MasterClass om Fascia består af tre dele

MasterClass Fascia består af tre dele.

Indtil medio 2021 har Master Class Fascia været en selvstændig efteruddannelse, fra medio 2021 integreres del 1+ del 2 i certificeret Qigong Instruktør uddannelse. Del 3 integreres i MasterClass forløb med spirituelt fokus år 1. 

Del 1 har fokus på hvad Fascia er og hvordan vi arbejde med Fascia i kendte øvelser. Desuden lærer du nye øvelser indenfor kategorien Qi Massage. Denne del ligger på cert. Qigong Instruktør uddannelse samlet fra august 2021. 

Del 2 har fokus på Kejserens Foryngende Øvelser, som er 17 nye øvelser, som arbejder i dybden med fascia. Enkelte øvelser kender du i en modificeret udgave. Denne del ligger på cert. Qigong Instruktør uddannelse samlet fra august 2021. 

Del 3 har fokus på Fascia Releasemassage, som et supplement til Qigong. Denne del ligger fra år 2021 på MasterClass Forløb med spirituelt fokus år 1.

Fascia er det elastiske væv, som holder hele kroppen sammen! Uden dette væv ville vores krop falde sammen! Derfor kaldes det også bindevæv. Læs om Bindevæv her.

Du træner det med Qigong – lær helt specifikt, hvad det er, du gør, som virker og hvordan du får det til at virke endnu bedre!

 

 

Lær om fascia – den undervurderede vævstype

  • Du lærer om de karakteristika, som de forskellige typer af fascia har.
  • Du lærer, hvordan du aktiverer de forskellige typer.
  • Du lærer nye øvelser.
  • Du lærer, hvordan du let kan integrere dette fokus i øvelser, du allerede kender.
  • Du får E-bog til del 1 og 2
  • Du får adgang til videoundervisningsmateriale til teori og øvelser til del 1 og 2 

Fascia har større betydning for helbredet end man har troet

Fascia kan ligeså vel som muskulaturen påvirke vores fleksibilitet, mobilitet og kropsholdning. Derved påvirkes vores livskvalitet og helbred. som eksempel kan nævnes at mange skulder- og ryggener skyldes “fasciastivhed”. Dvs. vi med en smule ny viden kan justere i vores instruktion i Qigong for at frigive ressourcer bundet i Fascia. Derved kan vi hurtigere og bedre give deltagerne de resultater, som de har behov for fysisk.

Vi kan fx hjælpe alle med smerter bedre. Det kan være deltagere med Fibromyalgi, gigt, sclerose og/eller generel oplevelse af stivhed i kroppen.

Qigong med fokus på Fascia del 1

Denne første del af MasterClass om Fascia handler om alt det grundlæggende i og om Fascia i Qigong. Både teori og nye øvelser, men også viden, der gør det muligt for dig at trække fokus på Fascia ind i de øvelser, du allerede kender, så de kvalificeres endnu mere.

MasterClass med Kejserens Foryngende Øvelser – Fascia del 2

På MasterClass om Fascia del 1 lærer du alt det grundlæggende om Fascia. På denne del lærer du de 17 øvelser fra formen Kejserens Foryngende Øvelser.

Du kender flere af øvelserne allerede fra din uddannelse, men i denne Masterclass lærer du de kendte øvelser i en detaljeret version med fokus på fascia. Du lærer samtidig de sidste af de 17 øvelser med fokus på Fascia, da denne form arbejder rigtig meget med kendte “problemområder i kroppen”.

Fokusområder i formen

Der er flere fokusområder i formen. I denne del har vi fokus på kernen i kroppen og herunder bækkenringen, dvs. alt det som har betydning for fx kvinder. Det er bækkenringen, som påvirkes mest af graviditet og fødsel. Hos mænd er bækkenringen og især lændedelen, det område, som giver udfordringer i form af diskusprolaps, sammentrykkede disks osv.

Bækkendelen og kernen har desuden betydning for seksualitet og dermed Sexual Qigong. Denne MasterClass er en forudsætning, hvis du ønsker at lære om Sexual Qigong, som er en del af MasterClass forløb.

Videoer støtter din indlæring

Som altid får du adgang til videoer af enkeltøvelser og de 17 øvelser samlet. Det støtter din indlæring og er din mulighed for altid at fordybe dig yderligere og få lidt flere detaljer med.

Eksempler fra E-bogen

E-bogen er fyldt med detaljeret beskrivelse af udførelse af øvelserne, teori knyttet til hver enkelt med fokus på Fascia/bindevæv. Billederne herunder er E-bogen. Det ene billede har fokus på Blæsebælgen og det andet på energicentrene i bælteområdet.

