MasterClass – Fascia

MasterClass – Fascia

Qigong med fokus på Fascia 1

Fascia er det elastiske væv, som holder hele kroppen sammen! Uden dette væv ville vores krop falde sammen! Derfor kaldes det også bindevæv.

Du træner det med Qigong – lær helt specifikt, hvad det er, du gør, som virker og hvordan du får det til at virke endnu bedre!

Lær mere om fascia – den undervurderede vævstype

  • Du lærer om de karakteristika, som de forskellige typer af fascia har.
  • Du lærer, hvordan du aktiverer de forskellige typer.
  • Du lærer enkelte nye øvelser.
  • Du lærer, hvordan du let kan integrere dette fokus i øvelser, du allerede kender.

Fascia har større betydning for helbredet end vi vidste

Fascia kan ligeså vel som muskulaturen påvirke vores fleksibilitet, mobilitet og kropsholdning. Derved påvirkes vores livskvalitet og helbred. som eksempel kan nævnes at mange skulder- og ryggener skyldes “fasciastivhed”. Dvs. vi med en smule ny viden kan justere i vores instruktion i Qigong for at frigive ressourcer bundet i Fascia. Derved kan vi hurtigere og bedre give deltagerne de resultater, som de har behov for fysisk.

Vi kan fx hjælpe alle med smerter bedre. Det kan være deltagere med Fibromyalgi, gigt, sclerose og/eller generel oplevelse af stivhed i kroppen.

Masterclass 1 med fokus på Fascia i Qigong

MasterClass 2019

Lørdag den 23/11-2019 kl. 10.00-16.00 i  Nyborg, lokale kommer senere.

Dette kursus er en del af et samlet kursus denne gang. Dvs. del 2 ligger om søndagen den 24/11. Klik her for at læse mere om denne del.

Du får en E-bog om Fascia i Qigong.

Kursusbevis for 6 timers kursus.

Jeg giver som altid kaffe, te, frugt og chokolade.

Dette kursus kan kun bookes via tilsendt mail, da det udelukkende er for Qigonginstruktør Trainees (Level 2) og certificerede Qigong Instruktører (Level 3) fra Vibeke Fraling Qigong Academy.

Læs her hvad Qigonginstruktør Trainee Vivi, sagde efter dette kursus.

MasterClass 2020

Næste Masterclass 1 med fokus på Fascia i Qigong er 9/5-2020. Kl. 10.00-16.00 i Nyborg. Lokale følger. Tilmelding endnu ikke åben og kun mulig via tilsendt link. MasterClass Fascia 2 med Kejserens foryngende øvelser er 10/5-2020 – læs mere her.

Pris som det samlede kursus i 2019, du får informationer tilsendt på mail, hvis du er uddannet eller under uddannet ved Vibeke Fraling Qigong Academy.

Jeg glæder mig til at lære dig endnu mere om Qigong og de fantastiske muligheder, vi har for at hjælpe andre med Qigong!

Qigong Academy

Kh Vibeke