClass Fascia definition
Definitionen af Fascia i Kolibri Qigong

Fascia er det elastiske væv, som holder hele kroppen sammen! Uden dette væv ville vores krop falde sammen! Derfor kaldes det også bindevæv. Læs om Bindevæv her.

Du træner det med Qigong – lær helt specifikt, hvad det er, du gør, som virker og hvordan du får det til at virke endnu bedre!

Lær mere om fascia – den undervurderede vævstype

  • Du lærer om de karakteristika, som de forskellige typer af fascia har.
  • Du lærer, hvordan du aktiverer de forskellige typer.
  • Du lærer nye øvelser.
  • Du lærer, hvordan du let kan integrere dette fokus i øvelser, du allerede kender.
  • Du får E-bog til del 1 og 2
  • Du får videoundervisningsmateriale til del 1, 2 og 3

Fascia har større betydning for helbredet end man har troet

Fascia kan ligeså vel som muskulaturen påvirke vores fleksibilitet, mobilitet og kropsholdning. Derved påvirkes vores livskvalitet og helbred. som eksempel kan nævnes at mange skulder- og ryggener skyldes “fasciastivhed”. Dvs. vi med en smule ny viden kan justere i vores instruktion i Qigong for at frigive ressourcer bundet i Fascia. Derved kan vi hurtigere og bedre give deltagerne de resultater, som de har behov for fysisk.

Vi kan fx hjælpe alle med smerter bedre. Det kan være deltagere med Fibromyalgi, gigt, sclerose og/eller generel oplevelse af stivhed i kroppen.

Læs her, hvad Qigonginstruktør Trainee Vivi, sagde efter dette kursus.

MasterClass Fascia feedback

MasterClass med Kejserens Foryngende Øvelser – Fascia del 2

På MasterClass om Fascia del 1 lærer du alt det grundlæggende om Fascia. På denne del lærer du de 17 øvelser fra formen Kejserens Foryngende Øvelser.

Du kender flere af øvelserne allerede fra din uddannelse, men i denne Masterclass lærer du de kendte øvelser i en detaljeret version med fokus på fascia. Du lærer samtidig de sidste af de 17 øvelser med fokus på Fascia, da denne form arbejder rigtig meget med kendte “problemområder i kroppen”.

MasterClass fascia

Fokusområder i formen

Der er flere fokusområder i formen. I denne del har vi fokus på kernen i kroppen og herunder bækkenringen, dvs. alt det som har betydning for fx kvinder. Det er bækkenringen, som påvirkes mest af graviditet og fødsel. Hos mænd er bækkenringen og især lændedelen, det område, som giver udfordringer i form af diskusprolaps, sammentrykkede disks osv.

Bækkendelen og kernen har desuden betydning for seksualitet og dermed Sexual Qigong. Denne MasterClass er en forudsætning, hvis du ønsker at tage Certificeret Spirituel Qigong Instruktør videreuddannelsen efterfølgende. (Den kommer 2020)

Eksempler fra E-bogen

E-bogen er fyldt med detaljeret beskrivelse af udførelse af øvelserne, teori knyttet til hver enkelt med fokus på Fascia/bindevæv. Billederne er fra skriveprocessen før korrekturlæsning.

Videoer støtter din indlæring

Som altid får du adgang til videoer af enkeltøvelser og de 17 øvelser samlet. Det støtter din indlæring og er din mulighed for altid at fordybe dig yderligere og få lidt flere detaljer med.

Qigong Fasciareleasemassagen

Du kan læse oplevelserne, som deltagerne i første kursus af Qigong Fasciareleasemassage havde med at få og give massagen. Klik her for at læse.

MasterClass Fascia  - fasciareneasemassagen

Fasciareleasemassage er del 3 af MasterClass Fascia. MasterClass er for certificerede Qigong Instruktører fra Vibeke Fraling Qigong Academy.

For 20 år siden udviklede jeg denne healende Fasciareleasemassage. Da jeg ikke kendte Qigong dengang, vidste jeg af gode grunde ikke, at den er helt i tråd med Qigong. Du kan læse mere fyldestgørende om massagen her.

Hvad er Qigong Fasciareleasemassage helt kort?

Det er en massageform, som får bindevævet til at slippe dybtliggende spændinger og får energien til at flyde frit. Den er skånsom at udføre, meget blid og samtidig ekstremt effektiv at modtage. Jeg har udviklet den for mindst tyve år siden baseret på teori, viden og erfaring med Kraniosakralterapi, Reikihealing og muskulær massage.

Den er udviklet ud fra to væsentlige kriterier:

  1. Den skal løsne dybtliggende væv, så det har en dybdegående og langvarig effekt – opleves blid og skånsom at modtage.
  2. Den skal være skånsom for behandleren at udføre, så man kan have mange klienter uden at slide på krop og energi. 
MasterClass Fascia fasciareleasemassage

Næste MasterClass Fascia – Maj 2020

Denne weekend rummer alle tre dele af MasterClass om Fascia. Du vil ca. en måned før deltagelse modtage adgang til E-bogen til første del. 14 dage før ca. vil du modtage adgang til 2. del af MasterClass. En uge før ca. vil du få adgang til materialet til del 3.

Vi starter fredag den 22/5-20 kl. 16.30-21.00, fortsætter lørdag den 23/5-20 kl. 9.00-16.00, søndag 24/5-20 kl. 9.00-15.00. Som altid sørger jeg for frugt, te/kaffe og chokolade.

Jeg har massagebrikse til massage delen og da arbejder du sammen med to til tre af dine medkursister.

Det er muligt at leje en af massagebriksene i en periode efter MasterClass, så du kan øve dig uden at skulle investere store summer med det samme. Mere information vil følge om denne mulighed.

Tilmelding til næste MasterClass Fascia

Tilmelding til MasterClass Fascia er kun for Qigonginstruktør Trainees samt certificerede Qigong Instruktører fra Vibeke Fraling Qigong Academy.

MasterClass foregår i Vibeke Fraling Qigong Academy, Dronningensvej 6, Nyborg.

Parkeringsplads lige uden for og på Strandvejen ved Lauses Grill.

Pris – 3.797 kr. Der kan betales i rater.

Vil du sikre dig en plads? – klik her.

Jeg glæder mig til at lære dig endnu mere om Fascia, Qigong og Fasciareleasemassage og de fantastiske muligheder, vi har for at hjælpe andre!

Jeg håber vi ses!
Kh Vibeke