Jeg har lige haft den fantastisk oplevelse at være på MasterClass Fascia 2020 hos Vibeke Fraling Qigong Academy.
Jeg har levet med kroniske smerter i mere end 20 år og på denne MasterClass Fascia gav alt lige pludselig mening på et højere plan.
Vibekes meget kompetente, omsorgsfulde og legende måde at formidle det komplekse stof på tillod mig at have tillid og være nysgerrig.
Efter 3 dage med fagligt stof og en masse Qigong føler jeg mig som et helt nyt menneske med en enorm kærlighed til min fantastisk krop og troen på en fremtid uden smerter. Af hjertet TAK, Vibeke.
Alle som er under uddannelse til Qigong Instruktør hos Vibeke Fraling BØR give sig selv gaven, at være med på MasterClass Fascia – både for jeres egen men også for jeres deltageres bedste.
Anastasia
Anastasia

Qigonginstruktør Trainee Level 2

“Fascia kurset er et must for alle seriøse Qigong Instruktører – det er fuld af ny viden og indsigter og Vibeke er en formidabel og meget dedikeret formidler”
💕💕💕💕
Anja

Qigonginstruktør Trainee Level 2

Fantastisk underviser. Er serdeles god til at diffrentiere undervisningen som er med til at skærpe forståelsen.
Feks. Bruger illustrationer som gummibånd, net, nylonstrømper.
Vi kommer godt igennem kroppen og mærker mere til fascierne i og med at bevidstheden stiger.
Vildt transformerende. ❤️
Kirstin

Certificeret Qigong Instruktør, Indehaver af Sansa på Færøerne

Med Fasj kurset har jeg gått fra mekaniske øvelser som har gitt meg en masse, til at nu gjør øvelsene i dybden og innenfra, for meg og min kropp på en helt ny måte ❤️ føles litt som ennu en ny åpenbaring 🙏🥰 tusen takk igjen Vibeke ❤️

Stinee

Certificeret Qigong Instruktør 2019, Coach i Hjertekammeret i Brevik Norge

Tak for et dejligt kursus. Viden om Facia lægger et lag på forståelsen af hvorfor Qigong er så fantastisk godt for vores krop og sjæl.

Jannie

Qigonginstruktør Trainee Level 2 (Level 3 og certificeret efterår 2020)

Med dette kursus bliver jeg bekræftet og mindet om dybden og glæden ved Qigong. Jeg mærker glæde og ro i min krop ved dette og lander med en større forståelse af helhed og enhed på kropsplan.
Jeg opdagede, at jeg kunne arbejde i længere tid med min krop end normalt og at jeg stadig har noget at arbejde med i min wuji-stance.
 
Karin

Qigonginstruktør Trainee Level 2

Det er et kursus der binder alle de andre moduler sammen, ligesom definitionen af bindevæv, siger det er. 😉
Jeg har fået en større viden om de enkelte øvelser, nogle kendte vi allerede og nogle nye. Men de kom til at føles mere individuelle og til min krop end som øvelser, vi skal lære, for at lære dem.
De bliver mere personlige. Skønne øvelser der gennemarbejder kroppen og en fantastisk mester/formidler der bruger mange hjælpemidler til at fremmer forståelsen for vores fantastisk krop, som vi kan hjælpe på så mange planer og lag. 🙏❤️
Karina

Certificeret Qigong Instruktør 2019, Qigong Instruktør i Qigong - Energi & Balance

På mange måder et transformerende kursus. Jeg oplevede i egen krop, hvad qigong kan. Jeg fornemmede Qi på en anden og dybere måde. Meget inspirerende som kommende instruktør🙏

Anita

Qigonginstruktør Trainee Level 2

Den vigtigste indsigt jeg har fået på MasterClass Fasciakurset idag er, hvordan alt hænger uløseligt sammen i kroppen. Det giver en meget større forståelse for, hvad Qigong er og kan.

De tre ting jeg tager med mig fra kurset er:

  • Jeg tager viden med mig, det giver tryghed. Jeg føler mig bedre rustet til at formidle og vil fremstå mere troværdig og professionel. Det giver mig en endnu større lyst til at udbrede det gode Qigong-budskab.
  • Min nye viden viser sig, når jeg italesætter øvelsernes indflydelse på de mange aspekter af bindevævet/fascia i kroppen. Det vil jeg gøre overfor mig selv, når jeg gør Qigong øvelserne.
  • Jeg tror på, at min nye viden vil give mine deltagere mulighed for at udvikle deres potentiale endnu mere.
Vivi

Qigonginstruktør Trainee Level 2

Hvordan foregår MasterClass Fascia del 1-2?

Denne MasterClass er et online forløb med både teori og praksis på skrift og video. Man kan deltage efter Qigonginstruktør Trainee Level 2.

Materiale til MasterClass Fascia del 1 frigives ca. to uger før første online møde. Det næste materiale frigives løbende derefter op til de kommende mødegange.

Næste MasterClass i Fascia er:

September til november 2021. Dette vil være den sidste for igangværende på certificeret Qigong Instruktøruddannelse og for certificerede Qigong Instruktører. 

Der er 6 online undervisningsgange med hver 2,5 timer inkl. en kort pause. Al undervisning foregår samme klokkeslæt via Zoom.

Materiale frigives forud for hver mødegang. 

Fast undervisningstid tirsdage kl. 14.00-16.30.

21/9-21 + 28/9-21 + 5/10-21 + 12/10-21 + 26/10-21 + 2/11-21.

Du får kursusbevis efter deltagelse.

 

Tilmelding til næste MasterClass Fascia

Tilmelding til MasterClass Fascia er kun for Qigonginstruktør Trainees samt certificerede Qigong Instruktører fra Vibeke Fraling Qigong Academy.

Pris – 2.497 kr. Der kan betales i rater.

3 rater af 833 kr. i alt 2.499 kr.

7 rater af 357 kr. i alt 2.499 kr.

Vil du sikre dig en plads? – klik her.

Jeg glæder mig til at lære dig endnu mere om Fascia, Qigong og Fasciareleasemassage og de fantastiske muligheder, vi har for at hjælpe andre!

Jeg håber vi ses!
Kh Vibeke